Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
De Genestetstraat 79
€ 500.000,- k.k.
Beschrijving

Modern en ruim energiezuinig woonhuis uit 2011. Deze woning ligt op een mooie locatie, direct aan de rand van de historische Leidse binnenstad.

Dit ideale, verrassend ruime huis beschikt over een royale woonkamer met moderne keuken, 3 ruime slaapkamers, een nette badkamer, handige grote inpandige bergruimte/wasruimte én een zonnige achtertuin op het (zuid)westen met een achterom en vrijstaande berging. Deze woning is bovendien mooi afgewerkt, goed onderhouden en dus direct te bewonen.Lees meer

Kenmerken
Woonoppervlakte95 m²
Perceeloppervlakte116 m²
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Modern en ruim energiezuinig woonhuis uit 2011. Deze woning ligt op een mooie locatie, direct aan de rand van de historische Leidse binnenstad.

Dit ideale, verrassend ruime huis beschikt over een royale woonkamer met moderne keuken, 3 ruime slaapkamers, een nette badkamer, handige grote inpandige bergruimte/wasruimte én een zonnige achtertuin op het (zuid)westen met een achterom en vrijstaande berging. Deze woning is bovendien mooi afgewerkt, goed onderhouden en dus direct te bewonen.

De ligging is echt ideaal. Het historisch centrum van Leiden is lopend te bereiken in 10 minuten. Binnen enkele minuten loop je al langs de singels, terrasjes en het winkelgebied van de binnenstad. Ook het NS-station Leiden Centraal bevindt zich op loopafstand.
Busverbindingen zijn er direct in de buurt, aan de Haagweg. Per auto ben je zeer snel op de auto(snel)wegen naar de grote steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam via A4, N11, A44. Via de N206 zijn de stranden van Katwijk en Noordwijk gemakkelijk en in 15-20 minuten te bereiken.

In de buurt ligt het goed onderhouden Schrijverspark, een speelpark met sportveld, een buurtwinkeltje en de schitterende speeltuin Westerkwartier met een zwembad. Op korte afstand zijn er scholen, kinderopvang, peuterspeelzalen, sportverenigingen, recreatiegebieden. Behalve het nabijgelegen stadscentrum is tevens het winkelcentrum De Luifelbaan op zeer korte afstand.

De woning is gelegen in een rustige straat met weinig verkeer. In de ochtend valt de zon heerlijk binnen door de grote raampartij aan de voorzijde van de woning. In de loop van de ochtend verschijnt de zon ook in de achtertuin, zodat je bijna de hele dag in de zon kunt zitten, totdat deze in het westen onder gaat.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de virtuele tour, de 360°-foto’s en foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools om het huis mee te verkennen. De relevante documentatie kunt u hier tevens terugvinden. Download de Funda-brochure om naar deze website te gaan.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met meterkast, vaste kast met opstelling cv-combiketel en een modern toilet met fonteintje. Zeer ruime woonkamer met duurzame marmoleumvloer uit 2019 met de uitstraling van een gietvloer, openslaande deuren naar de zonnige achtertuin. Moderne open keuken aan de voorzijde in hoekopstelling met composiet aanrechtblad, een spoelbak, vaatwasser, afzuigkap, mooi Boretti fornuis 5-pits gaskookplaat en twee ovens. In de praktisch ingerichte, trapkast is er veel opbergruimte.

De achtertuin is op het zonnige (zuid)westen gelegen. Hier kunt u vanaf het einde van de ochtend tot in de avond van de zon genieten. Deze achtertuin is onderhoudsarm, maar sfeervol met borders en vast groen. Achter in de tuin is een houten berging met elektra en er is een achterom.

1e verdieping
Via de luie trap komt u op de grote overloop met badkamer aan de voorzijde. De moderne badkamer is volledig betegeld, deels met glasmozaïek en voorzien van een grote dubbele wastafel in een badkamermeubel, een modern toilet, handdoekradiator en een inloopdouche met regendouche en handdouche. De 1e grote slaapkamer aan de voorzijde met ochtendzon (nu in gebruik als werkkamer). De 2e grote (ouder)slaapkamer en de 3e (kinder)slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Deze kamers zijn voorzien van elektrische rolluiken met zonnecollectoren uit 2022. In de ruime en efficiënt ingerichte bergruimte bevinden zich ook aansluitingen voor de wasmachine en droger en de unit van de mechanische ventilatie De slaapkamers op deze verdieping zijn zeer verzorgd. Deze verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer uit 2019

Bij de bouw van de woning is constructief al rekening gehouden met de mogelijkheid om een extra verdieping op de woning te plaatsen.

Overige kenmerken:
– Woonoppervlakte 94,8m2
– Inhoud 314,7m3
– Perceel 116m2 eigen grond
– Energielabel A
– Cv combiketel Intergas HR 2011
– Hard houten kozijnen met HR++ glas
– Meterkast 11 groepen 2x aardlekschakelaars en slimme meters
– Elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de tuinzijde
– Elektrische bedienbare rolluiken slaapkamers aan de tuinzijde met zonnecollectoren.
– Vloerverwarming in de badkamer
– Direct aan de rand van het centrum van Leiden
– Zonnige achtertuin op het westen
– Volledig geïsoleerd waardoor lage energiekosten
– Veel en gunstige lichtinval
– Betaald parkeren in de straat, parkeervergunning 54 euro per jaar

Vraagprijs: € 500.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
De Genestetstraat
Huisnummer
79
Postcode
2321 XR
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 500.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 5.264
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
5 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
2011
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²
Perceeloppervlakte
116 m²
Inhoud
315 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
1 douche, 1 toilet

Energie

Label
A
Label einddatum
25-07-2029
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Intergas
Boiler jaar
2011
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
61 m²
Tuin
southwest
Media

Vergelijk objecten