Leiden
Maalderijstraat 44
€ 689.000,- k.k.
Beschrijving

Omschrijving

Prachtig, industrieel en stijlvol ingericht appartement/loft midden in het historische centrum van Leiden. Het appartement bevindt zich in het Molengebouw van de bekende Meelfabriek en is een Rijksmonument. Kenmerkend zijn de karakteristieke oude, stalen constructie en prachtige houten plafond en industriële stalen kozijnen met hoogwaardig dubbelglas. Het hoogwaardig afgewerkte appartement is in 2020 nieuw opgeleverd en ligt op de 1ste etage met uitzicht op de prachtig aangelegde binnentuin. Het appartement ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte108 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Omschrijving

Prachtig, industrieel en stijlvol ingericht appartement/loft midden in het historische centrum van Leiden. Het appartement bevindt zich in het Molengebouw van de bekende Meelfabriek en is een Rijksmonument. Kenmerkend zijn de karakteristieke oude, stalen constructie en prachtige houten plafond en industriële stalen kozijnen met hoogwaardig dubbelglas. Het hoogwaardig afgewerkte appartement is in 2020 nieuw opgeleverd en ligt op de 1ste etage met uitzicht op de prachtig aangelegde binnentuin. Het appartement is voorzien van een strakke gietvloer, heeft vloer- en wandverwarming en een waterontharder.

Indeling

Begane grond:
Gemeenschappelijke afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en lift.

1e etage:
Entree woning, wat meteen opvalt is de riante woonkamer met zeer fraaie open keuken die is voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals: koffiezetapparaat, stoomoven, combi-oven, inductiekookplaat met ingebouwd Bora afzuigsysteem, koelkast, vriezer en vaatwasser. Verder is de keuken voorzien van veel opberg mogelijkheden. Door de open indeling komen alle industriële elementen goed tot hun recht. De woonkamer heeft een raamzijde van 10 meter lang en heeft 2 grote openslaande deuren met Frans balkon. In de woonkamer is een apart slaapgedeelte aanwezig welke is af te schermen. Ruime moderne badkamer met inloopdouche en dubbel wastafelmeubel. De twee slaapkamers liggen aan de achterzijde en zijn praktisch ingericht met beide een slaapvide. Er is een aparte ruimte met een separaat toilet met fonteintje, garderobe en een technische ruimte en een wasruimte met een wasdroogkast. Kortom zeer energiezuinig en gas-loos wonen in een modern Rijks- monumentaal pand boordevol karakter.

Het betreft een volledig gerenoveerd appartementencomplex. Het appartement is zeer gunstig gelegen in het centrum van Leiden en onderdeel van de Singelpark route. Het “Ankerpark”, de Zijlpoort en de passantenhaven liggen in de directe omgeving. Op loopafstand bevindt zich het historische centrum van Leiden met zijn vele winkels en gezellige eetgelegenheden. De woning ligt centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen ( A4, N11 en A44) en het openbaar vervoer. Het appartement is zo te betrekken, de indeling is eenvoudig aan te passen naar uw smaak.

Goed om te weten:
De eigen parkeerplaats in de parkeergarage, met oplaadpaal, is separaat te koop voor €35.000,- en zit niet in de huidige vraagprijs.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kom kijken en laat je verrassen!

KENMERKEN
– Bouwjaar 1937
– Woonoppervlakte 108m2
– Rijksmonument en daardoor vrijgesteld van een energielabel.
– Gelegen op de eerste etage, toegankelijk per lift of trap
– De woning is gas-loos en wordt verwarmd/gekoeld door een combinatie van aardwarmte/warmtepomp
– Volledig voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling
– VvE bijdrage € 254,00 voor het appartement en € 51,00 per maand voor de parkeerplaats
– Parkeerplaats in parkeergarage separaat te koop voor € 35.000,-
– Eigen berging

Vraagprijs: € 689.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Maalderijstraat
Huisnummer
44
Postcode
2312 WW
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 689.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 6.380
Status
Te koop
Aangeboden sinds
3 weken
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1937
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m²
Inhoud
355 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Label
Niet beschikbaar
Isolatie
vloer, dubbel glas
Verwarming
warmtepomp

Buitenruimte

Ligging
in centrum, in woonwijk

Garage

Type
parkeerkelder
Media

Vergelijk objecten