Leiden
Magdalena Moonsstraat 21-A
€ 525.000,- k.k.
Beschrijving

‘Verrassend modern en charmant appartement verdeeld over drie verdiepingen in de hippe Tuinstadwijk met 2 grote slaapkamers en twee zonnige balkons, klaar om de verhuisdozen uit te pakken’

Dit smaakvol verbouwde 4-kamerappartement aan de Magdalena Moonstraat in Leiden heeft een fantastische lay-out en alles om heerlijk te wonen zonder verbouwen of klussen. De open en warme sfeer is in het gehele appartement te voelen en vormt een uniek geheel. Ook de Tuinstadwijk heeft ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte102 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Verrassend modern en charmant appartement verdeeld over drie verdiepingen in de hippe Tuinstadwijk met 2 grote slaapkamers en twee zonnige balkons, klaar om de verhuisdozen uit te pakken’

Dit smaakvol verbouwde 4-kamerappartement aan de Magdalena Moonstraat in Leiden heeft een fantastische lay-out en alles om heerlijk te wonen zonder verbouwen of klussen. De open en warme sfeer is in het gehele appartement te voelen en vormt een uniek geheel. Ook de Tuinstadwijk heeft een voelbaar eigen karakter. Hier bestaat de levendigheid van de stad en een dorps-achtig karakter gemoedelijk naast elkaar; het beste van beide werelden is op deze buurt dan ook zeker van toepassing. Bovendien ligt dit appartement om de hoek van de gezellige Herenstraat en is het historische centrum binnen enkele minuten lopen bereikbaar.

INDELING

Eerste etage:
Dat dit appartement tot in detail is uitgedacht, is meteen te zien bij bovenkomst op de woonetage waar een visgraat vloer, veel ramen en de neutrale basis de aangename sfeer bepalen. De open living is te betreden via de centrale hal. De ruime zithoek aan de achterzijde heeft een hout gestookte openhaard en openslaande deuren naar het balkon. De extra hoek die bij de woonkamer is getrokken kan meerdere functies vervullen, zoals bijvoorbeeld een werkplek, speelhoek of, wanneer gewenst, zelfs een derde slaapkamer. De neutrale keuken aan de voorzijde van het appartement is geplaatst in een rechte opstelling met een kookeiland waardoor er veel werk- en kastruimte is ontstaan. Uiteraard is alle denkbare apparatuur aanwezig, zoals een vaatwasser, koelkast, een inductiekookplaat, een afzuigkap en een oven. De aangrenzende eethoek, waar ruimte is voor een riante tafel, vormt een mooie verbinding tussen de keuken en de woonkamer. De centrale hal heeft naast een toilet met fonteintje, ook een trapopgang naar de tweede verdieping.

Tweede etage:
De overloop geeft toegang tot twee zeer ruime slaapkamers, het separate toilet en de badkamer. Aan de voorzijde ligt een ruime tweepersoonsslaapkamer met een dakkapel waar veel daglicht door naar binnen komt. De strakke badkamer, uitgevoerd in een prachtig grote marmerlook tegel, is een aangename plek. Er is een grote inloopdouche, een ligbad, een wastafel met sfeervol houten opbergmeubel, designradiator, inbouwverlichting en een spiegel met verlichting. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over de toegang tot het grote balkon. Een heerlijke plek om te genieten van het buitenleven met uitzicht op de omliggende bebouwing en het groen.

Derde etage:
De derde etage is te bereiken door middel van een vaste trap en is keurig afgewerkt met originele houten balken, stucwerk en een dakvenster. Door de stahoogte van iets meer dan twee meter is de ruimte uitermate geschikt als logeerplek, opbergruimte en waskamer. Hier is ook de wasmachineaansluiting en de opstelplaats van de cv-ketel.

Omgeving:
De Tuinstadwijk biedt alles wat je nodig hebt op korte afstand. Voor de dagelijkse boodschappen; vers- en delicatessenwinkels, speciaalzaken en supermarkten, maar ook voor een divers aanbod aan overige winkels zijn de Herenstraat en de Doezastraat nabij. Voor een grote verscheidenheid aan horeca is er in de buurt, én in de binnenstad, genoeg aanbod. Ook ligt het prachtige singelpark, diverse (basis)scholen en sportaccommodaties zoals een tennisvereniging, hockeyclub en sportschool op geringe afstand. De gemoedelijke straten en het vele groen bieden een veilige omgeving voor kinderen. Leiden Centraal station ligt op 10 fietsminuten afstand en ook de uitvalswegen A4, A44 en N11 zijn nabij.

Kom kijken en laat je verrassen!

Kenmerken:
– Bouwjaar 1915
– Woonoppervlakte 102m2
– Twee zonnige buitenruimtes
– Prachtig, groene en rustige straat in de populaire Tuinstadwijk
– Alle voorzieningen liggen op loopafstand
– De gehele woonetage is voorzien van een sfeervolle visgraat vloer
– 2 ruime slaapkamers
– Ruime zolder met extra slaapmogelijkheden
– Grote badkamer en separaat toilet op de slaapetage
– Veel bergruimte
– De VvE kosten bedragen € 100,- per maand

Vraagprijs: € 525.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Magdalena Moonsstraat
Huisnummer
21-A
Postcode
2313 ZB
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 525.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 5.148
Status
Te koop
Aangeboden sinds
1 week
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1915
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
102 m²
Inhoud
449 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
4 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche

Energie

Label
B
Label einddatum
05-02-2034
Isolatie
volledig geïsoleerd, HR-glas
Type ketel
Daalderop CC 130 24+
Boiler jaar
2012

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Oppervlakte
8 m²
Tuin
northwest
Media

Vergelijk objecten