Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Laan der Verenigde Naties 40
€ 525.000,- k.k.
Beschrijving

“Fantastisch gelegen 3-kamerappartement met twee balkons en uitzicht op het water”

Altijd al willen wonen op een plek met een prachtig uitzicht? Met het kabbelende water van de Rijn aan je voeten, een sloepje in de buurthaven, twee heerlijk balkons om maximaal te kunnen genieten en met de prachtige oude binnenstad op fietsafstand? Dit verrassend lichte en ruim opgezette appartement heeft het allemaal. En nog veel meer….

Dit appartement uit 1998 ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte111 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

“Fantastisch gelegen 3-kamerappartement met twee balkons en uitzicht op het water”

Altijd al willen wonen op een plek met een prachtig uitzicht? Met het kabbelende water van de Rijn aan je voeten, een sloepje in de buurthaven, twee heerlijk balkons om maximaal te kunnen genieten en met de prachtige oude binnenstad op fietsafstand? Dit verrassend lichte en ruim opgezette appartement heeft het allemaal. En nog veel meer….

Dit appartement uit 1998 is gelegen in het moderne complex ‘Résidence Rijn-Staete’ op het charmante Waardeiland, dichtbij onder andere diverse scholen, winkels, de haven van Waardeiland, het LUMC, de Universiteit van Leiden en meerdere recreatie- en sportmogelijkheden. Ook diverse uitvalswegen en omliggende dorpen zijn nabij. Fantastisch centraal dus en dat op een eiland!

Het Waardeiland is een aantrekkelijke woonwijk in Leiden, gelegen op een eiland tussen het Rijn-Schiekanaal, de Oude Rijn en de Nieuwe Rijn en met een directe vaarverbinding met de Zijl en de Kagerplassen. De huizen zijn om die reden zoveel mogelijk direct aan het water gebouwd en is het een geliefde plek geworden voor watersporters. Gelegen net buiten het centrum is het een rustige, groene en waterrijke omgeving met een grote diversiteit aan bewoners.

Indeling

Begane grond:
Na de verzorgde entree met videofoon-installatie, brievenbussen, trappenhuis en gemeenschappelijke lift volgt een spectaculair atrium dat mooi tropisch groen is aangelegd en waar de voordeur van alle appartementen aan liggen. De eigen berging en privé parkeergarage bevinden zich in de kelder.

2e etage:
Bij binnenkomst op nummer 40 op de tweede verdieping volgt de ruime hal met een garderobe, de vernieuwde meterkast (7 gr.) , een berging met opstelplaats Cv-ketel, en de dubbele deuren naar de zeer lichte living met L-vormige keuken. De keuken is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling en beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron (2022), vaatwasser en koel/vriescombinatie (2023). De mooie, open living is fantastisch licht en nodigt uit om in te richten met een riante zithoek bij het achtergelegen balkon en een grote eettafel bij de openslaande deuren naar balkon nummer twee, dichtbij de keuken. Er is vanuit de gehele living een aantrekkelijk uitzicht op het water, het omliggende groen en de architectuur in de omgeving. Vanuit de woonkamer is een doorgang met schuifdeur naar de 1e grote slaapkamer die door de huidige bewoners in gebruik is als tweede living/bibliotheekruimte. Het aangrenzende balkon gelegen op het noorden is overdekt waardoor het in alle jaargetijden een aangename plek is om te genieten van het buitenleven in deze rustige omgeving. Vanuit hier kijk je heerlijk uit op een waterpartij. De 2e slaapkamer ligt aan de voorzijde. De badkamer is bereikbaar via een separate hal. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, dubbele wastafel en een design radiator. Tevens is hier de wasmachineaansluiting. In dezelfde hal is eveneens een separaat toilet met fonteintje gesitueerd. Het gehele appartement is voorzien van een smaakvolle, lichte laminaatvloer.

Goed om te weten:
De woning is compleet geïsoleerd en heeft Energielabel A.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Bijzonderheden:
– Prachtig vrij uitzicht over het water van de Rijn en het omliggende groen
– 3 kamerappartement met riante badkamer
– Grote, lichte living met rondom raampartijen en 2 balkons
– Gelegen op het charmante Waardeiland
– Ruime eigen parkeerplek in de parkeergarage (eigendom) en separate privé berging
– Lift aanwezig
– Groene, rustige omgeving
– Actieve VVE. Maandelijkse kosten: € 174,00 inclusief kosten eigen parkeerplaats in parkeergarage en berging
– Nimmerbewoon-clausule is van toepassing
– Cv-ketel Remeha (2022) eigendom

Vraagprijs: € 525.000,- K.K. | Oplevering: in overleg (kan snel)

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Laan der Verenigde Naties
Huisnummer
40
Postcode
2314 GG
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 525.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.730
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
6 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1998
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m²
Inhoud
314 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche

Energie

Label
A
Label einddatum
06-09-2033
Isolatie
volledig geïsoleerd
Type ketel
Remeha Avanta
Boiler jaar
2022
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, open ligging

Garage

Type
parkeerkelder
Capaciteit
1
Media

Vergelijk objecten