Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Zijlsingel 78
€ 439.000,- k.k.
Beschrijving

*** Wegens zeer grote belangstelling voor deze woning kunnen we helaas geen nieuwe afspraken meer inplannen. U kunt ons een berichtje sturen indien u op de wachtlijst gezet wilt worden. ***

‘Prachtig verbouwde, verrassende 3-kamer woning aan de Zijlsingel in Leiden, klaar om de verhuisdozen uit te pakken en te genieten van de ruimte, de plek en de omgeving’

Deze smaakvol ingerichte stadswoning ligt net buiten het centrum van de historische en ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte71 m²
Perceeloppervlakte108 m²
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

*** Wegens zeer grote belangstelling voor deze woning kunnen we helaas geen nieuwe afspraken meer inplannen. U kunt ons een berichtje sturen indien u op de wachtlijst gezet wilt worden. ***

‘Prachtig verbouwde, verrassende 3-kamer woning aan de Zijlsingel in Leiden, klaar om de verhuisdozen uit te pakken en te genieten van de ruimte, de plek en de omgeving’

Deze smaakvol ingerichte stadswoning ligt net buiten het centrum van de historische en bruisende stad Leiden. Gelegen tegenover het water van de Zijlsingel, het groene Singelpark dat de binnenstad omsluit en schuin aan de overkant van de iconische Meelfabriek is dit een fijne setting waar historie en modern wonen hand in hand gaan. De gevel is er één van vakmanschap en karakter met een architectuur die naadloos aansluit bij de rijke geschiedenis van het huis en haar omgeving. Gelegen op een fantastische plek, biedt dit huis niet alleen een thuis, maar ook toegang tot alles wat Leiden te bieden heeft; historische bezienswaardigheden, musea, winkels, horeca hotspots, de prachtige Schouwburg en diverse bioscopen. Alles is binnen handbereik. Ook diverse uitvalswegen, twee treinstations en meerdere busverbindingen zijn snel bereikbaar, evenals (basis)scholen, kinderdagverblijven, sportclubs en recreatiemogelijkheden.

Wat dit huis onderscheidt? Een zorgvuldig samengesteld pakket van unieke kenmerken. Van de charmante openslaande deuren naar de diepe achtertuin, van de gezellige, lichte living met eettafel en houtkachel tot de moderne, warme keuken aan elk detail is gedacht, waardoor een omgeving ontstaat die zowel functioneel als smaakvol is. De indeling van dit huis is goed doordacht en voelt harmonieus aan. Het voldoet aan alle behoeften van heerlijk wonen.

Indeling

Begane grond:
Dat alles tot in detail is uitgedacht, is direct bij binnenkomst te zien in de lichte living. De riante zithoek heeft een heldere lay-out die gecreëerd is om de houtgestookte kachel en de televisie. De warme houtenvloer heeft, in combinatie met de heldere tinten en de kleuraccenten, een aangenaam rustige uitstraling. De openslaande deuren geven een mooie doorkijk naar de diepe achtertuin. De eethoek is in de huidige situatie geplaatst aan de voorzijde met uitzicht op het brede trottoir en de voorgelegen groenstrook. De prachtige keuken met natuurstenenblad is te vinden aan de achterzijde van de woning in een praktische opstelling, waardoor er veel werk- en bergruimte is ontstaan. Uiteraard is alle denkbare apparatuur aanwezig, zoals een vaatwasser, koel/vries combinatie, een 4-pits (Boretti) design gasfornuis met afzuigkap en een combi-oven. Grenzend aan de keuken ligt de moderne badkamer (2020) die uitgevoerd is in neutrale kleuren en voorzien is van een inloopdouche, een wastafel met modern meubel, toilet, inbouw verlichting, vloerverwarming en het grote dakraam zorgt voor veel natuurlijk lichtinval.

Eerste etage:
De prachtig gekleurde trap naar de eerste verdieping bevindt zich in de living. De zeer ruime overloop geeft toegang tot twee slaapkamers, de vlizotrap naar de bergzolder en een vaste kast. Hier is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte door de toevoeging van een groot dakvenster dat zorgt voor de mogelijkheid van het creëren van een derde slaapkamer. Zowel aan de voorzijde als de achterzijde ligt een ruime slaapkamer over de gehele breedte van het huis. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een mooi uitzicht op de achtertuin, terwijl er aan de voorzijde uitzicht is richting het water. De gehele etage is voorzien van dezelfde vloer.

Buiten:
De diepe achtertuin is bijna 18 meter lang en heeft een achterom met vrij uitzicht. De tuin ligt op het zuidoosten en is voorzien van twee aparte bergingen (inclusief elektra) en een fijn terras om optimaal te genieten van het buitenleven. Het groene gazon, het terras met straatwerk, de grotendeels groenblijvende beplanting en de houten schutting zorgen voor een ultieme buitenruimte. In één van de twee bergingen bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine, droger en de cv-ketel. Bovendien is er bijzonder veel bergruimte.

Kom kijken en laat je verrassen.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools aanwezig. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1915
– Oppervlakte 71m2
– Perceeloppervlakte 108m2
– Energielabel C
– Sfeervol en tot in detail ingericht familiehuis
– Prachtig groene en waterrijke omgeving dicht bij het centrum
– Achtertuin met bergingen, achterom en terras
– Twee lichte slaapkamers en de mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer
– 2 parkeervergunningen per adres mogelijk

Vraagprijs: € 439.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

– NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar

– Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom- en asbestclausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Zijlsingel
Huisnummer
78
Postcode
2315 KH
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 439.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 6.184
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
3 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1915
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²
Perceeloppervlakte
108 m²
Inhoud
288 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 toilet

Energie

Label
C
Label einddatum
02-01-2034
Isolatie
dakisolatie
Type ketel
Intergas
Boiler jaar
2021
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Tuin
achtertuin
Oppervlakte
45 m²
Tuin
southeast
Media

Vergelijk objecten