Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Laan der Verenigde Naties 128
€ 839.000,- k.k.
Beschrijving

Moderne, goed geïsoleerde, zeer ruime 6-kamer hoekwoning met 2 badkamers, 6 zonnepanelen en een zonnige achtertuin met zij-tuin. De woning ligt op het parkachtige “Waardeiland” nabij de jachthaven en de watertoren, midden tussen de Oude Rijn en Nieuwe Rijn in. De woning is meer dan goed onderhouden met een woonoppervlakte van 185 m2. In het verleden is op de 2e etage uitgebouwd en de een deel van de garage is bij de woonkamer getrokken. De woning ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte185 m²
Perceeloppervlakte233 m²
Aantal kamers6 kamers
Aantal slaapkamers5 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Moderne, goed geïsoleerde, zeer ruime 6-kamer hoekwoning met 2 badkamers, 6 zonnepanelen en een zonnige achtertuin met zij-tuin. De woning ligt op het parkachtige “Waardeiland” nabij de jachthaven en de watertoren, midden tussen de Oude Rijn en Nieuwe Rijn in. De woning is meer dan goed onderhouden met een woonoppervlakte van 185 m2. In het verleden is op de 2e etage uitgebouwd en de een deel van de garage is bij de woonkamer getrokken. De woning ligt op slechts enkele minuten afstand van het historische stadscentrum van Leiden. Het Waardeiland heeft een centrale ligging nabij winkels zoals een buurtsuper (Spar) en een slager, diverse scholen en sportverenigingen. Op korte afstand zijn er diverse bushaltes en het treinstation Lammenschans alsmede Leiden centraal station, Via de A4 die zeer eenvoudig te bereiken is, kunt u in ca.20 minuten Schiphol bereiken en binnen ca. 30 minuten de zuid-as. Via de N11 bereikt u eenvoudig de plaatsen Alphen aan den Rijn en Utrecht.

Indeling

Begane grond:
Entree, ruime hal met mooie tegelvloer, meterkast (10gr.), modern toilet met fontein. Trap naar de 1e etage. Ruime, brede en lichte woonkamer met een aparte zithoek. Er is een deel van de garage bij de woonkamer getrokken en daardoor heerlijk ruim geworden. Er is een houthaard aanwezig en onder de trap bevindt zich de trapkast. Via een schuifpui toegang tot de zonnige achtertuin. De moderne keuken ligt aan de voorzijde en is echt een plaatje. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: Combi-oven (Siemens), stoom-oven (Siemens), vaatwasser (2022 Siemens), koelkast (Bosch), inductie kookplaat (Miele) met moderne afzuigkap, spoelbak met Quooker kraan en afgewerkt met een composiet werkblad. In de woonkamer en keuken ligt een fraaie eikenhoutvloer.

1e verdieping:
Overloop, ruime (ouder) slaapkamer aan de voorzijde met en-suite de moderne badkamer (2017) met schuifdeur, inloopdouche, dubbele wastafelmeubel en handdoeken radiator. De 2e slaapkamer ligt aan de zijkant van de woning en heeft daardoor ook natuurlijk lichtinval via het zijraam. Er is vaste kastenwand en toegang via schuifpui tot het zonnige balkon, de 3e grote slaapkamer ligt ook aan de achterzijde. Dit waren voorheen 2 slaapkamers, er is nu een riante inpandige berging gecreëerd. De 2e moderne badkamer (2017) is uitgerust met een inloopdouche, 2e toilet, handdoeken radiatoren en wastafelmeubel. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van zonnewering.

2e verdieping:
Ruime overloop met veel kastruimte. Het voormalige dakterras is uitgebouwd en daardoor zijn er nu 2 volwaardige slaapkamers gecreëerd. Op de overloop is de opstelplaats voor de wasmachine, droger, cv-ketel en omvormer van de 6 zonnepanelen. Er is ook nog vaste bergkast bereikbaar vanaf de overloop. De 4e slaapkamer ligt aan de voorzijde en de 5e slaapkamer aan de achterzijde. Hier is ook een inloopkledingkast geplaatst. Er aan de achterzijde ook weer zonnewering aanwezig.

Buiten:
Aan de voorzijde heeft u een brede voortuin die helemaal richting de parkplaatsen doorloopt. De garage is niet meer in gebruik en daarvoor is nu ook fraai groen aangelegd. De voormalige garage is opgedeeld in een schuur/fietsenberging en via een zijdeur buitenom bereikbaar De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is bereikbaar via de zij-tuin van de woning. Deze loopt helemaal om de woning heen. In deze tuin kun je bijna de gehele dag lekker van de zon genieten. Er is een elektrisch zonnescherm aanwezig.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1994
– Woonoppervlak: 185 m2
– Inhoud: 615 m3
– Perceel: 233 m2
– CV ketel: Nefit 2007 (Eigendom)
– Volledig dubbel glas
– Energielabel A
– 6 Zonnepanelen
– Buitenzijde recent nog geschilderd

Vraagprijs: € 839.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Laan der Verenigde Naties
Huisnummer
128
Postcode
2314 GH
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 839.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.536
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
5 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1994
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
185 m²
Perceeloppervlakte
233 m²
Inhoud
615 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
2 douches, 1 toilet

Energie

Label
A
Label einddatum
24-02-2033
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Nefit Topline HRc 30CW
Boiler jaar
2007
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
84 m²
Tuin
southwest
Media

Vergelijk objecten