Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Uiterstegracht 17
€ 525.000,- k.k.
Beschrijving

Wonen in het centrum van de historische (oude) stad Leiden

Midden in het oude centrum van Leiden, zeer verzorgde en luxe stadswoning (circa 90 m2) met ruim balkon en handige berging met achterom.

Zeer complete en verzorgde woning volledig verbouwd in 2019 en is van alle gemakken voorzien. Een ruime woonkamer met gezellige (woon)keuken, 2 ruime slaapkamers en een heerlijk breed balkon. Doordat de woonverdieping op de eerste verdieping is gelegen is ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte90 m²
Perceeloppervlakte54 m²
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Wonen in het centrum van de historische (oude) stad Leiden

Midden in het oude centrum van Leiden, zeer verzorgde en luxe stadswoning (circa 90 m2) met ruim balkon en handige berging met achterom.

Zeer complete en verzorgde woning volledig verbouwd in 2019 en is van alle gemakken voorzien. Een ruime woonkamer met gezellige (woon)keuken, 2 ruime slaapkamers en een heerlijk breed balkon. Doordat de woonverdieping op de eerste verdieping is gelegen is er veel licht en loop je zo het fijne balkon (circa 8,2 m2) op. De huidige eigenaar heeft de erfpacht volledig afgekocht waardoor het nu volledige eigen grond betreft.

De historische binnenstad kenmerkt zich door singels, grachten en kleine steegjes, hofjes en historische gebouwen. Het Singelpark is onlangs geheel rond het stadscentrum aangelegd waar u heerlijk de stad kunt rondwandelen.

Alle voorzieningen van het wonen in een stadscentrum zijn binnen handbereik, zoals gezellige horeca met cafés, terrassen en restaurants. Er zijn leuke winkels en boetiekjes.
Om de hoek is zelfs een grote Albert Heijn supermarkt. Echt alles is slechts in een paar minuten lopend te bereiken.

De verbinding naar snelwegen A4 en A44, alsmede de provinciale weg N11 zijn eenvoudig te bereiken, evenals NS-station Leiden centraal (5 minuten op de fiets) met goede verbindingen naar Den Haag, Schiphol, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Vlakbij de woning zijn tevens diverse bushaltes.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Naast de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure via de website van Funda om naar deze woningwebsite te gaan.

Indeling
Begane grond
Entree, ruime hal, meterkast, ingebouwde garderobe, volledig betegeld toilet met fonteintje, 1e slaapkamer/werkkamer met ruime kast onder de trap en toegang tot de berging. Ruime berging met toegang tot het gemeenschappelijke pleintje en achterom.

1e verdieping
Hal, zeer ruime L-vormige woonkamer met aan de achterzijde de sfeervolle woonkeuken in hoek opstelling en voorzien van inbouwapparatuur zoals koelkast, vriezer, vaatwasser, spoelbak, afzuigkap, inductiekookplaat, combi-oven en Quooker. De keuken is afgewerkt in matte witte kleurstelling en heeft fijne inbouwspotjes in het plafond welke zorgen voor een fijne sfeer. Vanuit de keuken is er toegang tot het ruime balkon gelegen op het Zuidoosten.

2e verdieping:
Overloop met vaste kast voorzien van opstelling CV-combiketel, 2e slaapkamer aan de voorzijde voorzien van frans balkon en groot dakraam, moderne badkamer in neutrale kleurstelling met fraai wastafelmeubel, inloopdouche, aansluitingen voor wasapparatuur en groot ligbad.

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1983;
– Woonoppervlak: 90 m2;
– Terras 8,2 m2;
– Inhoud: 302 m3;
– Perceel: 54 m2;
– Inpandige berging van 6,4 m2;
– De woning is volledig verbouwd in 2019;
– De woning is gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht;
– Verwarming en warm water door middel van CV-ketel (Remeha Avanta – bouwjaar 2015);
– De woning beschikt over een energielabel C, volledig dubbel glas en isolatie;
– Ouderdoms-, materialen-/ asbest- en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
– De erfpacht is volledig afgekocht.

Vraagprijs: € 525.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Uiterstegracht
Huisnummer
17
Postcode
2312 TB
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 525.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 5.834
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
4 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1983
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²
Perceeloppervlakte
54 m²
Inhoud
302 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 toilet

Energie

Label
C
Label einddatum
14-12-2030
Isolatie
dubbel glas, volledig geïsoleerd
Type ketel
Remeha Avanta 28c
Boiler jaar
2015
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum
Oppervlakte
8 m²
Tuin
east
Media

Vergelijk objecten