Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Levendaal 145
€ 359.000,- k.k.
Beschrijving

Op loopafstand van het sfeervolle centrum van Leiden en om de hoek van het prachtige Plantsoen bieden wij deze moderne 3-kamer appartement te koop aan. De begane grond woning is in 2020 compleet gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Alle winkels bevinden zich op loopafstand. De supermarkt ligt aan de overkant en Centraal Station is gemakkelijk te bereiken met de fiets of openbaar vervoer. Uitvalswegen liggen tevens nabij, waardoor u snel de stad kan verlaten.Lees meer

Kenmerken
Woonoppervlakte70 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Op loopafstand van het sfeervolle centrum van Leiden en om de hoek van het prachtige Plantsoen bieden wij deze moderne 3-kamer appartement te koop aan. De begane grond woning is in 2020 compleet gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Alle winkels bevinden zich op loopafstand. De supermarkt ligt aan de overkant en Centraal Station is gemakkelijk te bereiken met de fiets of openbaar vervoer. Uitvalswegen liggen tevens nabij, waardoor u snel de stad kan verlaten.

Indeling

Begane grond:
Entree woning via openslaande deuren met glas-in-lood bovenramen. U stapt meteen de keuken binnen. De nette keuken is voorzien van een 4-pits inductie kookplaat, rvs-afzuigkap, combi-oven, spoelbak, vaatwasser en losse koel/vries combinatie. Aan de rechterzijde is een vaste kastenwand met vernieuwde meterkast en opstelplaats Cv-ketel. Via een kleine verhoging komt u in het woongedeelte. Via een deur aan de zijkant heeft u toegang tot het zwevend toilet met fontein en onder de trap van de bovenburen is de opstelplaats voor wasmachine en droger. Vanuit de woonkamer toegang naar een hal die weer toegang geeft tot de 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning en de inpandige badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel. De 2 slaapkamers hebben beide een achterdeur met veel natuurlijk lichtinval wat uitkomt op een stukje eigen grond met achterom.

De woning is strak afgewerkt met gestucde wanden en er ligt door de gehele woning een mooie laminaatvloer.

De woning is zonder klussen zo te betrekken.

Goed om te weten:
Aan de achterzijde is stukje eigen grond met een achterom aanwezig. (zie kadastrale kaart)

Kom kijken en laat u verrassen!

Van deze woning is een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1750
– Woonoppervlakte: 70 m2
– Inhoud: 233m3
– In 2020 is de woning compleet gerenoveerd
– De woning is gelegen op de begane grond
– Nimmer bewoon clausule is van toepassing
– Slapende VVE. Opstalverzekering en KvK inschrijving zijn aanwezig.

Vraagprijs: € 359.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Levendaal
Huisnummer
145
Postcode
2311 JH
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 359.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 5.129
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
6 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1750
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Inhoud
233 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 douche

Energie

Label
C
Label einddatum
04-08-2032
Isolatie
dubbel glas
Boiler jaar
2020
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
in centrum
Media

Vergelijk objecten