Uw zoekresultaten

Referenties

Hans Kerkvliet is een uitstekende makelaar met reële verwachtingen, veel marktkennis, zeer kundig en uitermate prettig in de omgang met ons als verkopers.
Funda gebruiker, Leiderdorp
Ik was al bekend met Kerkvliet Makelaars, sinds ik in 2008 mijn woning probeerde te verkopen. Toen ik mijn woning nu wederom wilde verkopen, was de keuze voor Kerkvliet Makelaars erg eenvoudig. De medewerkers zijn erg vriendelijk, kundig, meedenkend, met veel persoonlijke aandacht. Ik ben erg goed geadviseerd met de verkoop van mijn woning en ook bij de aankoop van mijn nieuwe woning, ben ik zeer goed bijgestaan.
Funda gebruiker, Leiderdorp
Duidelijke en heldere afspraken over het proces en op welke wijze het appartement in de markt wordt gezet. , Afspraak is Afspraak. Goede kennis van de lokale markt, juiste inschatting hoe het proces aan te pakken om snel in een korte doorlooptijd tot succes te komen voor beide partijen, verkoper resp. makelaar! Actief in het terugkoppelen en contact opnemen. Een traject uit een boekje!
Funda gebruiker, Leiden
Bekijk hier onze referenties op
We carefully selected Kerkvliet Makelaars and in all honesty they largely exceeded our expectations. Highly recommend their highly professional and personalized service.
Funda gebruiker, Leiden
Onze ervaring met Kerkvliet makelaars is zeer positief te noemen. Hans is zeer betrokken bij al zijn klanten, altijd bereid langs te komen indien je vragen hebt of er zijn onduidelijkheden, en je nooit het gevoel te geven dat hij een volgende afspraak heeft. Met stip op 1! Deze makelaar zal ik zeker aanbevelen
Dhr. B.J. Franse, Leiden
Ik zou deze makelaar aanbevelen!
Heel fijne makelaar, prima service. Zaken netjes opgepakt en afgehandeld, ook toen het wat minder lekker liep met onze kopers.
Funda gebruiker,

Vergelijk objecten