Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Koudekerk aan den rijn
Lagewaard 36
€ 575.000,- k.k.
Beschrijving

Een huis om verliefd op te worden……..
Landelijk wonen aan het water en toch dicht bij alle faciliteiten. Dat is wat deze woning uniek maakt. De woning is echt fantastisch gelegen en biedt een weids uitzicht over de polder. Deze 2-onder-1-kap woning uit 1930 is speels ingedeeld en heeft een souterrain, ruime garage, een cirkelvormige voortuin en diepe zonnige achtertuin met op dit moment 3 slaapkamers en 2 badkamers. De garage kan ook bij de ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte181 m²
Perceeloppervlakte455 m²
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Een huis om verliefd op te worden……..
Landelijk wonen aan het water en toch dicht bij alle faciliteiten. Dat is wat deze woning uniek maakt. De woning is echt fantastisch gelegen en biedt een weids uitzicht over de polder. Deze 2-onder-1-kap woning uit 1930 is speels ingedeeld en heeft een souterrain, ruime garage, een cirkelvormige voortuin en diepe zonnige achtertuin met op dit moment 3 slaapkamers en 2 badkamers. De garage kan ook bij de woning worden betrokken of worden gebruikt als atelier/werkkamer/praktijkruimte.

De woning ligt aan een rustige weg . De omgeving ademt een heerlijke landelijke sfeer, tussen de knotwilgen door is er een vrij uitzicht over de weilanden. Stap de brug over en je wandelt zo de polder in. Met de fiets staat u binnen 30 minuten in het historische centrum van Leiden. Gemakkelijke verbinding naar de N11 richting Alphen aan de Rijn en Utrecht en ook de A4 richting Amsterdam en Den Haag. Verder zeer gunstig gelegen voor alle directe faciliteiten van Koudekerk en Hazerswoude-Rijndijk. Die zijn namelijk binnen 5 fietsminuten bereikbaar.

Indeling

Voortuin:
Via de brug (wordt gedeeld met de buren) komt u in de aan eigen water gelegen riante voortuin. Hier kunt u heerlijk van de middag- en avondzon genieten. Het water voor de deur is eigendom tot aan de kade van de Lagewaard. Van hieruit is ook de garage bereikbaar en u kunt, naast het huis, op eigen terrein parkeren.

Begane grond:
Entree woning, hal met meterkast, garderobe en toilet met fontein. U stapt zo de lichte woonkamer binnen. Wat meteen opvalt zijn de orginele balken aan het plafond en de fraaie open trap naar de 1e etage en naar het souterrain. De houtkachel maakt het helemaal compleet. In de woonkamer bevindt zich de open keuken, die voorzien is van een 4-pits gasfornuis, vaatwasser, close-in boiler, combi-oven en koelkast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bij-keuken en de garage. Deze ruimte is heerlijk licht door de zijramen en het Veluxraam. Er zijn ook 2 vlieringen aanwezig. Achter in de garage is de opstelplaats voor de wasmachine, droger, Cv-ketel en extra koel/vriescombinatie. Via een luik met een losse trap is de kelder bereikbaar (niet op de foto). Vanuit de bijkeuken heeft u via een trap met 5 treden toegang tot de zonnige achtertuin.

1e etage:
Vanuit de woonkamer met open trap komt u op de overloop met Veluxraam. Er zijn hier 2 slaapkamers aanwezig, vanuit de slaapkamer aan de voorzijde heeft u een prachtig uitzicht over een uniek polderlandschap; het groene hart. Boven beide slaapkamers van de eerste etage bevindt zich een vliering, die via een luik bereikbaar is. De eenvoudige badkamer heeft een douche/ligbad combinatie, wastafel en een 2e toilet. Er is een mogelijkheid om op deze etage een dakkapel te plaatsen, de directe buren hebben dat reeds gedaan.

Souterrain:
Vanuit de woonkamer heeft u via de open trap ook toegang tot het riante souterrain en de opbergruimtes. Zo is er aan de voorzijde een ruim vertrek met veel opbergruimte w.o. een kast met schuifdeuren. Naast deze kamer bevindt zich een inloopkast. Vervolgens komt u in de 1e kamer met raampartijen, deze ruimte kan goed als speel– of werkkamer worden gebruikt. Deze kamer biedt ook toegang tot een kleine wijnkelder. Dan gaat u via een smalle doorgang naar de 3e riante slaapkamer met eigen badkamer. Hier zijn wederom veel raampartijen aanwezig. De badkamer is voorzien van: douchecabine met zitje, 3e toilet, wastafelmeubel en radiator. Vanuit deze ruimte is de achtertuin ook bereikbaar.

Buiten:
De prachtige en zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is echt een oase van rust met meerdere plekjes om heerlijk in de zon of in de schaduw te genieten. In het verleden is een stukje grond bijgekocht van de gemeente, waardoor de achtertuinen nu allemaal heerlijk beschut liggen. De tuin is bereikbaar via een achterom. Achter de woning is het ook heerlijk groen. De makelaar zal tijdens de bezichtigingen u hier meer over vertellen.

Kortom:
Een prachtige woning met veel mogelijkheden: Werken aan huis, als kangoeroe-woning, praktijkruimte enz.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Van de tuin zijn er voornamelijk foto’s te bekijken en van het huis zowel foto’s als een video-presentatie. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1930
– Woonoppervlak: 181 m2
– Inhoud: 500 m3
– Perceel: 455 m2
– Energielabel D
– en nog veel meer….

Vraagprijs: € 575.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

De woning is al bouwtechnisch gekeurd en beschikbaar in de presentatie van de woning.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Lagewaard
Huisnummer
36
Postcode
2396 AV
Stad
Koudekerk aan den rijn

Overdracht

Vraagprijs
€ 575.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.177
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
7 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1930
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
181 m²
Perceeloppervlakte
455 m²
Inhoud
500 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Aantal woonlagen
4 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche, 2 toiletten

Energie

Label
D
Label einddatum
15-12-2030
Isolatie
dubbel glas
Type ketel
Nefit
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, open ligging
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
272 m²
Tuin
southeast

Garage

Capaciteit
1
Media

Vergelijk objecten