Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Telderskade 21
€ 400.000,- k.k.
Beschrijving

Groen wonen nabij de binnenstad van Leiden

Aan de rand van het centrum gelegen, nabij winkels en het stadscentrum van Leiden, goed onderhouden, ruim en licht appartement op de eerste verdieping. De woning beschikt over een ruime woonkamer, 2 grote slaapkamers, een halfopen keuken, moderne badkamer, een heerlijk balkon, een privé parkeerplaats en berging. Deze woning maakt deel uit van een financieel gezonde vereniging van eigenaars.

De woning bevindt zich in ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte94 m²
Perceeloppervlakte93 m²
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Groen wonen nabij de binnenstad van Leiden

Aan de rand van het centrum gelegen, nabij winkels en het stadscentrum van Leiden, goed onderhouden, ruim en licht appartement op de eerste verdieping. De woning beschikt over een ruime woonkamer, 2 grote slaapkamers, een halfopen keuken, moderne badkamer, een heerlijk balkon, een privé parkeerplaats en berging. Deze woning maakt deel uit van een financieel gezonde vereniging van eigenaars.

De woning bevindt zich in een verkeersluwe straat met veel groen en er is prachtig vrij uitzicht vanuit de woonkamer en vanaf het balkon aan voorzijde. De straat ligt in een zeer kindvriendelijke buurt met veel (buiten) speelmogelijkheden, waarin je rustig woont en toch dicht bij de stad zit! Het historische centrum (en Centraal Station) van Leiden ligt op enkele minuten fietsafstand.

Ook ligt de woning in de buurt van winkelcentrum de Luifelbaan, verschillende supermarkten en sportfaciliteiten. Daarnaast is de woning goed bereikbaar met de dichtstbijzijnde uitvalswegen op 10 minuten rijden, waardoor je gemakkelijk in steden als Amsterdam, Den Haag of Rotterdam bereikt. Het NS-station Leiden Centraal bereik je in nog geen 10 minuten fietsen.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met naast de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure via Funda om naar deze site

Algemeen,
Entree van het appartementengebouw met groot gemeenschappelijk terras, centrale, beveiligde entree met brievenbussen en bellentableau, intercom, centraal trappenhuis, liftinstallatie en toegang naar de bergingen en parkeergarage.

Indeling appartement op de eerste verdieping.
Entree, hal met intercom, vaste kastruimte met cv-combiketel, een grote bergkast met wasmachineaansluiting, zeer ruime en lichte woonkamer met uitzicht op de groene omgeving en toegang naar het balkon. De halfopen keuken is vanuit de woonkamer te bereiken. De keuken is in lichte en neutrale kleurstelling en voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi-oven/magnetron, een afzuigkap, koelvries combinatie en een 4-pits gaskookplaat.
Er is een ruime 1e slaapkamer, in neutrale kleurstellingen betegelde badkamer met een douchecabine, een ligbad en een wastafel. Aparte toiletruimte met toilet en een fonteintje, 2e ruime slaapkamer. De vloeren zijn grotendeels afgewerkt met kunststof laminaatvloeren.

Buiten.
Er is een flink balkon aan de westzijde, vanuit de woonkamer te bereiken. Het balkon is afgewerkt met vlonders en extra beglazing om er ook in de wat koudere periode toch lekker gebruik van te kunnen maken. Vanaf het balkon is er heerlijk vrij zicht over groen en richting het stadcentrum.

Souterrain, kelderverdieping
In het souterrain is een parkeergarage met een privé parkeerplaats, tevens is de privé berging in het souterrain.

Goed om te weten:
– Woonoppervlakte is circa 93,6m2
– Bouwjaar: 2001
– Er is een privé parkeerplaats (eigendom)
– Warm water en verwarming via de cv-combiketel Remeha HR 2016
– Kunststof kozijnen met dubbel glas.
– Mechanische ventilatie.
– Energielabel A
– De woning is rolstoel toegankelijk
– Er is veel privacy in de woning.
– De intercom met video is naast de deur in de woonkamer.
– Bijdrage VVE 232,39 per maand

Vraagprijs: € 400.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Telderskade
Huisnummer
21
Postcode
2321 TR
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 400.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.256
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
6 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
2000
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
94 m²
Perceeloppervlakte
93 m²
Inhoud
277 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche

Energie

Label
A
Label einddatum
06-02-2033
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Remeha
Boiler jaar
2016
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, open ligging

Garage

Type
parkeerkelder, parkeerplaats
Capaciteit
1
Media

Vergelijk objecten