Hazerswoude-rijndijk
Melkweglaan 43-A
€ 279.000,- k.k.
Beschrijving

‘Fijn en keurig verzorgd tweekamerappartement met een mooi uitzicht en bijzonder goede ligging in Hazerswoude-Rijndijk’

Dit verrassend leuke appartement heeft een moderne afwerking en een mooi uitzicht en ligt bovendien op de ideale locatie in het rustige Hazerswoude-Rijndijk. Wie geen zin heeft in klussen of verbouwen is bij de Melkweglaan nummer 43a zeker aan het juiste adres! Hier hoef je alleen de verhuisdozen uit te pakken en te genieten van alles dat ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte46 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers2 kamers
Aantal slaapkamers1 slaapkamer
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Fijn en keurig verzorgd tweekamerappartement met een mooi uitzicht en bijzonder goede ligging in Hazerswoude-Rijndijk’

Dit verrassend leuke appartement heeft een moderne afwerking en een mooi uitzicht en ligt bovendien op de ideale locatie in het rustige Hazerswoude-Rijndijk. Wie geen zin heeft in klussen of verbouwen is bij de Melkweglaan nummer 43a zeker aan het juiste adres! Hier hoef je alleen de verhuisdozen uit te pakken en te genieten van alles dat dit fijne appartement te bieden heeft.

INDELING

1e etage:
Het kleinschalige complex is goed onderhouden en ligt in een buurt waar ook veel eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen staan. De omgeving is hierdoor divers en de buurt is rustig, veilig en heel kindvriendelijk. Door de goed onderhouden entree met intercom-installatie en brievenbussen is het aangenaam binnenkomen. Op de eerste etage ligt appartement nummer 43a waar bij binnenkomst de vrijwel vierkante hal volgt waaraan alle vertrekken liggen. Zo is er een keurige, neutrale badkamer met toilet, inloopdouche, handdoekradiator en wastafel, de meterkast en een ruime, tweepersoonsslaapkamer met een garderobe kast. Ook de gezellige, lichte woonkamer die over de volledige breedte van het appartement ligt heeft een aangename verbinding met de openkeuken. Aan de woonkamer grenst een goed formaat balkon met een zonnige ligging waar ruimte is voor een zitje. De L-vormige keuken is uitgevoerd in een smaakvolle houtlook en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, combi-oven en een koelvriescombinatie. Het appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer in een lichte kleurstelling.

OMGEVING
Hazerswoude-Rijndijk is een rustig, gemoedelijk dorp met een diversiteit aan voorzieningen zoals scholen, horeca, winkels en sport- en recreatiefaciliteiten. Het dorp ligt zowel aan de Oude Rijn als aan het Groene Hart, kortom een fantastische omgeving om te fietsen, sporten of te wandelen. Leiden is bijzonder snel bereikbaar, zowel met de fiets als met de auto en ook de uitvalswegen A4 en N11 zijn nabij.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kom kijken en laat je verrassen!

KENMERKEN
– Bouwjaar 1986
– Woonoppervlakte 46m2
– Inhoud: 141
– Licht appartement met een fijne indeling op de 1e etage
– Geschikt voor starters
– Zonnig balkon
– 1 ruime slaapkamer
– Voorzien van een mooie laminaatvloer
– Keurig appartement klaar om de verhuisdozen uit te pakken
– Voldoende parkeerplekken in de buurt
– VVE kosten € 61,32 per maand

Vraagprijs: € 279.000,- K.K. | Oplevering: in overleg (kan snel)

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Melkweglaan
Huisnummer
43-A
Postcode
2394 NL
Stad
Hazerswoude-rijndijk

Overdracht

Vraagprijs
€ 279.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 6.066
Status
Te koop
Aangeboden sinds
1 week
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1986
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
46 m²
Inhoud
141 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 toilet

Energie

Label
B
Label einddatum
26-09-2024
Isolatie
dubbel glas
Type ketel
Vaillant HR 107
Boiler jaar
2015
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Media

Vergelijk objecten