Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Oude Singel 44-A
€ 495.000,- k.k.
Beschrijving

Wie wil hier nou niet wonen?

Een mooi grachtenpand midden in het centrum van de historische binnenstad. Een ruime en sfeervolle bovenwoning met schitterend uitzicht over de gracht en aan de achterkant van het huis een fijn terras om buiten te zitten.

Deze woning heeft een ruime lichte woonkamer op de eerste verdieping, met hoog plafond en grote raampartijen, een keuken, een badkamer en een terrasbalkon. Op de tweede verdieping ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte100 m²
Perceeloppervlakte100 m²
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Wie wil hier nou niet wonen?

Een mooi grachtenpand midden in het centrum van de historische binnenstad. Een ruime en sfeervolle bovenwoning met schitterend uitzicht over de gracht en aan de achterkant van het huis een fijn terras om buiten te zitten.

Deze woning heeft een ruime lichte woonkamer op de eerste verdieping, met hoog plafond en grote raampartijen, een keuken, een badkamer en een terrasbalkon. Op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers. In de woonkamer is naast de centrale verwarming ook nog een gashaard om in de winter lekker bij op te warmen.

Leiden staat bekend om z’n bezienswaardigheden zoals De Leidse Schouwburg, De Burcht, De historische haven, de oude haven bij de Zijlpoort, de Lakenhal, de Hortus Botanicus, het Singelpark, de Pieterskerk en ook de Leidse Universiteit. Natuurlijk biedt het stadscentrum ook de vele restaurants, cafés, terrassen en musea. Alle centrumvoorzieningen zijn dus werkelijk op (korte)loopafstand.

Het NS-station Leiden Centraal is tevens op een paar minuten loopafstand. Hierdoor zijn plaatsen als Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag heel eenvoudig met de trein te bereiken.

Parkeren kan, met een vergunning, op de parkeerplekken voor vergunninghouders voor de deur. De kosten voor een parkeervergunning bedraagt €48,- per kwartaal (voor één auto);

Indeling
Begane grond,
Entree, hal met groepenkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

1e verdieping,
Hal met vaste kast en toilet met fonteintje. Ruime woonkamer aan de voorzijde met fraai uitzicht op de Oude Singel en het centrum, keuken aan de achterzijde met keuken in hoekopstelling en losse apparatuur zoals een koelkast met vriezer, een 4 pits gaskookplaat, vaatwasser en veel kast- en opbergruimte. In de keuken is tevens de opstelling met de cv-combiketel en de toegang naar het balkon (10m2) aan de achterzijde. De badkamer is aan de achterzijde en is grotendeels betegeld in neutrale kleurstellingen met een wastafelmeubel met wastafel, een douchecabine en verwarming.

2e verdieping,
Overloop met vaste kasten, 1e slaapkamer aan de voorzijde, 2e slaapkamer aan de achterzijde met twee vaste kasten, grote 3e slaapkamer over de gehele diepte van het huis. Deze ruimte is zelfs nog te verdelen waardoor en nog een extra slaapkamer ontstaat.
Verder is er veel bergruimte op deze verdieping.

Overige kenmerken
-Woonoppervlakte 97,5m2
-Inhoud 298m3
-Perceel met eigen grond.
-Gedeeltelijk dubbel glas
-Cv combiketel Bosch HR uit 2005
-Er zijn mogelijkheden voor eigen boot voor de deur (ligplaatsvergunningen gaan via de
gemeente Leiden)
-Vereniging van eigenaars samen met de begane grondwoning.

Vraagprijs: € 495.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Tevens kunt u de relevante documentatie kunt u hier terugvinden. Download de brochure van Funda om via de link naar deze website te gaan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdoms- en asbestclausule.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Oude Singel
Huisnummer
44-A
Postcode
2312 RB
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 495.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.950
Status
Te koop
Aangeboden sinds
2 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1875
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
100 m²
Perceeloppervlakte
100 m²
Inhoud
298 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
1 douche

Energie

Label
F
Label einddatum
28-09-2032
Type ketel
Bosch HR
Boiler jaar
2005
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan water, in centrum, open ligging, aan vaarwater
Media

Vergelijk objecten