Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Julius Caesarlaan 36
€ 495.000,- k.k.
Beschrijving

In de moderne en bijzonder aantrekkelijke wijk ‘Roomburg’ gelegen, in 2008 nieuwgebouwd, fraai appartement op de 2e verdieping met groot balkon (ca 12m2) op het westen en vrij uitzicht over de omgeving, doorgaande vaarwater en de jachthaven. Het balkon heeft de zon vanaf het middaguur tot in de avond.

In moderne appartementengebouw is een privé parkeerplaats, privé bergruimte en een gemeenschappelijke fietsenstalling in de parkeergarage onder het gebouw. Er is tevens voldoende parkeergelegenheid ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte105 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

In de moderne en bijzonder aantrekkelijke wijk ‘Roomburg’ gelegen, in 2008 nieuwgebouwd, fraai appartement op de 2e verdieping met groot balkon (ca 12m2) op het westen en vrij uitzicht over de omgeving, doorgaande vaarwater en de jachthaven. Het balkon heeft de zon vanaf het middaguur tot in de avond.

In moderne appartementengebouw is een privé parkeerplaats, privé bergruimte en een gemeenschappelijke fietsenstalling in de parkeergarage onder het gebouw. Er is tevens voldoende parkeergelegenheid in de straat met parkeervakken. Het appartementengebouw wordt beveiligd middels een centrale entree met intercom en video. Verder is er een actieve vereniging van eigenaren (VvE).

Deze verzorgde moderne woning heeft een zeer ruime woonkamer met vrij uitzicht, een open keuken, veel (inpandige)bergruimte, een modern toilet en badkamer, 2 ruime slaapkamers en een privé parkeerplaats in de garage.

Het appartement is aantrekkelijk gelegen nabij onder andere een jachthaventje, het recreatiepark ‘De Bult’ en het park ‘Cronesteyn’. Tevens zijn speel- en wandelmogelijkheden, groenvoorziening en sportvelden op korte afstand gelegen. In de wijk Roomburg is een brede school (Arcade) met buitenschoolse opvang.

Verbinding naar de grote steden Amsterdam en ‘s-Gravenhage (A4) alsmede Alpen aan den Rijn en Utrecht (N11) is erg gunstig.

Voorzieningen in de directe omgeving van dit appartement zijn onder andere; een huisartsenpraktijk, tandartspraktijk, een openbare basisschool (brede school Arcade), een middelbare school, kinderopvang B4Kids (met kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en activiteiten) en een supermarkt.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de virtuele tour, de 360°-foto’s en foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools om het huis mee te verkennen. De relevante documentatie kunt u hier tevens terugvinden. Download de Funda-brochure om naar deze website te gaan.

Indeling appartement
Entree, hal, met garderobekast, betegeld modern toilet met fonteintje. Ruime woonkamer met grote kunststof schuifpui naar het flinke balkon. De open keuken is in een U-opstelling met inbouwapparatuur, een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, graniet aanrecht, 1-¼ spoelbak, een vaatwasser, combi-oven en magnetron en een koelkast met laden-vriezer
Achter de keuken is een grote inpandige bergruimte (bijkeuken) met aansluiting voor wasapparatuur, veel bergruimte en de mechanische ventilatiebox. 1e (ouder) slaapkamer, ruime moderne en volledig betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, 2 wastafels en een handdoekradiator. De 2e slaapkamer is aan de achterzijde.
Dit frisse en moderne appartement is grotendeels voorzien van laminaatvloeren.

Buitenruimte:
Er is een groot vierkant vormig balkon van ca 12m2 op het westen alwaar u zomers tot laat op de dag van de buitenruimte kunt genieten. Vanaf dit sfeervolle balkon heeft u fraai uitzicht over de jachthaven.

Overige kenmerken
– Bouwjaar 2008.
– Woonoppervlakte 104,9m2.
– Inhoud 320m3.
– Balkon 11,7m2.
– Privé bergkast.
– Privé parkeerplaats in de parkeergarage.
– Gemeenschappelijke fietsenstalling.
– Stadsverwarming.
– Volledig geïsoleerd.
– Meterkast met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars is op de hal van het portiek.
– Grote kunststof schuifpui naar het balkon.
– flinke inpandige bergruimte.
– Natuursteen vensterbanken

Vraagprijs: € 495.000,- k.k. | Oplevering: in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Julius Caesarlaan
Huisnummer
36
Postcode
2314 BR
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 495.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.715
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
7 weken
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
2008
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
105 m²
Inhoud
320 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche

Energie

Label
A+
Label einddatum
20-02-2034
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk, open ligging

Garage

Type
parkeerkelder, parkeerplaats
Media

Vergelijk objecten