Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Sjahrirstraat 7
€ 400.000,- k.k.
Beschrijving

‘Fantastisch modern 4-kamerappartement gelegen op de begane grond in de wijk Koppelstein met veel voorzieningen in de nabije omgeving’

Wat deze woning uniek maakt is dat er een zeer groot stuk tuin bij de woning hoort. Er is een ruime voortuin, ruime zijtuin en zelfs een achtertuin. Dit 4-kamerappartement verwelkomt je met een oase van rust in een kindvriendelijke wijk van de bruisende stad Leiden. Met veel ruimte, drie slaapkamers, een eigentijdse ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte94 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Fantastisch modern 4-kamerappartement gelegen op de begane grond in de wijk Koppelstein met veel voorzieningen in de nabije omgeving’

Wat deze woning uniek maakt is dat er een zeer groot stuk tuin bij de woning hoort. Er is een ruime voortuin, ruime zijtuin en zelfs een achtertuin. Dit 4-kamerappartement verwelkomt je met een oase van rust in een kindvriendelijke wijk van de bruisende stad Leiden. Met veel ruimte, drie slaapkamers, een eigentijdse uitstraling en een fijne buitenruimte geniet je hier van privacy en de essentie van modern wonen. Een prachtig hoekappartement op de begane grond.

Entree woning: Vernieuwde meterkast (8 gr.), 1e hal met toegang tot de ruime en lichte woonkamer met grote ramen met natuurlijk daglicht met een mooi uitzicht aan twee zijden. De open keuken (Bruynzeel 2020) is uitgevoerd in een fraaie houtlook met zwarte accenten en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron, een koel/vries combinatie. Bovendien is er veel werk- en kastruimte en is er een aangename verbinding met de eethoek. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een tweede hal die leidt naar de 3 slaapkamers, de badkamer en separaat toilet.

De 3 slaapkamers zijn allen heerlijk ruim, waarvan de 3e slaapkamer aan de achterzijde toegang biedt tot de achtertuin. Deze slaapkamer is nog voorzien van een houten kozijn met enkel glas. De rest van de woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De eenvoudige badkamer beschikt over een ligbad met douchegelegenheid, een wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. Naast de badkamer ligt het separate toilet met fonteintje. In de 2e hal is tevens een bergkast en een kast met opstelplaats van de cv-ketel (2020)

Buiten:
De tuin met berging en achterom is bereikbaar vanuit de slaapkamer aan de achterzijde waar een praktisch aangelegd, grotendeels overdekt terras overloopt in een stukje groen. Hier zou, door het plaatsen van een schutting en de aanleg van beplanting, een heerlijk beschutte buitenruimte kunnen ontstaan. Dan is er ook nog de ZEER ruime voor en zij tuin waar je heerlijk kan tuinieren en kan bijna de hele dag kan genieten van de zon.

Gelegen in een gewilde wijk van Leiden omringd door groene parken, speeltuintjes, basisscholen, een winkelcentrum en diverse sport- en recreatiemogelijkheden. Hier ontmoet het moderne karakter van de Hoge Mors de levendige dynamiek van de stad. De binnenstad ligt op 10 fietsminuten waar de schilderachtige grachten, trendy cafés en restaurants, hippe winkels en culturele hotspots liggen te wachten. Goede aansluiting met de A44 en (vanaf zomer 2024) A4.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kenmerken:
– Ruim 4-kamer hoekappartement in de gewilde wijk Hoge Mors
– Bouwjaar 1980
– Ruimtelijke lay-out met een woonoppervlakte van 95m2
– Energielabel C
– ZEER grote voor-en-zij tuin met gunstige ligging.
– 3 grote slaapkamers
– Achtertuin met een overdekt terras
– Externe bergruimte
– Groene omgeving met veel faciliteiten nabij
– Gezonde en actieve VVE, de kosten voor de VVE bedragen € 80,00 per maand.
– Het appartement heeft erfpacht en de kosten bedragen € 206,32 per jaar incl. administratiekosten.

Vraagprijs: € 400.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Sjahrirstraat
Huisnummer
7
Postcode
2332 ZJ
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 400.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.256
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
3 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1980
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
94 m²
Inhoud
321 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 ligbad

Energie

Label
C
Label einddatum
13-10-2030
Isolatie
vloer
Type ketel
Remeha Tzerra Ace
Boiler jaar
2020
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin
Oppervlakte
167 m²
Tuin
southwest
Media

Vergelijk objecten