Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Lasserstraat 38
€ 439.000,- k.k.
Beschrijving

Op de vierde verdieping gelegen zonnig en licht 4-kamer appartement met serre, zonnig balkon op het zuiden, privé berging en privé parkeerplaats in de beveiligde parkeergarage onder het gebouw. Door de prettige ligging in het appartementengebouw is een zijde van de woning geheel vrij gelegen met leuk uitzicht en zeer gunstige lichtinval. De woning is zonder klussen zo te betrekken.

Dit volledig geïsoleerde en zeer goed verzorgde appartement is gelegen nabij ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte98 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Op de vierde verdieping gelegen zonnig en licht 4-kamer appartement met serre, zonnig balkon op het zuiden, privé berging en privé parkeerplaats in de beveiligde parkeergarage onder het gebouw. Door de prettige ligging in het appartementengebouw is een zijde van de woning geheel vrij gelegen met leuk uitzicht en zeer gunstige lichtinval. De woning is zonder klussen zo te betrekken.

Dit volledig geïsoleerde en zeer goed verzorgde appartement is gelegen nabij het geheel gerenoveerde winkelcentrum ‘De Luifelbaan’ met alle (winkel) voorzieningen, een huisartsenpost en bijvoorbeeld een tandartsenpraktijk op loopafstand. Het appartementengebouw is tevens op loopafstand van het centrum van Leiden en nabij diverse busverbindingen. Het NS-station Leiden Centraal, NS-station Lammenschans, NS-station Leiden De Vink alsmede de verbindingswegen zoals de N11 richting Alphen aan den Rijn en Utrecht, A4 en A44 richting Amsterdam en Den Haag zijn eenvoudig te bereiken. Dus zeer gunstig gelegen.

Indeling

Begane grond:
Beveiligde centrale entree met videofoon-installatie, brievenbussen, intercom, lift en toegang tot de parkeergarage en eigen berging.

4e etage:
Vanuit de lift bereikt u de woning. Entree woning, ruime hal met garderobe en meterkast. Aan de rechterzijde is een inpandige bergruimte met opstelplaats voor de mechanische ventilatie, cv-ketel, wasmachine en droger. Separaat zwevend toilet met fontein. Vanuit de hal zijn alle vertrekken bereikbaar. We beginnen bij de woonkamer met toegang tot de serre en het balkon op het zuiden. Er is veel natuurlijk lichtinval aanwezig door de vele raampartijen. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: 5-pits gasfornuis, moderne afzuigkap, oven, magnetron, rvs-spoelbak, koelkast, vaatwasser en afgewerkt met een mooi composiet werkblad. De 1e slaapkamer ligt aan de rechterzijde en heeft uitzicht op de binnenstad van Leiden. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, separaat ligbad, wastafelmeubel met spiegel en designradiator. De 2e en 3e slaapkamers liggen achter de woonkamer. Vanuit de achterste slaapkamer is ook het balkon bereikbaar. De gehele woning is voorzien van een fraaie laminaatvloer en strak afgewerkte wanden.

Buiten:
Serre en zonnig inpandig balkon gelegen op het zuiden met vrij uitzicht. De serre en het balkon zijn bereikbaar vanuit de woonkamer. Er is een elektrisch sunscreen (2023) aanwezig voor de ramen in de woonkamer.

Goed om te weten:
De woning verkeerd in zeer nette staat, is fraai afgewerkt en zonder klussen zo te betrekken.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 2001
– Woonoppervlakte: 98m2
– Inhoud: 280m3
– De woning is compleet geïsoleerd
– Energielabel A+
– Dit jaar zijn een deel van de kozijnen (kunststof) vervangen met HR Triple glas
– De woning is gelegen op de 4e etage
– Cv-ketel Remeha Tzerra 2020 (eigendom)
– Actieve VVE. Maandelijkse kosten: € 286,66 inclusief kosten eigen parkeerplaats in parkeergarage
– Eigen parkeerplaats in parkeergarage.
– Een tweede auto is te parkeren in de straat met een parkeervergunning via de gemeente Leiden, in zone B, voor ca. € 54,- per jaar.
– Separate berging in de kelder van het complex

Vraagprijs: € 439.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Lasserstraat
Huisnummer
38
Postcode
2321 PR
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 439.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.480
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
7 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
2001
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
98 m²
Inhoud
280 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 ligbad

Energie

Label
A+
Label einddatum
11-08-2033
Isolatie
volledig geïsoleerd
Type ketel
Remeha Tzerra
Boiler jaar
2020
Boiler eigendom
Eigendom

Garage

Type
parkeerkelder
Media

Vergelijk objecten