Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Mozartstraat 207
€ 309.000,- k.k.
Beschrijving

Wat een leuk appartement aan de Mozartstraat 207 in Leiden.

Dit zonnige, lichte en ruime 4-kamerappartement van ca. 92m2 is gelegen op de derde verdieping en heeft een balkon op het oosten en een balkon op het zuiden. Met een leuk uitzicht kunt u hier genieten van de zon en het buitenleven.
Daarnaast is de locatie zeer gunstig. Vanaf het appartementencomplex kunt u verschillende bestemmingen gemakkelijk te voet bereiken. Of het nu ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte92 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Wat een leuk appartement aan de Mozartstraat 207 in Leiden.

Dit zonnige, lichte en ruime 4-kamerappartement van ca. 92m2 is gelegen op de derde verdieping en heeft een balkon op het oosten en een balkon op het zuiden. Met een leuk uitzicht kunt u hier genieten van de zon en het buitenleven.
Daarnaast is de locatie zeer gunstig. Vanaf het appartementencomplex kunt u verschillende bestemmingen gemakkelijk te voet bereiken. Of het nu gaat om winkels, restaurants of andere voorzieningen, alles ligt binnen loopafstand, zelfs het historische centrum van Leiden is op zeer korte afstand en eenvoudig te bereiken.

De locatie biedt verder diverse mogelijkheden voor openbaar vervoer, met meerdere NS- stations, Leiden CS, Leiden Lammenschans en Leiden de Vink, binnen fietsafstand. Ook de snel- en autowegen N11 richting Alphen aan de Rijn en Utrecht, A4 en A44 richting Amsterdam en Den Haag/Rotterdam zijn uiterst gemakkelijk bereikbaar. Zo kun je moeiteloos alle kanten op en genieten van optimale mobiliteit. In de omgeving van het appartement is straatparkeren mogelijk met een parkeervergunning voor bewoners met een auto. Deze vergunning geldt voor zone B en kost ongeveer € 54,- per jaar.

Dit appartement aan de Mozartstraat heeft alles wat u zoekt: comfortabele leefruimte, natuurlijk licht, privacy en gemak. Mis deze kans niet om in dit prachtige appartement te wonen.

Indeling
Het appartementengebouw wordt beveiligd met centrale entree, compleet met een handige intercominstallatie. Hierdoor kun je gemakkelijk controleren wie er voor de deur staat voordat je besluit om iemand binnen te laten.
Indeling appartement:

Bij binnenkomst kom je in de hal met voldoende plek om jassen en schoenen netjes op te bergen.
De zeer ruime woonkamer met een moderne laminaatvloer biedt voldoende ruimte (voorheen 2 kamers). Door de vele raampartijen is er een gunstige lichtinval. En niet te vergeten, het leuke uitzicht dat je kunt bewonderen vanuit de woonkamer. Het balkon biedt de perfecte gelegenheid om buiten te ontspannen en te genieten van de ochtendzon en van het uitzicht.

Vanuit de woonkamer bereik je de keuken (2016). Deze is geplaatst in een rechte opstelling en heeft ingebouwde apparatuur, zoals een afzuigkap, een 4 pits gaskookplaat, een oven, spoelbak, een vaatwasser en een ruime losse koelkast met vriezer. Grenzend aan de keuken is het 2e balkon gelegen op het westen (avondzon).
Tevens is vanuit de keuken de moderne badkamer te bereiken. De badkamer is in 2021 gemoderniseerd met een luxe inloopdouche, een wastafelmeubel en aansluitingen voor wasapparatuur.

De ruime hal leidt naar het moderne toilet (2021) en de 1e slaapkamer aan de voorzijde met een vaste kast. De woning beschikt over een ruime 2e slaapkamer aan de voorzijde tevens met een vaste kast en een 3e ruime slaapkamer aan de achterzijde met vaste kast en toegang naar het balkon aan de achterzijde. Het gehele appartement is afgewerkt met een laminaatvloer en voorzien van centrale verwarming (blokverwarming). De stookkosten zijn minimaal bij normaal gebruik.

Deze woning heeft zijn eigen woningwebsite. Hier vind je niet alleen prachtige foto’s op groot formaat, maar ook handige tools die je helpen bij het verkennen van de mogelijkheden. Je kunt hier ook alle relevante documentatie vinden. Wil je meer weten? Download dan de brochure via Funda en ontdek deze handige woningwebsite.

Kenmerken:
• Bouwjaar: 1965
• Woonoppervlakte: 92m2
• Inhoud: 279m3
• De woning is grotendeels geïsoleerd
• De woning is gelegen op de 3e etage met vrij uitzicht • Keukengeiser van Vaillant (2009)
• Verwarming via blokverwarming vanuit de VVE
• Er is een actieve VVE.
• Maandelijkse servicekosten bedragen € 241,51
• Parkeren aan de openbare weg.
• Er is een energielabel D.

Vraagprijs € 309.000- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Mozartstraat
Huisnummer
207
Postcode
2324 XT
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 309.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.359
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
3 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1965
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
92 m²
Inhoud
279 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 douche

Energie

Label
D
Label einddatum
12-07-2026
Isolatie
dubbel glas

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, open ligging
Media

Vergelijk objecten