Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Faradaypad 24
€ 479.000,- k.k.
Beschrijving

Deze stijlvolle woning is misschien wel precies wat u zoekt! De woning is gelegen aan de rand van het centrum van Leiden met alle belangrijke voorzieningen vlak in de buurt. De woning heeft een moderne uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Zo is er een fraaie open keuken aanwezig, twee fijne slaapkamers, een moderne badkamer, een handige bergruimte en meer.

Maak dus snel een afspraak om dit fraaie huis te komen ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte91 m²
Perceeloppervlakte60 m²
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Deze stijlvolle woning is misschien wel precies wat u zoekt! De woning is gelegen aan de rand van het centrum van Leiden met alle belangrijke voorzieningen vlak in de buurt. De woning heeft een moderne uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Zo is er een fraaie open keuken aanwezig, twee fijne slaapkamers, een moderne badkamer, een handige bergruimte en meer.

Maak dus snel een afspraak om dit fraaie huis te komen bezichtigen.

De woning is gelegen aan de rand van het centrum van Leiden, hierdoor vindt u veel belangrijke en handige voorzieningen op korte afstand van de woning. Sportgelegenheden, bushaltes, winkels, scholen, medische voorzieningen en supermarkten bevinden zich vlak in de buurt. U bent tevens binnen een mum van tijd op Leiden Centraal Station of in het gezellige stadscentrum. Ook kunt u met de auto vlot de uitvalswegen richting andere plaatsen bereiken.

Indeling

Begane grond:
Bij binnenkomst in de hal met meterkast ( 9 gr.) kunt u uw jas ophangen en vervolgens loopt u door naar de woonkamer. De gezellige zithoek bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Hier geniet u van een prettige lichtinval door het grote raam. Vervolgens lopen we door naar de eethoek. Deze is gezellig en sfeervol. Vervolgens bereikt u de moderne en stijlvolle open keuken die beschikt over een fijne inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Via de keuken kunt u een 2e hal bereiken, waar zich de nette toiletruimte met hangtoilet bevindt en inpandige opberg mogelijkheden. Op de begane grond ligt een mooie tegelvloer met hout motief en de gehele etage is voorzien van vloerverwarming. De fraaie trap naar de eerste verdieping bevindt zich in het eetkamergedeelte.

1e Verdieping:
Op de eerste verdieping heeft u twee slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning. De twee slaapkamers beschikken over grote ramen met zonneschermen. Op de overloop bevindt zich bovendien een prachtige lichtkoepel. Daaronder bevindt zich een fraaie vide, waardoor het licht ook de eetkamer op de begane grond bereikt. In de inpandige berging is meer dan genoeg ruimte voor uw wasmachine en droger. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping ook nog de ruime moderne badkamer. Deze is ingericht met een heerlijke inloopdouche met douche-scherm, 2e toilet en wastafelmeubel. Op deze verdieping ligt een mooie tapijt vloer.

Buiten:
Voor de woning ligt een fraaie en gezellige voortuin op het zuidwesten. U kunt hier bijvoorbeeld een fijne zithoek creëren. Vrij uitzicht op een parkje. Er is een elektrisch zonnescherm aanwezig. Voor het parkeren van uw auto beschikt u over een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein. Hier is tevens de eigen vrijstaande berging te vinden.

Goed om te weten:
De woning is compleet geïsoleerd en verkeert echt in top staat!

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools aanwezig. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Kenmerken:
– verwarming door middel van stadsverwarming
– warm water door middel van stadsverwarming en boiler
– mechanische ventilatie
– volledig geïsoleerd
– houten kozijnen voorzien van HR++ glas
– energielabel A
– eigen parkeerplaats op afgesloten terrein (Bijdrage VVE €14,07 per maand)
– eigen vrijstaande berging voorzien van elektra op afgesloten terrein.

Vraagprijs: € 479.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Faradaypad
Huisnummer
24
Postcode
2316 SR
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 479.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 5.264
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
5 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
2017
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
91 m²
Perceeloppervlakte
60 m²
Inhoud
303 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
1 toilet

Energie

Label
A
Label einddatum
22-03-2027
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas, volledig geïsoleerd, HR-glas

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, open ligging

Garage

Type
parkeerplaats
Media

Vergelijk objecten