Leiden
Breestraat 81-C
€ 579.500,- k.k.
Beschrijving

‘Een goed ingedeeld en keurig afgewerkt 4-kamerappartement verdeeld over twee etages in een kenmerkend pand aan de Breestraat in het centrum van Leiden’

In dit waanzinnige pand aan de Breestraat met een rijke, bijzondere historie als bankgebouw en waar tot op de dag van vandaag een bruisende sfeer hangt, is een goed ingedeeld, kleinschalig appartementencomplex van 13 woningen gerealiseerd. Het complex is recent compleet verbouwd (2018) en verkeerd in een zeer goede staat van ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte74 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Een goed ingedeeld en keurig afgewerkt 4-kamerappartement verdeeld over twee etages in een kenmerkend pand aan de Breestraat in het centrum van Leiden’

In dit waanzinnige pand aan de Breestraat met een rijke, bijzondere historie als bankgebouw en waar tot op de dag van vandaag een bruisende sfeer hangt, is een goed ingedeeld, kleinschalig appartementencomplex van 13 woningen gerealiseerd. Het complex is recent compleet verbouwd (2018) en verkeerd in een zeer goede staat van onderhoud. Hier vind je alles dat Leiden zo ongelooflijk charmant maakt zonder in te hoeven leveren op ruimte en wooncomfort. Deze dubbele bovenwoning met kenmerkende façade is riant van opzet, heeft maar liefst 3 slaapkamers en beschikt bovendien over veel fraaie, oorspronkelijke details.

INDELING

Begane grond:
Verzorgde entree met bellenplateau, brievenbussen en trappenhuis. De woning is ook bereikbaar via de Langebrug zijde.

Eerste etage:
Na de verzorgde gemeenschappelijke entree met het statige travertin trappenhuis met toegang tot eerste verdieping. Entree woning, dit verrassende appartement waar bij binnenkomst direct duidelijk wordt dat het weldoordacht is ingedeeld. Vanuit de hal zijn een toilet met fonteintje, een ruime trapkast met de aansluiting voor de wasmachine en de eerste grote slaapkamer bereikbaar. De slaapkamer kent veel privacy door de hoge, architectonisch kenmerkende ramen. Dit is de grootste slaapkamer van de drie, die bovendien direct toegang heeft tot de keurige, neutrale badkamer met inloopdouche en wastafel.

Tweede etage:
De ruime, toegankelijke woonkamer met open keuken ligt over de volledige lengte van het appartement waardoor er een aangenaam en comfortabel geheel is ontstaan. De lichte, open keuken is voorzien van diverse apparatuur waaronder een vaatwasser, een gaskookplaat, een afzuigkap en een combioven. Er is, door de praktische hoekopstelling, veel werk- en kastruimte gecreëerd. Ook is er een vaste kast met de cv-installatie. De eettafel vormt een mooie verbinding naar de zithoek bij de schuifpui met het Franse balkon. De inbouwverlichting, de grote glazen pui met zicht op de omliggende, historische bebouwing en de goede afwerking maken het een bijzonder sfeervolle leefruimte. Zowel vanuit de woonkamer, als vanuit de keuken is een slaapkamer bereikbaar. Beide kamers hebben een goede afmeting en kunnen ingericht worden als tweepersoonskamer. Ook zou er gekozen kunnen worden om een slaapkamer te betrekken bij de leefruimte. Er is elektrische zonnewering aanwezig.

OMGEVING
Er zijn van die locaties in de stad die meer dan gunstig zijn en dit is er zo één. Wandelen of joggen langs de oevers van het Singelpark, boodschappen doen op de weekmarkt om de hoek, cultuur opdoen tijdens een stadswandeling, kennis vergroten in één van de vele musea of je onderdompelen in de fantastische horeca die er in de buurt ligt; het bruisend hart van de Leidse binnenstad biedt het allemaal en nog veel meer. Gezellige restaurants, terrassen en cafés het is allemaal in de buurt. Net als het openbaar vervoer dat stopt voor de deur en diverse uitvalswegen naar A4 en A44 en de kust van Katwijk en Noordwijk.

Kom kijken en laat je verrassen!

KENMERKEN
– Bouwjaar 1956
– Woonoppervlakte 74m2
– Energielabel C
– Riant, dubbele appartement met een ideale ligging in de binnenstad
– 3 slaapkamers
– Prachtig uitzicht vanuit de woonkamer over de historische panden in de omgeving
– Maandelijkse VVE kosten bedragen € 73,71

Vraagprijs: € 579.500,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Nimmer bewoonclausule is van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Breestraat
Huisnummer
81-C
Postcode
2311 CK
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 579.500,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 7.832
Status
Te koop
Aangeboden sinds
1 week
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1956
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74 m²
Inhoud
203 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
2 woonlagen

Energie

Label
C
Label einddatum
11-11-2033
Isolatie
dubbel glas
Type ketel
Remeha
Boiler jaar
2018
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
in centrum
Media

Vergelijk objecten