Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Takwier 19
€ 550.000,- k.k.
Beschrijving

In rustige autoluwe straat gelegen in de “Merenwijk”, moderne eengezinswoning met een ruime woonkamer, 5 slaapkamers, een ruime badkamer en een flinke achtertuin op het zuiden.

Deze woning ligt in een vriendelijke en prettige woonomgeving met veel groen en speelgelegenheid voor kinderen. De woning ligt op korte (loop)afstand van het wijkpark met kinderboerderij, scholen en het buurtwinkelcentrum De Kopermolen met veel diverse winkels, meerdere supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder grenst de ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte140 m²
Perceeloppervlakte120 m²
Aantal kamers6 kamers
Aantal slaapkamers5 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

In rustige autoluwe straat gelegen in de “Merenwijk”, moderne eengezinswoning met een ruime woonkamer, 5 slaapkamers, een ruime badkamer en een flinke achtertuin op het zuiden.

Deze woning ligt in een vriendelijke en prettige woonomgeving met veel groen en speelgelegenheid voor kinderen. De woning ligt op korte (loop)afstand van het wijkpark met kinderboerderij, scholen en het buurtwinkelcentrum De Kopermolen met veel diverse winkels, meerdere supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder grenst de wijk aan een golfbaan en aan de recreatieplas ‘t Joppe’ en er zijn verschillende speeltuintjes om de hoek.

Het historische centrum van Leiden is op korte fietsafstand. Er zijn goede verbindingswegen naar de A4 richting Amsterdam en Den Haag alsmede de A44 richting Amsterdam en ‘s-Gravenhage. Het Ns-station Leiden centraal en tevens is het centrum van Oegstgeest en de Duin- en Bollenstreek zijn snel te bereiken. Parkeergelegenheid is er in voldoende mate aanwezig in de straat bij de woning.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de 360graden foto’s en foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools om het huis mee te verkennen. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download via Funda de brochure om naar deze website te gaan.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met modern toilet met fonteintje, betegeld in neutrale kleurstellingen, ruime woonkamer met vaste kast onder de trap en toegang naar de achtertuin.
De halfopen keuken is aan de voorzijde met een keukenblok in rechte opstelling voorzien van apparatuur, een magnetron, oven, keramische kookplaat, koelkast en vriezer, een afzuigkap en aansluitingen voor wasapparatuur. De begane grond is voorzien van een laminaatvloer in neutrale kleurstellingen

1e verdieping:
Overloop met vaste kast, 1e slaapkamer aan de voorzijde. Ruime badkamer aan de voorzijde betegeld in neutrale kleurstellingen met douchecabine, een toilet, ligbad en een wastafelmeubel en verwarming, 2e ruime slaapkamer aan de achterzijde en 3e slaapkamer aan de achterzijde. Deze verdieping is grotendeels voorzien van laminaatvloeren

2e verdieping:
Overloop met opstelling van de cv-combiketel, 4e slaapkamer aan de voorzijde met een wastafelmeubel, bergruimte achter de knieschotten en een grote dakkapel. Volledig betegelde tweede badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel met wastafel. 5e slaapkamer aan de achterzijde tevens met een wastafelmeubel met wastafel, bergruimte achter de knieschotten en ook een grote dakkapel. Ook deze verdieping is afgewerkt met laminaatvloeren

Buiten:
De achtertuin ligt op het zuiden en biedt heerlijk veel zon. De tuin is verzorgd aangelegd met deels vaste groene beplanting en bestrating. Er is een gemetselde berging met elektra en de tuin is via een achterom te bereiken. Direct bij de woning zijn aan de voorzijde en tevens achterzijde van de woning voldoende parkeervakken en parkeergelegenheid.

Interessant

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1976
– Woonoppervlak: 140,3m2
– Inhoud: 422,4m3
– Perceel: 120m2
– Cv combiketel Remeha Avanta HR 28C uit 2010
– Energielabel ..
– De woning is grotendeels voorzien van duurzame kunststof kozijnen
– De gehele woning heeft dubbel glas
– Dakisolatie

Vraagprijs: € 550.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdoms- en asbestclausule

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Takwier
Huisnummer
19
Postcode
2318 AB
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 550.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.929
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
3 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1976
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
140 m²
Perceeloppervlakte
120 m²
Inhoud
422 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche, 1 toilet

Energie

Label
B
Label einddatum
08-02-2034
Isolatie
dakisolatie, dubbel glas
Type ketel
Remeha Avanta HR 28C
Boiler jaar
2010
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
achtertuin
Oppervlakte
62 m²
Tuin
southeast
Media

Vergelijk objecten