Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Hogewoerd 97
€ 575.000,- k.k.
Beschrijving

Wonen op een schitterende plek in het centrum van Leiden? Dit is nu echt mogelijk. Deze fraaie 4-kamer bovenwoning ligt aan de Hogewoerd en heeft veel originele details met een woonkeuken, 3 slaapkamers op de 2e etage en een zonnig dakterras midden in de stad. De woning bevindt zich echt op loopafstand van het prachtige historische centrum van Leiden met zijn leuke winkels, terrassen, restaurants en musea. Ook diverse (basis)scholen liggen op loop- of ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte128 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Wonen op een schitterende plek in het centrum van Leiden? Dit is nu echt mogelijk. Deze fraaie 4-kamer bovenwoning ligt aan de Hogewoerd en heeft veel originele details met een woonkeuken, 3 slaapkamers op de 2e etage en een zonnig dakterras midden in de stad. De woning bevindt zich echt op loopafstand van het prachtige historische centrum van Leiden met zijn leuke winkels, terrassen, restaurants en musea. Ook diverse (basis)scholen liggen op loop- of fietsafstand. Uitvalswegen zoals de A4, A44, en N11 (Alphen aan den Rijn/Utrecht) zijn eenvoudig te bereiken evenals NS-Station en bushaltes.

Indeling

Begane grond:
Voordeur met eigen opgang tot de woning. Zeer brede en ruime hal met vernieuwde meterkast (7 gr.) Hier kunnen goed de fietsen binnen staan. Trap naar de bovenwoning.

1e etage:
Overloop/hal met garderobe, toilet met fontein. Entree naar de woonkamer met schouw en hoge raampartijen. Hier heeft u uitzicht op de Hogewoerd. Via 5 traptreden komt u in de ruime en compleet uitgeruste woonkeuken. De keuken in voorzien van de volgende inbouwapparatuur (alles Siemens): 5-pits inductie kookplaat, rvs-afzuigkap, vaatwasser, kokend-waterkraan. In de kastenwand bevindt zich de combi-oven, grote koelkast en grote vriezer. Er is veel bergruimte aanwezig in de lades en kastjes. De keuken is afgewerkt met een composiet werkblad. Er zijn nog 2 inbouwkasten aanwezig voor nog meer bergruimte en via een deur toegang tot een inpandige berging met de opstelplaats van de Cv-ketel. Vanuit de woonkeuken kijkt u uit op de Wielmakersteeg.

2e etage:
Via wenteltrap toegang tot de 2e etage. Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer. De 1e en 2e slaapkamer liggen aan de voorzijde en dit was voorheen 1 grotere kamer. De 1e slaapkamer heeft een inbouwkast met opstelplaats voor de wasmachine, de 2e slaapkamer heeft een vaste trap naar de nok en daar is nog een klein kamertje gecreëerd met de opstelplaats voor een bureau, hier is ideaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. De ruime ouderslaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft nog veel originele details. Vanuit deze slaapkamer toegang tot het dakterras. De eenvoudige badkamer heeft een douchecabine, wastafel en 2e toilet. Er is nog in de nok van het voorhuis een zolder aanwezig, waar u nog extra bergruimte aantreft.

Buiten
Op de 2e verdieping aan de achterzijde van de woning heeft u toegang tot u eigen privé dakterras. Hier kunt u heerlijk beschut met meerdere mensen zitten. Er is veel zon aanwezig en hier heeft u toch een rustpunt midden in het centrum van Leiden zonder het straatrumoer.

Kom kijken en laat u verrassen!

Van deze woning is een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1750
– Woonoppervlakte: 128 m2
– Inhoud: 321m3
– De woning is gelegen op de 1e en 2e etage (bovenwoning)
– Rijksmonument met monumentennummer: 24832
– Pand met tuitgevel 18e eeuw, met deels originele roedenverdeling ramen
– Rijksmonumenten zijn vrijgesteld van een energielabel
– Cv-ketel Nefit Topline 2010 (eigendom)
– Actieve VVE met in totaal 4 woningen. Maandelijkse bijdrage bedraagt € 50,00

Vraagprijs: € 575.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.
Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Hogewoerd
Huisnummer
97
Postcode
2311 HJ
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 575.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.493
Status
Te koop
Aangeboden sinds
5 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1750
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
128 m²
Inhoud
321 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 douche, 1 toilet

Energie

Label
Niet beschikbaar
Type ketel
Nefit Topline
Boiler jaar
2010
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
in centrum
Media

Vergelijk objecten