Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Drususlaan 147
€ 619.000,- k.k.
Beschrijving

Wilt u wonen in een ruim en modern appartement waar u zo in kunt trekken? Waar de erfpacht volledig (eeuwigdurend) is afgekocht ? Met een uitstekend werkende VvE en waar sociale cohesie en de “goede buur“ nog bestaan zonder dat uw privacy in het gedrang is? Met het mooiste vrije uitzicht van de Drususlaan in woonwijk Roomburg? Terwijl deze appartementen maar zelden te koop worden aangeboden? Dit is uw kans!

Deze woning is ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte142 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Wilt u wonen in een ruim en modern appartement waar u zo in kunt trekken? Waar de erfpacht volledig (eeuwigdurend) is afgekocht ? Met een uitstekend werkende VvE en waar sociale cohesie en de “goede buur“ nog bestaan zonder dat uw privacy in het gedrang is? Met het mooiste vrije uitzicht van de Drususlaan in woonwijk Roomburg? Terwijl deze appartementen maar zelden te koop worden aangeboden? Dit is uw kans!

Deze woning is goed onderhouden en heeft een prettige indeling en aantrekkelijke ligging nabij o.a. een jachthaventje, het Matilopark, ‘De Bult’, park ‘Cronesteyn’ met het fantastische biologische theehuis ‘de tuin van de smid’ om de hoek en recreatiegebied Vlietlanden. Tevens zijn speel- en wandelmogelijkheden, groenvoorziening en sportvelden op korte afstand. In de wijk Roomburg is een brede school (Arcade) met buitenschoolse opvang. Voorzieningen als dokterspost, supermarkt, slager en apotheek zijn binnen loopafstand.

Het historische centrum van Leiden is in ca. 10 minuten met de fiets te bereiken. Met de auto zit u in ca. 20 minuten op het strand van Katwijk of Noordwijk. U bent binnen 5 minuten op de (snel)wegen naar onder andere Amsterdam en Rotterdam (30 minuten, via de A4), Den Haag (15 minuten, via de A4) alsmede Alphen aan den Rijn en Utrecht (via de N11 en A12).

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de 360-foto’s en foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools om het huis mee te verkennen. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure via Funda om naar deze website te gaan.

Als u het appartement betreedt komt u via de lange gang met meterkast en gastentoilet in de ruime hal met vaste kastruimte die u toegang geven tot het eet-/woongedeelte. Eerst treft u nog de praktische bergruimte aan uw linkerhand waarin plaats is voor wasmachine en -droger en waarin zaken voor dagelijks gebruik uit het zicht opgeborgen zijn. U loopt door glazen tussendeuren naar de eetkamer. De overgang naar het woongedeelte is een natuurlijke en biedt direct licht en sfeer. Het fantastische weidse uitzicht richting de hofstad en Rotterdam over bomenpartijen is een lust voor de oog.

De moderne keuken voorzien van alle apparatuur is van het woongedeelte afgescheiden door een bar. Aan de achterzijde van het appartement vind in de inpandige loggia waar het zomers én winters heerlijk vertoeven is vanwege de rust die de natuur van park Cronenberg u biedt.

Teruglopend naar de hal komt u via een doorgang naar een entree die toegang biedt tot de grote slaapkamer en een extra studeer- annex logeerkamer. Ook hier is volop ruimte voor kasten en de mogelijkheid logees een eigen kamer te bieden.

Dan treft u nog de ruim opgezette badkamer met douche en separaat badmeubel, een modern wasmeubel met twee plaatsen en een tweede toilet. Alles uitgevoerd in neutrale kleurstelling.

De berging in de kelder van het appartementencomplex biedt nog ruimte voor opslag van meubels en gereedschappen. Uw fietsen plaatst u in de gemeenschappelijke fietsenstalling die zich ook daar bevindt. Uw auto parkeert u gratis op de vaste parkeerplek (met huisnummer) in de gezamenlijke parkeerkelder vlak naast de ingang daar naartoe.

Kortom: wonen met vijf sterren!

– Bouwjaar: 2005
– GEEN ERFPACHT/VOLLIG EIGEN GROND
– Gebruiksoppervlakte wonen: 142 m2
– Serrebalkon 11 m2
– Externe bergruimte: 7,5 m2
– Inhoud appartement: 438 m3
– Zeer energiezuinige woning, voldoet aan alle huidige normen
– Stadsverwarming met warmteterugwinning
– Alle vertrekken zijn voorzien van mechanische ventilatie
– Appartement voorzien van elektrische zonwering
– Eigen parkeerplaats en berging in de onderliggende parkeergarage
– Servicekosten: ca. € 195,- per maand
– Energielabel A

Vraagprijs: € 619.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapport is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Drususlaan
Huisnummer
147
Postcode
2314 BX
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 619.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.360
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
9 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
2005
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
142 m²
Inhoud
438 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche, 1 toilet

Energie

Label
A
Label einddatum
24-03-2026
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk, open ligging

Garage

Type
parkeerkelder, parkeerplaats
Media

Vergelijk objecten