Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Oxfordlaan 47
€ 695.000,- k.k.
Beschrijving

‘Urban villa aan het water met plek voor eigen bootje met een moderne architectuur en veel ruimte op het rustige Waardeiland in Leiden’

Genieten van een rustige ligging, een idyllische plek omringd door water en ruimtelijkheid; omarm de serene omgeving van het Waardeiland. Deze moderne urban villa is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van gezinnen met uiteenlopende wensen. Dit is niet zomaar een huis, het is een prachtige mix van ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte152 m²
Perceeloppervlakte205 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Urban villa aan het water met plek voor eigen bootje met een moderne architectuur en veel ruimte op het rustige Waardeiland in Leiden’

Genieten van een rustige ligging, een idyllische plek omringd door water en ruimtelijkheid; omarm de serene omgeving van het Waardeiland. Deze moderne urban villa is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van gezinnen met uiteenlopende wensen. Dit is niet zomaar een huis, het is een prachtige mix van functionaliteit en elegantie op steenworp afstand van de bruisende binnenstad en de tuin ligt direct aan doorgaand vaarwater, waar ook nog een bootje aangelegd kan worden.

Indeling

Begane grond:
De voor Waardeiland kenmerkende architectuur van nummer 47 maakt nieuwsgierig naar de binnenkant. Vanaf de straat is er toegang tot een ruime oprit voor twee auto’s. Achter de groene haag ligt de speelse eengezinswoning met een dubbele berging en de voordeur aan de zijkant. Hierdoor is er veel privacy aan de voorzijde. Bij binnenkomst in de hal is er een nis met een garderobe, de meterkast, een toilet met fonteintje en de deur naar de riante woonkeuken waar de grote ramen en de schuifpui een prachtig uitzicht geven op het water en het tegenoverliggende groen. De ruime woonkamer heeft een fijne indeling met meerdere zitmogelijkheden rondom de gezellige houtgestookte kachel. De schuifpui geeft toegang tot het waterterras waar een lekkere loungehoek en een grote buitentafel zorgen voor eindeloos genieten van het rustige buitenleven op Waardeiland. De centraal geplaatste, halfopen keuken vormt een mooi verbindend element tussen de eethoek aan de voorzijde en de living aan de achterzijde. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een grote koelkast, een grote oven en een magnetron. Bovendien is er ruimte voor een ontbijthoek bij de schuifpui naar de zijtuin. De aparte eetkamer (voorheen garage) aan de voorzijde is bereikbaar vanuit de keuken waar een tussenruimte met bergkast zorgt voor een praktische doorgang. In de bergkast is de aansluiting voor de wasmachine gecreëerd. De multifunctionele eetkamer is bijzonder ruim en licht. Hier kunnen eenvoudig meerdere functies gecombineerd worden; speelruimte, eetkamer, werkplek, een televisiehoek, alles combinaties zijn mogelijk.

Eerste etage:
De lange overloop op de eerste etage is bereikbaar middels de open trap in de woonkamer en geeft toegang tot drie slaapkamers, een grote badkamer en een bergkast. De ruime ouderslaapkamer ligt aan de achterzijde waar het opvallend rustig is vanwege het water en het tegenoverliggende groen. Hierdoor is er ook nauwelijks inkijk vanaf deze kant. De andere twee slaapkamers hebben beide een goed formaat waarvan er één aan de achterzijde en één aan de voorzijde van de woning ligt. De slaapkamer aan de voorzijde heeft beschikking over een balkon met uitzicht op het doorgaande water. Vanaf het balkon is een bergkast bereikbaar met de cv-ketelopstelling. De zeer royale badkamer heeft een douche, een toilet, inbouwverlichting, dubbele wastafels met handig meubel, twee radiatoren en twee grote dakkoepels die zorgen voor natuurlijk licht.

De sfeer van deze moderne geschakelde woning past goed in de fijne, centrale omgeving van deze buurt ‘Waardeiland’. Binnen 10 fietsminuten is de bruisende binnenstad bereikbaar voor onder andere de weekmarkt, supermarkten, verswinkels, boetieks en speciaalzaken. Evenals de terrassen in de binnenstad, gezellige restaurants, musea, het Centraal station én station Lammenschans, de schouwburg en diverse bioscopen. Ook liggen diverse voorgezet- en basisscholen in de nabijheid, net als de uitvalswegen A4, A44 en N11, sportaccommodaties en recreatiemogelijkheden.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Kenmerken:
– Oppervlakte van de woning is 152 m2
– Perceel oppervlakte van de woning is 205m2
– Bouwjaar is 1977
– Energielabel B
– Eigen plek voor een bootje
– Er zijn meerdere buitenruimtes om te genieten waaronder een terras aan het water en een balkon op de eerste etage
– 3 royale slaapkamers
– Ruime oprit voor 2 auto’s
– Zeer gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad en uitvalswegen
– Charmante, rustige buurt met een dorpachtig karakter
– Kindvriendelijke omgeving met diverse speeltuintjes, scholen en kinderdagverblijven

Vraagprijs: € 695.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Oxfordlaan
Huisnummer
47
Postcode
2314 EB
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 695.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.573
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
3 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1977
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
152 m²
Perceeloppervlakte
205 m²
Inhoud
475 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
1 douche, 1 toilet

Energie

Label
B
Label einddatum
02-01-2034
Type ketel
Remeha Tzerra Ace
Boiler jaar
2020
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
94 m²
Tuin
southeast
Media

Vergelijk objecten