Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Trompstraat 53
€ 469.000,- k.k.
Beschrijving

Op korte afstand van het levendige centrum van Leiden, in de gezellige en populaire Zeeheldenbuurt, ligt deze jaren dertig 3-kamer uitgebouwde en opgebouwde tussenwoning (voorheen 4 kamers). In de directe omgeving is er onder andere de Zijlpoort, het Katoenpark en het Ankerpark en natuurlijk de wandelroute van het Singelpark. Door de centrale ligging is het centrum van Leiden op loopafstand met o.a. restaurants, musea, diverse universiteitsgebouwen, winkels, supermarkten, openbaar vervoersvoorzieningen en de gezellige markt ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte100 m²
Perceeloppervlakte88 m²
Aantal kamers6 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Op korte afstand van het levendige centrum van Leiden, in de gezellige en populaire Zeeheldenbuurt, ligt deze jaren dertig 3-kamer uitgebouwde en opgebouwde tussenwoning (voorheen 4 kamers). In de directe omgeving is er onder andere de Zijlpoort, het Katoenpark en het Ankerpark en natuurlijk de wandelroute van het Singelpark. Door de centrale ligging is het centrum van Leiden op loopafstand met o.a. restaurants, musea, diverse universiteitsgebouwen, winkels, supermarkten, openbaar vervoersvoorzieningen en de gezellige markt op woensdag en zaterdag.

Uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag (A4) en Utrecht (N11) zijn eenvoudig te bereiken. Binnen een paar fietsminuten bereikt u tevens het NS-station Leiden Centraal of het NS-station Leiden Lammenschans. Parkeergelegenheid is er in de straat bij de woning aan de openbare weg. Eigenaren komen in aanmerking voor een parkeervergunning via de gemeente Leiden.

Indeling

Begane grond:
Entree woning, hal met meterkast, garderobe, zwevend toilet met fontein. De woonkamer is voorzien van glas-in-lood en-suite deuren met kastenwand, echt een plaatje. U loopt de woonkamer binnen en in de uitbouw is de woonkeuken geplaatst. De keuken is echt van alle gemakken voorzien met diverse inbouwapparatuur zoals: 6-pits “Smeg” gasfornuis met oven, rvs-afzuigkap, vaatwasser, magnetron, koelkast, spoelbak met kraan en afgewerkt met een houtenwerkblad. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar via openslaande deuren. Er is op deze gehele etage vloerverwarming aanwezig en in de schouw zat voorheen een gashaard.

1e etage:
Via de open trap heeft u toegang tot de overloop met vaste kast met opstelplaats wasmachine, droger en Cv-ketel. U stapt daarna de 1e slaapkamer (met airco) binnen. Voorheen waren dit 2 slaapkamers en dit is eenvoudig weer terug te brengen naar de oude situatie. (Zie aangepaste plattegrond in de presentatie). De 1e slaapkamer is nu 1 grote ruimte met riante walk-in closet. De nette badkamer met dakkapel ligt aan de voorzijde en is voorzien van: Inloopdouche, wastafelmeubel, 2e toilet en vloerverwarming. Vanuit de slaapkamer is via openslaande deuren het dak van de uitbouw bereikbaar.

2e etage:
De woning is in het verleden vergroot door een dakopbouw met een vaste trap naar de 2e etage. Hier bevindt zich de 2e slaapkamer met zeer veel opbergruimte aan de voorzijde en vasten lage kasten. In de deze kamer is ook airco aanwezig.

Buiten:
Aan de uitbouw is een veranda geplaatst, waar je heerlijk beschut kunt zitten. Achter in de tuin staat de stenen berging met overkapping, vanuit de berging heeft u toegang tot de achterom. Achter de woning kijkt u vrij uit en ligt Speeltuinvereniging “Ons Eiland”. De zonnige tuin is gelegen op het zuiden, dus volop zon.

Kom kijken en laat je verrassen.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools aanwezig. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1935
– Woonoppervlakte: 100 m2
– Perceeloppervlakte: 99 m2
– Inhoud: 299m3
– CV ketel: Rehema Avanta 2011(eigendom)
– Energielabel D
– Bijna overal dubbel glas met uitzondering van de glas-in-lood ramen
– 2 airco’s aanwezig

Vraagprijs: € 469.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom- en asbest clausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Trompstraat
Huisnummer
53
Postcode
2315 SW
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 469.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.690
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
7 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1935
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
100 m²
Perceeloppervlakte
88 m²
Inhoud
299 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 douche, 1 toilet

Energie

Label
D
Label einddatum
29-06-2033
Isolatie
vloer
Type ketel
Remeha Avanta
Boiler jaar
2011
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin
Oppervlakte
25 m²
Tuin
south
Media

Vergelijk objecten