Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Heemskerkstraat 83
€ 485.000,- k.k.
Beschrijving

Een van de mooiste woningen van de Heemkerkstraat.

Geen zin om te klussen of verbouwen? Deze prachtige hoekwoning met een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, een wasruimte en fraaie badkamer is werkelijk instap klaar. Deze woning is 2021 is geheel vernieuwd en gerenoveerd, met luxe hoogwaardige materialen afgewerkt en dus zo te betrekken.

De woning ligt in de gezellige en populaire Zeeheldenbuurt, op een leuke locatie op korte afstand van het levendige historische ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte100 m²
Perceeloppervlakte81 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Een van de mooiste woningen van de Heemkerkstraat.

Geen zin om te klussen of verbouwen? Deze prachtige hoekwoning met een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, een wasruimte en fraaie badkamer is werkelijk instap klaar. Deze woning is 2021 is geheel vernieuwd en gerenoveerd, met luxe hoogwaardige materialen afgewerkt en dus zo te betrekken.

De woning ligt in de gezellige en populaire Zeeheldenbuurt, op een leuke locatie op korte afstand van het levendige historische stadscentrum van Leiden. In de directe omgeving is er onder andere de Zijlpoort, het Katoenpark en het Ankerpark en natuurlijk de wandelroute van het Singelpark. Door de centrale ligging is het centrum van Leiden op loopafstand met o.a. restaurants, musea, diverse universiteitsgebouwen, winkels, supermarkten, openbaar vervoersvoorzieningen en de gezellige markt op woensdag en zaterdag

Uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag (A4) en Utrecht (N11) zijn eenvoudig te bereiken. Binnen een paar fietsminuten bereikt u tevens het NS-station Leiden Centraal of het NS-station Leiden Lammenschans. Parkeergelegenheid is er in de straat bij de woning aan de openbare weg. Eigenaren komen in aanmerking voor een parkeervergunning via de gemeente Leiden in zone B.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met naast de foto’s op groot formaat ook allerlei extra documenten en informatie zijn er tevens handige tools te vinden over de zonnestand, luchtkwaliteit en voorzieningen. Download de brochure van Funda om naar deze site te gaan.

Indeling.

Entree, hal, meterkast, modern toilet met fonteintje, in neutrale kleurstellingen betegeld, via houten taatsdeur toegang naar de woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met fraai stucwerk aan de wanden en plafond en er zijn openslaande deuren naar de achtertuin.
De zeer luxe keuken is aan de achterzijde met kookeiland, voorzien van spoelbak en Celsius-kraan, Bora inductiekookplaat met afzuigsysteem, houten aanrechtblad, vaatwasser en handige stopcontacten weggewerkt in het aanrecht. De wand tegenover het kookeiland is tevens voorzien van moderne inbouw apparatuur zoals een grote koelkast en vriezer, en combi-oven/magnetron en veel opberg-en-kastruimte. De begane grond is voorzien van een pvc-vloer en vloerverwarming. De achtertuin in volledig bestraat met verlichting in de tegels, nieuwe schuttingen en ledverlichting. In de achtertuin is een gemetselde berging en een achterom.

1e verdieping.
Overloop, 1e slaapkamer met dakkapel aan de voorzijde, 2e slaapkamer met dakkapel aan de voorzijde, moderne en zeer luxe badkamer aan de achterzijde met vrijstaand ligbad, toilet, groot wastafelmeubel met dubbele waskom, een inloopdouche en vloerverwarming. Deze badkamer heeft mooie en moderne materialen. De wasruimte is ook aan de achterzijde en voorzien van aansluitingen voor wasapparatuur, wandplanken en opstelling van de cv-combiketel. Deze verdieping is grotendeels afgewerkt met moderne laminaatvloeren, gestucte wanden en plafonds.

2e verdieping,
Grote ouderslaapkamer in de dakopbouw met kastenwand, airco en een inpandige bergruimte in de schuine kant van het dak. Deze slaapkamer is ook afgewerkt met fraai stucwerk en een laminaatvloer.

Overige kenmerken
-Woonoppervlakte 100 m2.
-Inhoud 299m3.
-Bouwjaar 1935.
-Compleet gerenoveerd en gemoderniseerd in 2021.
-Geheel nieuw verwarmingsysteem met vloerverwarming.
-Cv combiketel Remeha HR 2021.
-Airco in de ouderslaapkamer.
-Alle leidingen zoals water, gas, elektra en riolering vervangen.
-Zeer fraai in het stucwerk verwerkte plafond verlichting in de keuken.
-Alle inbouwspots zijn voorzien van ledverlichting.
-Een moderne luxe keuken en badkamer.
-Een waterontharder.
-Energielabel C.

Vraagprijs: € 485.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Heemskerkstraat
Huisnummer
83
Postcode
2315 TG
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 485.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.850
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
8 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1935
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
100 m²
Perceeloppervlakte
81 m²
Inhoud
299 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 toilet

Energie

Label
C
Label einddatum
27-07-2033
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Remeha
Boiler jaar
2021
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
achtertuin
Oppervlakte
20 m²
Tuin
east
Media

Vergelijk objecten