Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Plantijnstraat 13
€ 245.000,- k.k.
Beschrijving

*****WIJ STARTEN MET EEN OPENHUIS OP VRIJDAG 8 SEPTEMBER TUSSEN 15.30 EN 17.00*****

Leuk- en licht 2-kamer appartement met zonnig- en ruim balkon gelegen op de 1e verdieping van het appartementencomplex Cronesteijn. Deze centraal gelegen woning beschikt tevens over een eigen berging in de onderbouw en de mogelijkheid tot parkeren op het parkeerdek.

Het appartement is zeer gunstig gelegen. Op een steenworp afstand ligt het groene Park Cronesteyn, daarnaast fietst u binnen 5 minuten ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte64 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers2 kamers
Aantal slaapkamers1 slaapkamer
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

*****WIJ STARTEN MET EEN OPENHUIS OP VRIJDAG 8 SEPTEMBER TUSSEN 15.30 EN 17.00*****

Leuk- en licht 2-kamer appartement met zonnig- en ruim balkon gelegen op de 1e verdieping van het appartementencomplex Cronesteijn. Deze centraal gelegen woning beschikt tevens over een eigen berging in de onderbouw en de mogelijkheid tot parkeren op het parkeerdek.

Het appartement is zeer gunstig gelegen. Op een steenworp afstand ligt het groene Park Cronesteyn, daarnaast fietst u binnen 5 minuten naar het historische centrum van Leiden met alle denkbare stadse voorzieningen. Winkelcentrum de Luifelbaan is ook nabij gelegen evenals veel sportvoorzieningen, NS-station Lammenschans en Leiden Centraal Station. Voor de deur stopt het openbaar vervoer en via de uitvalswegen A4, A44 en N11 rijdt u gemakkelijk naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

Deze fijne woning is gesitueerd op de eerste etage van het voormalig servicecomplex Cronestein en biedt een vrij uitzicht op de omgeving. Het appartementencomplex kent een tal van faciliteiten en extra services, waaronder een huismeester en een schoonmaak- en onderhoudsdienst. In 2015 is er groot onderhoud geweest aan de buitengevels. De balkons zijn vernieuwd en de balustrades zijn verhoogd en voorzien van glazen panelen.

Indeling

Begane grond:
Via de afgesloten centrale entree met bellentableau komen we in de ruime entreehal met zitje, de brievenbussen, het trappenhuis en lift. Op de begane grond bevindt zich tevens de gemeenschappelijke fietsenstalling. Gaan we met de trap of lift naar beneden, dan hebben we toegang tot de eigen ruime berging.

1e verdieping:
Via de trap of lift komen we op de 1e verdieping. De vernieuwde meterkast (7 gr.) ligt aan de buitenzijde. Entree van de woning. Vanuit de hal met garderobe heeft u toegang tot de woonkamer met open keuken en rechts een deur naar de badkamer met wc. De woonkamer is licht en ruim en biedt een vrij uitzicht op de omgeving. Er is in deze ruime een airco aanwezig. De open keuken ligt aan de voorzijde en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: 4-pits inductie kookplaat, rvs-afzuigkap, spoelbak, oven, magnetron, kleine vaatwassen en losse koel/vriescombinatie. Via de deur komen we op het grote balkon met maar liefst 21m2 buitenruimte. Een heerlijk balkon met zuidwestelijke ligging met een handmatig zonnescherm. De ruime slaapkamer heeft ook prima afmetingen en een goed uitzicht op de omgeving en biedt ook toegang tot het balkon. De badkamer is bereikbaar vanuit de slaapkamer en de hal en voorzien van een douche, wastafelmeubel, wc en opstelplaats voor de boiler en kleine wasmachine.

Goed om te weten:
Er is op de bovenste etage een gemeenschappelijke relax ruimte met een tafeltennistafel, biljart en vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Op de begane grond is een wasruimte aanwezig waar je tegen betaling de was kan doen.

Kom kijken en laat u verrassen.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u ook hier vinden inclusief de documenten van de VVE. Download de brochure via Funda om naar deze website te gaan.

Kenmerken:
– Woonoppervlakte: 64m2
– Inhoud: 197m3
– Bouwjaar: 1961
– Energielabel E (is afgegeven voor de verbouwing)
– Overal dubbel glas.
– Airco in de woonkamer, die ook kan verwarmen
– De verwarming is geregeld via blokverwarming.
– Warm water via boiler (eigendom).
– Actieve VVE bedragen € 461,47 per maand, inclusief water en voorschot stookkosten van € 150,00
– Geen onderburen
– Lift aanwezig
– Huismeester aanwezig
– Gemeenschappelijke fietsenstalling
– Gemeenschappelijke relaxruimte
– Parkeerdek voor bewoners
– Berging in de onderbouw

Vraagprijs: € 245.000, – K.K. | Oplevering: in overleg (kan snel)

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Plantijnstraat
Huisnummer
13
Postcode
2321 JC
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 245.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.829
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
7 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1961
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
64 m²
Inhoud
197 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 douche, 1 toilet

Energie

Label
E
Label einddatum
17-12-2028
Isolatie
dubbel glas

Buitenruimte

Ligging
open ligging
Media

Vergelijk objecten