Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Oosterdwarsstraat 3/3a
€ 600.000,- k.k.
Beschrijving

‘Een verrassend ruime 5-kamer bovenwoning met riant dakterras in de gewilde Zeeheldenbuurt’

en

‘Uniek, multifunctioneel ruimte van 70m2 aan de rand van de Leidse binnenstad’

Over dit pand kunnen we niks anders dan enthousiast zijn. Het is een werkelijk unieke kans die op veel verschillende manieren ingevuld en gebruikt kan worden. Het pand is dan ook voor meerdere doeleinden geschikt en volledig te benutten en de unieke mogelijkheid ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte96 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers6 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Een verrassend ruime 5-kamer bovenwoning met riant dakterras in de gewilde Zeeheldenbuurt’

en

‘Uniek, multifunctioneel ruimte van 70m2 aan de rand van de Leidse binnenstad’

Over dit pand kunnen we niks anders dan enthousiast zijn. Het is een werkelijk unieke kans die op veel verschillende manieren ingevuld en gebruikt kan worden. Het pand is dan ook voor meerdere doeleinden geschikt en volledig te benutten en de unieke mogelijkheid te creëren om wonen en werken te combineren en dat net buiten de singels van de binnenstad.

Goed om te weten:
Wij bieden het 5-kamer appartement en de garage/werkplaats in zijn geheel te koop aan. De losse verkoop van het appartement of de garage/werkplaats is niet mogelijk.

Indeling

Woning:
De ruime bovenwoning (nr. 3A) ligt in een rustige straat in de kindvriendelijke en gemêleerde Zeehelden buurt in Leiden. Dit is dan ook de perfecte plek voor iedereen die opzoek is naar een rustig gelegen, ruim en keurig afgewerkte bovenwoning met de mogelijkheid om wonen en werken te combineren. In de omgeving liggen alle voorzieningen om aangenaam te wonen; winkels, scholen, twee treinstations, kinderopvang, speeltuintjes, hofje achter de woning, uitvalswegen en sport- en recreatiemogelijkheden.

Begane grond:
Eigen opgang met trap naar de eerste etage.

1e etage:
Overloop met toilet, de woonkamer is een lichte ruimte met openslaande deuren naar het zonnig gelegen, riante dakterras. De keuken grenst zowel aan de woonkamer als aan de achtergelegen eetkamer (of slaapkamer) waar een riante eettafel volledig tot z’n recht komt. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Er is een aparte deur naar het zonnige dakterras, waar verschillende zitjes gecreëerd kunnen worden. De slaapkamer aan de voorzijde is ruim en heeft toegang tot de en-suite badkamer welke is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel met meubel. Het geheel is uitgevoerd in neutrale kleuren.

2e etage:
Deze etage is recent opgebouwd en heeft nu twee opvallend lichte en ruime slaapkamers met sfeervolle balken in het zicht. Op de voorzolder is de opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Buiten:
Zonnig en ruim dakterras.

Garage/werkplaats (nr. 3)
Grote schuif/rol 3-delige toegangsdeur, vaste deur en een frontbreedte van ruim 5 meter. De grote open ruimte van bijna 14,75 meter diep beschikt over een toilet, cv-installatie en enkele ramen in de zijgevel voor daglicht. Het volledige pand is gebouwd in 1933 waarbij de begane grond momenteel in gebruik is als werkplaats en opslagruimte.

Goed om te weten:
Wij bieden het 5-kamer appartement en de garage/werkplaats in zijn geheel te koop aan. De losse verkoop van het appartement of de garage/werkplaats is niet mogelijk.

Kom kijken en laat je verrassen.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools aanwezig. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Vraagprijs: € 600.000, – K.K. | Oplevering: in overleg (kan snel)

– Energielabel C (woning).
– NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar (2x)
– Wij hebben het object ook al bouwtechnisch laten keuren en is beschikbaar in de presentatie van de woning.
– Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom- en asbestclausule.
– Nimmer bewoon clausule is van toepassing.
– Kadastraal gesplitst en eigen huisnummers.
– VVE met alleen opstalverzekering.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Oosterdwarsstraat
Huisnummer
3/3a
Postcode
2315 LM
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 600.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 6.250
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
5 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1933
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
96 m²
Inhoud
492 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 douche

Energie

Label
C
Label einddatum
10-10-2033
Isolatie
dakisolatie
Type ketel
Remeha
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Oppervlakte
24 m²
Tuin
south

Garage

Capaciteit
3
Media

Vergelijk objecten