Leiden
Clarensteeg 40
€ 399.000,- k.k.
Beschrijving

‘Sfeervol, verhuisklaar appartement met verrassende ruimtes, twee badkamers, een aangename buitenruimte en dat allemaal op een fantastische locatie in de binnenstad van Leiden’

Deze fantastisch leuke woning, verdeeld over twee etages met twee slaapkamers, twee badkamers en een fijne buitenruimte, ligt binnen de charmante singels van de stad. Deze woning in de Clarensteeg is er niet zomaar een; het is een exclusieve kans om (duo) te wonen in het hart van Leiden ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte58 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Sfeervol, verhuisklaar appartement met verrassende ruimtes, twee badkamers, een aangename buitenruimte en dat allemaal op een fantastische locatie in de binnenstad van Leiden’

Deze fantastisch leuke woning, verdeeld over twee etages met twee slaapkamers, twee badkamers en een fijne buitenruimte, ligt binnen de charmante singels van de stad. Deze woning in de Clarensteeg is er niet zomaar een; het is een exclusieve kans om (duo) te wonen in het hart van Leiden en te genieten van het comfort van een goed onderhouden woning op een fantastische locatie!

INDELING

Begane grond:
De prachtige robuuste façade kenmerkt de bouwperiode van dit pand; de jaren ’20, waarin decoratieve elementen werden gecombineerd met een solide architectuur. Via de lange hal met wasmachine aansluiting- kan zowel de lichte, aan de straatzijde gelegen, keuken bereikt worden als de woonkamer. De moderne, lichte keuken met grote ramen ligt aan de voorzijde en is voorzien van een efficiënte opstelling waarbij diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, een afzuigkap en een kleine koelvriescombinatie een weldoordachte plek hebben gekregen. Ook heeft de keuken toegang tot een toilet. De aangrenzende, ruime woonkamer is opvallend licht en aangenaam. De ruimte heeft zicht op de bescheiden binnenplaats. Er ligt een prachtige lichte vloer die een geheel vormt met de hal, slaap- en eetkamer/keuken. Doordat de tuin ingeklemd ligt tussen het voor- en achterhuis, kent de buitenruimte veel privacy en vormt het een mooi natuurlijk element. Vanuit de woonkamer is de tweede hal bereikbaar die leidt naar de badkamer met douche en wastafel én naar de achterkamer met toegang tot de 1e slaapruimte op de eerste etage van het achterhuis.

Eerste etage:
Vanuit de keuken is de etage met een tweede slaapkamer en badkamer bereikbaar. De goed ingedeelde verdieping is licht en voorzien van opbergruimte met de cv-installatie. De badkamer beschikt over een grote douche en een wastafel met een praktisch opbergmeubel. Bovendien zorgt het grote raam voor veel aangenaam daglicht.

Met een fijne, stadse buitenruimte, goed ingedeeld woonoppervlakte en een gezellige diversiteit aan horeca, winkels, vers- en speciaalzaken, scholen en andere belangrijke voorzieningen, is deze 4-kamer, goed onderhouden woning op deze bruisende locatie een perfecte plek om thuis te noemen. Door de twee slaapkamers en twee badkamers bestaat de mogelijkheid om het geheel als duo-woning te betrekken. Een uitgelezen kans om de woningmarkt te betreden!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kom kijken en laat je verrassen!

KENMERKEN
– Bouwjaar 1920
– Woonoppervlakte 58m2
– Zeer licht 3-kamer huis in een karakteristiek pand binnen de singels van Leiden
– Stadstuintje met veel privacy
– 2 slaapkamers en 2 badkamers
– Gelegen op een fantastische locatie middenin de binnenstad
– Mogelijkheid om als duo-woning te betrekken
– VVE bijdrage € 50,00 per maand

Vraagprijs: € 399.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Nimmer bewoon clausule is van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Clarensteeg
Huisnummer
40
Postcode
2312 WL
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 399.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 6.880
Status
Te koop
Aangeboden sinds
1 week
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1920
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
58 m²
Inhoud
253 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
2 douches

Energie

Label
C
Label einddatum
30-09-2034
Type ketel
Remeha
Boiler jaar
2023
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum
Oppervlakte
4 m²
Media

Vergelijk objecten