Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
De Genestetstraat 75
€ 500.000,- k.k.
Beschrijving

Moderne en zeer energiezuinige hoekwoning uit 2011, gelegen op een mooie locatie, direct aan de rand van de binnenstad. Dit ideale, verrassend huis beschikt over 3 slaapkamers, een lichte woonkamer met moderne keuken, een nette badkamer, handige grote inpandige bergruimte/wasruimte én een zonnige achtertuin op het (zuid)westen met achterom en vrijstaande berging. De woning is voorzien van 12 zonnepanelen en 3 airco’s.

De ligging is echt ideaal. Het historisch centrum van Leiden is ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte95 m²
Perceeloppervlakte121 m²
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Moderne en zeer energiezuinige hoekwoning uit 2011, gelegen op een mooie locatie, direct aan de rand van de binnenstad. Dit ideale, verrassend huis beschikt over 3 slaapkamers, een lichte woonkamer met moderne keuken, een nette badkamer, handige grote inpandige bergruimte/wasruimte én een zonnige achtertuin op het (zuid)westen met achterom en vrijstaande berging. De woning is voorzien van 12 zonnepanelen en 3 airco’s.

De ligging is echt ideaal. Het historisch centrum van Leiden is lopend te bereiken in 10 minuten. Binnen enkele minuten loop je al langs de singels, terrasjes en het winkelgebied van de binnenstad. Ook het NS-station Leiden Centraal bevindt zich op loopafstand.
Busverbindingen zijn er direct in de buurt, aan de Haagweg. Per auto ben je zeer snel op de auto(snel)wegen naar de grote steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam via A4, N11, A44. Via de N206 zijn de stranden van Katwijk en Noordwijk gemakkelijk en in 15-20 minuten te bereiken.

In de buurt ligt het goed onderhouden Schrijverspark, een speelpark met sportveld, en de schitterende speeltuin Westerkwartier. Op korte afstand zijn er scholen, kinderopvang, peuterspeelzalen, sportverenigingen, recreatiegebieden en winkelcentrum De Luifelbaan.

Indeling

Begane grond:
Entree, brede hal met meterkast (8 gr.), garderobe, modern toilet met fonteintje. Trap naar 1e etage. Nette woonkamer met openslaande deuren naar de zonnige achtertuin. Doordat de woning op een hoek is gelegen is er via het zijraam veel natuurlijk lichtinval aanwezig. De woonkamer is voorzien van een airco. Moderne open keuken aan de voorzijde in een L-opstelling met diverse inbouwapparatuur zoals: 4-pits gaskookplaat, rvs-afzuigkap, vaatwasser, koel/vriescombinatie, oven, losse magnetron, spoelbak en afgewerkt met een houten werkblad. Er is tevens een ruime trapkast met veel opbergruimte. De begane grond is afgewerkt met fraaie laminaatvloer.

1e verdieping:
Via de trap komt u op de ruime overloop. De moderne badkamer met Veluxraam ligt aan de voorzijde en is voorzien van een inloopdouche, dubbel wastafelmeubel met spiegelwand, 2e toilet en radiator. De 1e slaapkamer ligt ook aan de voorzijde en heeft een dakkapel en een airco. De 2e (ouder) slaapkamer is ook voorzien van een airco en ligt net zoals de de 3e slaapkamer (met zijraam) aan de achterzijde van de woning. In de ruime inpandige bergruimte is de opstelplaats van de Cv-ketel, wasmachine, droger, mechanische ventilatie en de omvormer voor de zonnepanelen. (Solar Edge). Deze verdieping is wederom afgewerkt met een fraaie laminaatvloer.

Buiten:
De achtertuin is op het zonnige (zuid)westen gelegen. Hier kunt u vanaf het einde van de ochtend tot in de avond van de zon genieten. Achter in de tuin is een houten berging met elektra en er is een achterom. Aan de voorzijde kan je heerlijk van de ochtend zon genieten op je eigen bankje.

Goed om te weten:
Bij de bouw van de woning is constructief al rekening gehouden met de mogelijkheid om een extra verdieping op de woning te plaatsen. Dat is al bij meerdere woningen in de straat al gerealiseerd.

Kom kijken en laat je verrassen!!!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de virtuele tour, de 360°-foto’s en foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools om het huis mee te verkennen. De relevante documentatie kunt u hier tevens terugvinden. Download de Funda-brochure om naar deze website te gaan.

Kenmerken:
– Bouwjaar: 2011
– Woonoppervlakte 95 m2
– Inhoud 316 m3
– Perceel 121 m2 (eigen grond)
– Er zijn 12 zonnepanelen aanwezig
– Energielabel A
– Cv combiketel Intergas HR 2011
– Hardhouten kozijnen met HR++ glas
– 3 airco’s die ook kunnen verwarmen, dus geen gas meer nodig qua verwarmen
– Direct aan de rand van het centrum van Leiden
– Zonnige achtertuin op het westen
– Volledig geïsoleerd waardoor zeer lage energiekosten
– Hoekwoning met veel natuurlijk lichtinval

Vraagprijs: € 500.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
De Genestetstraat
Huisnummer
75
Postcode
2321 XR
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 500.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 5.264
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
8 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
2011
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²
Perceeloppervlakte
121 m²
Inhoud
316 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
1 douche, 1 toilet

Energie

Label
A
Label einddatum
23-04-2026
Isolatie
volledig geïsoleerd
Type ketel
Intergas
Boiler jaar
2011
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin
Oppervlakte
47 m²
Tuin
west
Media

Vergelijk objecten