Leiderdorp
Meeuwenlaan 51
€ 575.000,- k.k.
Beschrijving

‘Goed gebouwde, ruime en mooi ingerichte hoekwoning uit 1969 met veel licht en een fraai aangelegde tuin met garage’

Deze fijne hoekwoning met 4 slaapkamers beschikt over 14 Zonnepanelen
en maakt deel uit van de gezellige Vogelwijk die bekend staat als kindvriendelijk, groen en rustig. De buurt heeft een centrale ligging dichtbij veel voorzieningen waaronder twee winkelcentra voor de dagelijkse boodschappen, de binnenstad van Leiden en diverse uitvalswegen richting de grote, omliggende steden en ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte129 m²
Perceeloppervlakte200 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Goed gebouwde, ruime en mooi ingerichte hoekwoning uit 1969 met veel licht en een fraai aangelegde tuin met garage’

Deze fijne hoekwoning met 4 slaapkamers beschikt over 14 Zonnepanelen
en maakt deel uit van de gezellige Vogelwijk die bekend staat als kindvriendelijk, groen en rustig. De buurt heeft een centrale ligging dichtbij veel voorzieningen waaronder twee winkelcentra voor de dagelijkse boodschappen, de binnenstad van Leiden en diverse uitvalswegen richting de grote, omliggende steden en Schiphol. De lichte ruimtes van deze woning gaan naadloos in elkaar over en zijn tot in detail afgewerkt.

INDELING

Begane grond:
De perceelgrootte is riant te noemen met een tuin aan drie zijden, een grote garage en zelfs een veranda. Aan de binnenzijde is deze hoekwoning eveneens ruimtelijk van opzet. De entree op de begane grond omvat een keurig toilet met fonteintje, ruimte voor een garderobe, een praktische trapkast en de meterkast. Ook ligt op de begane grond een mooie leefkeuken, evenals de woonkamer met uitzicht op de voortuin. De openslaande deuren zorgen voor een aangename overgang naar de prachtig aangelegde achtertuin met veranda en garage aan de zijkant van het huis.
De keuken is voorzien van een gezellig eiland waaraan gezeten kan worden, een vaatwasser, inductie kookplaat, een combimagnetron, combi-oven en een koelkast met aparte vriezer. De tuin is een prachtige groene oase waar een mooie balans is aangebracht in bestrating en beplanting. Er is een terras aangelegd tegen de achtergevel waar een grote eettafel een plek kan krijgen, er is een veranda waar het op de loungeset goed vertoeven is en de (groenblijvende en bloeiende) beplanting zorgt voor een fijne verbinding. Kortom een heerlijke plek om te genieten van het buitenleven. De garage van ruim 18m2 is multifunctioneel en kan uiteraard op verschillende manieren gebruikt worden; hobbyruimte, riante opbergplek, stalling voor fietsen of een motor.

Eerste etage:
De trap in de hal leidt naar de eerste verdieping, waar drie slaapkamers en een badkamer zijn. De overloop biedt toegang tot alle kamers op deze verdieping. De grootste kamer ligt aan de achterzijde en heeft uitzicht op de achtertuin. Net als de kleine kamer ernaast die goed ingevuld zou kunnen worden als kinder- of werkkamer. Aan de voorzijde ligt nog de derde, ruime, kamer met uitzicht op de Meeuwenlaan De keurige badkamer met een ligbad met douchegelegenheid, een handdoekradiator, toilet en een wastafel met praktisch opbergmeubel en spiegelkast. Daarbij zorgt een een groot raam voor veel aangenaam daglicht.

Tweede etage:
Ook de tweede etage is een goed ingedeelde verdieping met een grote slaapkamer en veel opbergruimte. De kamer heeft een grote dakkapel aan de achterzijde. Op de voorzolder is een washoek gecreëerd met de opstelling voor de wasmachine, droger en de cv-installatie. Door slim gebruik te maken van de schuine delen van het dak zou hier gemakkelijk meer opbergruimte gerealiseerd kunnen worden.

OMGEVING
Deze fijne woning met heerlijk riante tuin en vrijstaande garage is zeer centraal gelegen op loopafstand van winkelcentrum Winkelhof en de Santhorst. Ook park De Houtkamp, diverse basisscholen, sport- en recreatiefaciliteiten en het openbaar vervoer zijn nabij. De uitvalswegen A4, A44 en N11 in de richting van Amsterdam, Den Haag/Rotterdam en Utrecht zijn snel bereikbaar. Bovendien is het historische centrum van Leiden binnen een kwartier fietsen te bereiken.

Kom kijken en laat je verrassen!

KENMERKEN
– Bouwjaar 1969
– Woonoppervlakte 129m2
– Perceeloppervlakte 200m2
– Ruime en lichte hoekwoning met moderne afwerking
– Ruime tuin met veranda, grote garage en tuin aan drie zijden
– 4 lichte slaapkamers
– Zeer gunstig gelegen in de gewilde Vogelwijk van Leiderdorp
– Energielabel A

Vraagprijs: € 575.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbestclausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Meeuwenlaan
Huisnummer
51
Postcode
2352 CR
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 575.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.458
Status
Onder bod
Aangeboden sinds
3 weken
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1969
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
129 m²
Perceeloppervlakte
200 m²
Inhoud
469 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 toilet

Energie

Label
A
Label einddatum
16-09-2034
Isolatie
dakisolatie, dubbel glas
Type ketel
Intergas HR Eco
Boiler jaar
2016
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin
Oppervlakte
153 m²
Tuin
northwest

Garage

Capaciteit
1
Media

Vergelijk objecten