Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Max Velthuijskade 49
€ 475.000,- k.k.
Beschrijving

Bij ons in de verkoop unieke kans om een prachtig afgewerkte ééngezinswoning op top locatie.!

Op het voormalige terrein van de oude monumentale Nijverheidsschool aan de Toussaintkade gelegen, fraaie, uitstekend verzorgde en “energie-neutrale” stadswoning/appartement van 103m2.

Deze woning is in 2021 gebouwd en heeft een zeer ruime woonkamer met hoge plafonds en gunstig lichtinval, twee ruime slaapkamers, een moderne badkamer en moderne keuken, een warmtepomp, 6 zonnepanelen, een WTW installatie en ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte103 m²
Perceeloppervlakte102 m²
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Bij ons in de verkoop unieke kans om een prachtig afgewerkte ééngezinswoning op top locatie.!

Op het voormalige terrein van de oude monumentale Nijverheidsschool aan de Toussaintkade gelegen, fraaie, uitstekend verzorgde en “energie-neutrale” stadswoning/appartement van 103m2.

Deze woning is in 2021 gebouwd en heeft een zeer ruime woonkamer met hoge plafonds en gunstig lichtinval, twee ruime slaapkamers, een moderne badkamer en moderne keuken, een warmtepomp, 6 zonnepanelen, een WTW installatie en gemeenschappelijke fietsenstalling. Aan de voorzijde is een gezellige tuin met ochtend- en middagzon.
Dit appartement is bovendien zorgvuldig en smaakvol afgewerkt, zeer goed onderhouden en direct te bewonen.

Het oorspronkelijke gebouw is uit 1956 (hal, gevels, collectieve karakter) in combinatie met maximale woonkwaliteit. Nieuwe entreeposities zijn zorgvuldig en terughoudend in het gebouw ingepast evenals privébuitenruimten; de houten en stalen kozijnen zijn gerestaureerd waar mogelijk en voorzien van monumentenglas; de voormalige fietsenkelder is verder uitgegraven en veranderd in een volledige woonlaag met ontsluiting van de woningen. De woning wordt verwarmd met een warmtepomp die gekoppeld is aan een bodemlus.

De woning ligt op een aantrekkelijk plek in Leiden, nabij het centrum in een kleine buurt met in totaal 62 unieke woningen, in een gebouw dat door de fraaie herontwikkeling voor Leiden behouden is gebleven.

De ligging is ideaal. Het historisch centrum van Leiden is lopend te bereiken in 10 minuten. Binnen enkele minuten loop je al langs de singels, terrasjes en het winkelgebied van de binnenstad. Ook het NS-station Leiden Centraal bevindt zich op loopafstand.

Busverbindingen zijn er direct in de buurt, aan de Haagweg. Per auto ben je snel op de auto(snel)wegen naar de grote steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam via A4, N11, A44. Via de N206 zijn de stranden van Katwijk en Noordwijk gemakkelijk en in 15-20 minuten te bereiken.

In de buurt ligt het goed onderhouden Schrijverspark, een speelpark met sportveld, een buurtwinkeltje en de schitterende speeltuin Westerkwartier met een zwembad. Op korte afstand zijn er scholen, kinderopvang, peuterspeelzalen, sportverenigingen, recreatiegebieden. Behalve het nabijgelegen stadscentrum is tevens het winkelcentrum De Luifelbaan op zeer korte afstand.

In de ochtend valt de zon heerlijk binnen door de grote raampartij aan de voorzijde van de woning. Hier is tevens de tuin/buitenruimte alwaar je tot laat kunt genieten van de mooie en warme dagen.

Indeling
Begane grond
Entree, grote lange hal met moderne meterkast, 1e ruime (ouder)slaapkamer aan de voorzijde, 2e slaap/werkkamer, technische ruimte met opstelling warmtepomp en balansventilatie. Moderne fraaie badkamer met toilet, grote inloopdouche met handdouche en regendouche en een wastafelmeubel met veel opbergruimte. De badkamer is smaakvol uitgevoerd en betegeld in neutrale en moderne kleurstellingen. Deze verdieping is verder grotendeels afgewerkt met een moderne laminaatvloer en vloerverwarming.

1e verdieping
Via een luie trap, komt u in de hal met een toiletruimte met modern toilet en fonteintje, in moderne en neutrale kleurstellingen betegeld, een grote en diepe voorraadkast, een ruime (woon)keuken met moderne keukenapparatuur zoals een spoelbak, vaatwasser, afzuigkap, mooie inductiekookplaat met kookzones, een combi-oven en een koelkast met vriezer. De woonkamer heeft een mooi verhoogd gedeelte waardoor er leuk uitzicht is. Deze gehele verdieping is tevens afgewerkt met een laminaatvloeren en vloerverwarming.

Bij deze woning zijn zonnepanelen aanwezig op de in eigendom toebehorende “zonnekavel” In combinatie met de warmtepomp, vloerverwarming en WTW is dit een “energie-neutrale” woning.

Laat je verassen en bekijk het zelf.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de virtuele tour, de 360°-foto’s en foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools om het huis mee te verkennen. De relevante documentatie kunt u hier tevens terugvinden. Download de Funda-brochure om naar deze website te gaan.

Overige kenmerken:
– Woonoppervlakte 103,m2
– Inhoud 361,6m3
– Energielabel A+++
– Remeha waterpomp
– Itho Daalderop WTW
– 6 Trina Solar Honey zonnepanelen (335WP)
– Hard houten kozijnen met HR++ glas
– Volledig geïsoleerd
– Moderne meterkast met voldoende groepen, aardlekschakelaars en slimme meters
– Vloerverwarming in de gehele woning
– Veel en gunstige lichtinval
– Servicekosten VVE ca. 165,- per maand
– Direct aan de rand van het centrum van Leiden.
– Betaald parkeren in de straat, parkeervergunning 54 euro per jaar

Vraagprijs € 475.000,- k.k. oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Max Velthuijskade
Huisnummer
49
Postcode
2321 WX
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.612
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
2 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
2021
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
103 m²
Perceeloppervlakte
102 m²
Inhoud
362 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
1 toilet

Energie

Label
A+++
Label einddatum
08-02-2034
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas, volledig geïsoleerd
Verwarming
warmtepomp

Buitenruimte

Ligging
in centrum, in woonwijk, open ligging
Tuin
voortuin
Oppervlakte
10 m²
Tuin
east
Media

Vergelijk objecten