Leiden
Lasserstraat 228
€ 419.000,- k.k.
Beschrijving

‘Zeer licht 3-kamerappartement met zonnige loggia’s en een prachtig vrij uitzicht op de zevende etage van een verzorgd complex’

Dit appartement ligt in de geliefde woontoren aan de Lasserstraat op de hoek van de Vrijheidslaan en de Rooseveltstraat. Het uitzicht en de ligging is meer dan gunstig te noemen; veel privacy en een weidse blik door de ligging op de zevende etage, dichtbij alle winkels voor de dagelijkse voorzieningen en binnen 10 ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte76 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Zeer licht 3-kamerappartement met zonnige loggia’s en een prachtig vrij uitzicht op de zevende etage van een verzorgd complex’

Dit appartement ligt in de geliefde woontoren aan de Lasserstraat op de hoek van de Vrijheidslaan en de Rooseveltstraat. Het uitzicht en de ligging is meer dan gunstig te noemen; veel privacy en een weidse blik door de ligging op de zevende etage, dichtbij alle winkels voor de dagelijkse voorzieningen en binnen 10 wandelminuten is de binnenstad van Leiden bereikbaar. Hier gaan comfortabel wonen hand in hand met rust en ruimtelijkheid!

INDELING

Begane grond:
Verzorgde entree met videofooninstallatie, brievenbussen, het trappenhuis en de toegang tot de ondergelegen parkeergarage en berging brengt de gemeenschappelijke lift u naar de zevende etage.

7e etage:
Bij binnenkomst in dit lichte hoekappartement volgt de ruim opgezette L-vormige hal waaraan alle vertrekken liggen waaronder een toilet met fonteintje, twee slaapkamers, een badkamer en de lichte living met open keuken. Bij het binnenkomen van de lichte woonkamer wordt direct duidelijk dat dit appartement een fraai uitzicht heeft op de omgeving in de richting van Voorschoten. De twee, zonnige loggia’s bieden, door de ligging, al vroeg in het jaar een heerlijk mogelijkheid om te genieten van het buitenleven. De frisse keuken in houtpatroon is uitgevoerd in een praktische opstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een grote gaskookplaat, een afzuigkap, combi-oven en een koelvriescombinatie. De woonkamer is zo ingericht dat er voldoende ruimte is voor een gezellige eethoek en een comfortabele zithoek grenzend aan de glazen pui van de loggia.

In de hal liggen de twee slaapkamers die beide beschikken over veel daglicht door de grote ramen en dezelfde sfeervolle vloer hebben. Deze vloer ligt overigens drempelloos door het gehele appartement. De badkamer is voorzien van een ruime douche, een ligbad, een wastafel, een handdoekradiator en een badkamerkast met dezelfde uitstraling als het wastafelmeubel.

OMGEVING
Dit fijne appartement ligt aan de overkant van het winkelcentrum ‘De Luifelbaan’ in Leiden Zuidwest waar onder andere een Albert Heijn XL, Lidl, Hema, Kruidvat, apotheek en meerdere vers- en speciaalzaken te vinden zijn. Op slechts enkele minuten fietsafstand van het historische centrum van Leiden en het Lammenschans station. Verschillende scholen, kinderopvang, speeltuintjes en diverse sport- en recreatievoorzieningen liggen in de directe omgeving. Met de auto zijn de uitvalswegen N11 richting Utrecht, de A4 en A44 richting Amsterdam en Den Haag/Rotterdam snel te bereiken.

Buiten:
Serre en zonnig inpandig balkon gelegen op het zuiden met vrij uitzicht. De serre en het balkon zijn bereikbaar vanuit de woonkamer. Er is een elektrisch sunscreen (2023) aanwezig voor de ramen in de woonkamer.

Goed om te weten:
De woning verkeerd in zeer nette staat, is fraai afgewerkt en zonder klussen zo te betrekken.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kom kijken en laat je verrassen!

KENMERKEN
– Bouwjaar 2001
– Woonoppervlakte 76m2
– Inhoud 220m3
– Energielabel B
– Aangenaam 3-kamerappartement op de 7de etage
– Twee zonnige loggia’s met mooi uitzicht
– 2 lichte slaapkamers
– Lift aanwezig
– Eigen parkeerplek en berging in de ondergelegen garage
– Zeer centrale locatie dichtbij alle benodigde voorzieningen en de binnenstad
– Actieve VVE. Maandelijkse kosten: € 255,55 inclusief kosten eigen parkeerplaats in parkeergarage

Vraagprijs: € 419.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Nimmer bewoonclausule is van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Lasserstraat
Huisnummer
228
Postcode
2321 PV
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 419.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 5.514
Status
Onder bod
Aangeboden sinds
3 weken
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
2001
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
76 m²
Inhoud
220 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche

Energie

Label
B
Label einddatum
18-08-2030
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk, open ligging

Garage

Type
parkeerkelder
Media

Vergelijk objecten