Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Jan Luykenlaan 117
€ 1.640,- per maand
Beschrijving

*** Op vrijdag 20 oktober tussen 10.00UUR en 12.00 uur is er een open huis. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. EEN AFSPRAAK MAKEN IS NIET NODIG ! ***

***For this apartment we have a so called “open house” at Friday the 20th of October between 10:00 and 12:00. At this time and date, YOU CAN WALK IN WITHOUT MAKING AN APPOINTMENT. Digital viewings are not possible. ***

– Dit appartement is NIET GESCHIKT ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte85 m²
Perceeloppervlakte85 m²
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

*** Op vrijdag 20 oktober tussen 10.00UUR en 12.00 uur is er een open huis. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. EEN AFSPRAAK MAKEN IS NIET NODIG ! ***

***For this apartment we have a so called “open house” at Friday the 20th of October between 10:00 and 12:00. At this time and date, YOU CAN WALK IN WITHOUT MAKING AN APPOINTMENT. Digital viewings are not possible. ***

– Dit appartement is NIET GESCHIKT VOOR DELERS OF STUDENTEN. Video-bezichtigingen zijn niet mogelijk.

– ENGLISH: PLEASE NOTE: This property is NOT AVAILABLE TO STUDENTS OR FOR SHARING. Also digital viewings are not possible.

Dit mooie appartement is gelegen op de 6e verdieping en heeft een prachtig uitzicht over het achtergelegen park Kweeklust. Dit aantrekkelijke 4-kamer appartement is door de huidige eigenaren compleet aangepakt en zonder klussen zo te betrekken. De woning is voorzien van een lichte woonkamer, nette open keuken, moderne badkamer met doucheruimte, 3 slaapkamers, eigen berging in de onderbouw en een zonnig balkon op het zuiden.

Gunstige ligging t.o.v. winkels, scholen, diverse sport- en recreatievoorzieningen, universiteit, Bio Science Park, Lumc, openbaar vervoer, uitvalswegen (A4/N11, A44/N206) en het bruisende centrum van Leiden bevindt zich op 5 minuten fietsafstand.

Indeling

Begane grond:
Centrale afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en liftinstallatie. Toegang tot de eigen berging.

6e verdieping:
Entree, hal met meterkast, bij binnenkomst bevindt zich aan de linkerzijde de nette open keuken, deze is echt van alle gemakken voorzien met o.a. een 4-pits gasfornuis met oven, rvs-afzuigkap, koel/vriescombinatie en een vaatwasser. Vanuit de lichte woonkamer geniet u van leuk uitzicht op park Kweeklust. Via de hal bereikt u de eerste slaapkamer aan de voorzijde, modern toilet met fonteintje, betegelde badkamer met aansluitingen voor wasapparatuur, een wastafelmeubel en inloopdouche. Tweede slaapkamer aan de achterzijde en derde slaapkamer aan de achterzijde met toegang naar het balkon. De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer. De wanden zijn verzorgd en goed afgewerkt.

Goed om te weten:
Parkeerplaatsen voor de deur (betaald/ parkeervergunning) en een eigen berging op de begane grond. De berging heeft een zeer gunstige entree, waardoor er heel gemakkelijk een fiets of scooter binnen gezet kan worden. Verwarming middels blokverwarming en warm water via centrale voorziening. De woning is voorzien van houten kozijnen met overal dubbel glas, de woning verkeert in een goede staat van onderhoud en is gelegen in een groene en kindvriendelijke omgeving en zo te betrekken.

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1974.
– Woonoppervlak: 83 m2.
– Inhoud: 257 m3.
– Volledig dubbel glas.
– Het appartement is uitgerust met wasmachine en twee grote extra (opberg)kasten
– Actieve Vve.
– Huurprijs € 1640,- exclusief voorschot stookkosten en water.
– Stookkosten en water voorschot € 110,00
– Energielabel D.
– Let op: de woning is niet bestemd voor delers of studenten.

Oplevering: Beschikbaar vanaf 1 november 2023.

LET OP: Voordat wij bezichtigingen gaan inplannen is ons verzoek om van de geïnteresseerde een kleine toelichting te ontvangen over hun huidige situatie en wat de dagelijkse werkzaamheden zijn inclusief de looptijd van de arbeidsovereenkomst. Naar aanleiding van deze toelichtingen maken wij in samenspraak met verhuurder een keuze voor de bezichtigingen. Zonder toelichting kunnen wij geen bezichtigingsafspraak in plannen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Jan Luykenlaan
Huisnummer
117
Postcode
2332 DA
Stad
Leiden

Overdracht

Huurprijs
€ 1.640,- per maand
Huurprijs per m²
€ 20
Status
Verhuurd
Aangeboden sinds
6 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1974
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²
Perceeloppervlakte
85 m²
Inhoud
257 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Label
D
Label einddatum
09-02-2027
Isolatie
dubbel glas

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, open ligging
Media

Vergelijk objecten