Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Gerard Brandtstraat 1
€ 475.000,- k.k.
Beschrijving

*** Let op! Wegens de overweldigende belangstelling voor deze woning is het niet meer mogelijk een afspraak in te plannen. Wilt u op de wachtlijst gezet worden? Neem dan contact met ons op per mail of telefoon! ***

In de geliefde en sfeervolle wijk “de lage Mors”, ligt deze ruime, verzorgde en goed onderhouden jaren ‘30 hoekwoning met een diepe achtertuin op het zuiden, een vrijstaande berging en een achterom. Deze klassieke woning heeft een ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte87 m²
Perceeloppervlakte80 m²
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

*** Let op! Wegens de overweldigende belangstelling voor deze woning is het niet meer mogelijk een afspraak in te plannen. Wilt u op de wachtlijst gezet worden? Neem dan contact met ons op per mail of telefoon! ***

In de geliefde en sfeervolle wijk “de lage Mors”, ligt deze ruime, verzorgde en goed onderhouden jaren ‘30 hoekwoning met een diepe achtertuin op het zuiden, een vrijstaande berging en een achterom. Deze klassieke woning heeft een moderne uitstraling gekregen en voldoet aan de huidige wensen van deze tijd. De woning heeft een ruime woonkamer met erker aan de voorzijde en een flinke uitbouw aan de achterzijde, vloerverwarming, openslaande deuren naar de tuin, 3 slaapkamers en een moderne badkamer uit 2020. Er zijn hoge plafonds, kunststof kozijnen met HR-glas en een gietvloer (egalinevloer), een keuken met kookeiland en een handige ruime bijkeuken.

De Gerard Brandtstraat ligt in een mooie dertiger jaren woonwijk, op loopafstand van het Kweeklustpark, het wijkpark met diverse speelterreinen en een kinderboerderij, diverse buurtwinkels zoals een bakker, kapper, slager, groentewinkel en een snackbar.

Het recentelijk gemoderniseerde buurtwinkelcentrum “Diamantplein” is op 5 minuten loopafstand. Het treinstation Leiden Centraal, het Bio Science Park, museum Naturalis en het LUMC zijn, net als het historische stadscentrum van Leiden, op zeer korte afstand, lopend te bereiken.

De verbindingswegen naar de A44 richting Amsterdam en ‘s-Gravenhage alsmede naar de N206 richting Duin- en Bollenstreek zijn heel eenvoudig bereikbaar. Met de naderende opening van de Rijlandroute in juli 2024 is straks ook de A4 richting Rotterdam zeer goed bereikbaar. Parkeergelegenheid is er in de straat bij de woning in een betaalde parkeerzone.

Goed om te weten:
Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools en relevante documentatie vinden. Download de brochure via Funda om naar deze website te gaan.

Indeling
Begane grond
Hal met vestibule en taatsdeur, grote woonkamer met uitbouw aan de achterzijde en openslaande deuren naar de achtertuin, de begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming. Moderne keuken aan de achterzijde met een kookeiland met 5-pits gaskookplaat en wokbrander, een afzuigkap, een Quooker (2020), een oven met grill, magnetron, een vaatwasser, een koelkast en een natuurstenen aanrechtblad. Vanuit de keuken bereik je de prettige bijkeuken met een hal met toilet, de opstelling met de cv-combiketel, extra bergruimte, aansluitingen voor de wasapparatuur en een lichtkoepel.

Vanuit de woonkamer/keuken is er toegang naar de achtertuin die in 2021 compleet opnieuw is aangelegd inclusief nieuwe schuttingen en een nieuwe berging. Via deuren in de berging en de tuin is de poort/achterom te bereiken.

1e verdieping
Overloop/hal met houten vloerdelen, 1e slaapkamer aan de voorzijde met grote vaste wandkast, houten vloeren en een dakkapel, moderne, fraaie badkamer uit 2020 met een gietvloer met vloerverwarming, een douchecabine, ligbad, modern toilet, wastafelmeubel en handdoekradiator, 2e slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde.
Op de overloop is tevens een krachtige airco-unit, die niet alleen de eerste verdieping koelt, maar ook grotendeels de begane grond.

2e verdieping
Zolderverdieping
Sfeervolle zolderslaapkamer met houten vloeren, tevens een 2e airco-unit, bergruimte in de schuine kant en een dakkapel aan de achterzijde.

Overige kenmerken.
– Woonoppervlakte 87m2
– Inhoud 316m3
– Fraaie hoge plafonds
– Mooie gietvloer op de begane grond (egaline-gietvloer) met vloerverwarming
– Kunststof kozijnen met HR-glas en uitbouw uit 2007
– Openslaande deuren naar de achtertuin
– Elektrische vloerverwarming in de badkamer
– In 2020 is de woning nagenoeg geheel gemoderniseerd met verwarmingsleidingen
en elektra.
– De inbouwkast op de slaapkamer en de badkamer zijn tevens uit 2020.
– Tuinaanleg, schuttingen en berging uit 2021
– Dakisolatie en vervangen van loodwerk in 2020
– In 2022 twee airco’s geplaatst, op de 1e en 2e verdieping met warm en koud functie
– De meterkast heeft 5 groepen, een aardlekschakelaar en slimme meters
– Cv-combiketel Remeha Tzerra 28c CW-4 uit 2007

Vraagprijs: € 475.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Gerard Brandtstraat
Huisnummer
1
Postcode
2332 AJ
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 5.460
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
2 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1935
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
87 m²
Perceeloppervlakte
80 m²
Inhoud
316 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 toilet

Energie

Label
F
Label einddatum
08-02-2034
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas, HR-glas
Type ketel
Remeha HR
Boiler jaar
2007
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
achtertuin
Oppervlakte
23 m²
Tuin
south
Media

Vergelijk objecten