Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Coebelweg 231
€ 485.000,- k.k.
Beschrijving

Prettig wonen met vrij uitzicht op het doorgaande vaarwater!

Dit zonnige, lichte en ruime 3-kamer appartement van 97m² is gelegen op de onderste woonlaag met een flink een balkon van 11m² op het zuidwesten. Door het leuke uitzicht kunt u hier genieten van de zon en het buitenleven.
Een ander groot voordeel van dit appartement is de privé parkeerplaats op eigen terrein van de vereniging van eigenaars en er is een ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte97 m²
Perceeloppervlakte95 m²
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Prettig wonen met vrij uitzicht op het doorgaande vaarwater!

Dit zonnige, lichte en ruime 3-kamer appartement van 97m² is gelegen op de onderste woonlaag met een flink een balkon van 11m² op het zuidwesten. Door het leuke uitzicht kunt u hier genieten van de zon en het buitenleven.
Een ander groot voordeel van dit appartement is de privé parkeerplaats op eigen terrein van de vereniging van eigenaars en er is een privé berging voor de opslag van spullen. Verder is het prettig dat het appartement, de parkeerplaats en de berging allen op de begane grond zijn en dus zonder trappen of lift te bereiken zijn.

Door de prettige ligging in het appartementencomplex is er fraai uitzicht richting het doorgaande vaarwater van de korte vliet en Voorschoten. Het appartement is verder gelegen nabij het moderne winkelcentrum ‘De Luifelbaan’ te Leiden Zuidwest met alle (winkel)voorzieningen, meerdere supermarkten, een huisartsenpost en bijvoorbeeld een tandartsenpraktijk.

Het appartementengebouw ligt op korte afstand van het historische stadscentrum van Leiden en nabij diverse busverbindingen.

De locatie biedt verder diverse mogelijkheden voor openbaar vervoer, met zowel het NS-station Leiden Centraal als NS-station Lammenschans op een steenworp afstand. Ook de snel- en autowegen N11 richting Alphen aan de Rijn en Utrecht, A4 en A44 richting Amsterdam en Den Haag/Rotterdam zijn uiterst gemakkelijk bereikbaar. Zo kun je moeiteloos alle kanten op en genieten van optimale mobiliteit.

In de omgeving van het appartement is parkeren ook mogelijk met een parkeervergunning voor bewoners met een “extra” auto. Deze vergunning geldt voor zone B en kost ongeveer € 54,- per jaar.

Dit appartement aan de Coebelweg heeft alles wat u zoekt: comfortabele leefruimte, natuurlijk licht, privacy en gemak. Mis deze kans niet om in dit prachtige appartement te wonen.

Indeling
Het appartementengebouw wordt beveiligd met centrale entree, compleet met een handige videofooninstallatie. Hierdoor kun je gemakkelijk controleren wie er voor de deur staat voordat je besluit om iemand binnen te laten.

Indeling appartement:
Bij binnenkomst kom je in een ruime hal. De garderoberuimte biedt voldoende plek om jassen en schoenen netjes op te bergen. De toiletruimte is betegeld in neutrale en lichte kleurstellingen. Daarnaast beschikt deze woning over een moderne meterkast.

De zeer ruime woonkamer met een laminaatvloer biedt voldoende ruimte. Door de vele raampartijen is er een gunstige lichtinval. En niet te vergeten, het leuke uitzicht dat je kunt bewonderen vanuit de woonkamer. Het balkon op het zonnige zuidwesten biedt de perfecte gelegenheid om buiten te ontspannen en te genieten van de zon en van prachtige uitzicht op het omgevingsgroen en doorgaande vaarwater.
Vanuit de woonkamer maar ook vanuit de slaapkamer is het ruime balkon van 11,3m2 toegankelijk.

De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en heeft ingebouwde apparatuur, zoals een afzuigkap, een keramische kookplaat, een vaatwasser, oven, magnetron en een ruime koelkast met vriezer.

De ruime hal leidt naar de 1e ruime slaapkamer geeft directe toegang tot het prachtige balkon. De badkamer is betegeld in neutrale en lichte kleuren. Er zijn twee wastafels, een ruime douchecabine en een heerlijk ligbad. De woning beschikt over een ruime tweede slaapkamer. Het gehele appartement is grotendeels afgewerkt met een parketvloer, de slaapkamers zijn voorzien van tapijt. De woning wordt verwarmd met centrale verwarming. De stookkosten zijn minimaal bij normaal gebruik.

Deze woning heeft zijn eigen woningwebsite. Hier vind je niet alleen prachtige foto’s op groot formaat, maar ook handige tools die je helpen bij het verkennen van de mogelijkheden. Je kunt hier ook alle relevante documentatie vinden. Wil je meer weten? Download dan de brochure via Funda en ontdek deze handige woningwebsite.

Kenmerken:
• Bouwjaar: 1992
• Woonoppervlakte: 97m2
• Inhoud: 332,5m3
• De woning is compleet geïsoleerd
• De woning is gelegen op de onderste woonlaag met vrij uitzicht
• Cv-ketel Remeha Avanta 28C, CW-4 uit 2020
• Er is een actieve VVE
• Maandelijkse servicekosten bedragen € 248,20 inclusief parkeerplaats
• Privé parkeerplaats en privé berging.
• De woning is voorzien van elektrisch bedienbare zonneschermen.

Vraagprijs: € 485.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Coebelweg
Huisnummer
231
Postcode
2324 KZ
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 485.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 5.000
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
2 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1992
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
97 m²
Perceeloppervlakte
95 m²
Inhoud
333 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche

Energie

Label
B
Label einddatum
27-11-2033
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Remeha Avanta 28C
Boiler jaar
2020
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk, open ligging, aan vaarwater

Garage

Type
parkeerplaats
Media

Vergelijk objecten