Leiderdorp
Beatrixstraat 24
€ 599.000,- k.k.
Beschrijving

‘Fraai familiehoekhuis in de geliefde Oranjewijk in Leiderdorp met een fijne indeling, veel licht en 4 royale slaapkamers’

De Beatrixstraat is een rustige straat waar het groene plantsoen een belangrijke rol speelt. Voor kinderen is dit een fantastische plek om op te groeien met voldoende speelmogelijkheden en het veilige karakter van de omgeving. Ook scholen, naschoolse opvang, kinderdagverblijven, diverse sportfaciliteiten zijn nabij en ook de uitvalswegen N11 en A4.

INDELING

<...
Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte141 m²
Perceeloppervlakte167 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Fraai familiehoekhuis in de geliefde Oranjewijk in Leiderdorp met een fijne indeling, veel licht en 4 royale slaapkamers’

De Beatrixstraat is een rustige straat waar het groene plantsoen een belangrijke rol speelt. Voor kinderen is dit een fantastische plek om op te groeien met voldoende speelmogelijkheden en het veilige karakter van de omgeving. Ook scholen, naschoolse opvang, kinderdagverblijven, diverse sportfaciliteiten zijn nabij en ook de uitvalswegen N11 en A4.

INDELING

Begane grond:
Na de entree volgt de gang met directe toegang tot de opvallend ruimtelijke living. De woonkamer, met ruimte voor een riante zithoek, bevindt zich aan de voorzijde en heeft uitzicht op het groene plantsoen aan de andere zijde van de straat. De woonkamer beschikt bovendien over gas gestookte openhaard met een karaktervolle natuurstenen schouw die zorgt voor een warme overgang tussen de zit- en eethoek aan de tuinzijde. Hier ligt ook de L-vormige keuken die is voorzien van een vaatwasser, een 5-pitskookplaat, een oven, een afzuigkap, combimagnetron en een koelkast met vriezer. Door de functionele opstelling is er veel werk- en kastruimte.
Het toilet met fonteintje en een praktische bergkast bevinden zich in de aanbouw die bereikbaar is vanuit de keuken en waar eveneens toegang is tot de zonnige achtertuin. Aan de achterzijde ligt een fraai aangelegde tuin waar een mooie combinatie is gemaakt tussen sierbestrating en beplanting. Een oase waar het genieten is van het rustige buitenleven. Er is een achterom en een schuurtje voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen, tuinkussens of gereedschap.

Eerste etage:
Op de eerste etage liggen 2 slaapkamers, een zeer ruim separaat toilet, een vaste bergkast en een grote badkamer. Aan de achterzijde ligt een slaapkamer met uitzicht op de achtertuin en een brede vaste kastenwand voor veel opbergruimte. De naastgelegen badkamer is riant uitgevoerd in een neutraal kleurpalet. Er is een inloopdouche, een ligbad met uitzicht, een handdoekradiator en een dubbele wastafel met bergmeubel. De deur naar het aangrenzende balkon zorgt voor veel aangenaam daglicht. De tweede slaapkamer aan de voorzijde is eveneens ruim.

Tweede etage:
Op de tweede etage liggen nog 2 ruime slaapkamers. Beide kamers hebben een goed formaat en zijn geschikt om in te richten als tweepersoonskamer. Het is in beide kamers licht door de grote dakkapel. Op de grote voorzolder is de aansluiting voor de wasmachine en droger. Daarboven bevindt zich nog een ruime vliering die bereikbaar is met een vlizotrap met opstelplaats Cv-ketel.

Omgeving:
Dit goed onderhouden en sfeervolle familiehuis ligt op loopafstand van de winkels in de buurt, het oude centrum van Leiderdorp, horeca gelegenheden, speeltuintjes en basisscholen. Ook diverse uitvalswegen en sport- en recreatiefaciliteiten liggen in de nabijheid. Maar natuurlijk ligt ook de gezellige binnenstad van Leiden op fietsafstand waar horeca, het Centraal Station en veel culturele hotspots te vinden zijn. Kortom, dit aantrekkelijk gelegen huis in de Oranjewijk heeft een bijzonder goede ligging.

Kom kijken en laat je verrassen!

Kenmerken:
– Bouwjaar 1959
– Woonoppervlakte 141m2
– Perceeloppervlakte 167m2
– Gelegen in een gewilde, rustige, kindvriendelijke wijk van Leiderdorp
– Charmante, karaktervolle en groene omgeving
– Energielabel D
– 4 ruime slaapkamers
– Nette aangelegde zonnige achtertuin
– Goed onderhouden en met liefde bewoond
– Dichtbij scholen, speeltuintjes, sportfaciliteiten, uitvalswegen

Vraagprijs: € 599.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Beatrixstraat
Huisnummer
24
Postcode
2351 GR
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 599.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.249
Status
Te koop
Aangeboden sinds
4 weken
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1959
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
141 m²
Perceeloppervlakte
167 m²
Inhoud
440 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad

Energie

Label
D
Label einddatum
14-08-2034
Isolatie
dubbel glas
Type ketel
Remeha Tzerra 28c
Boiler jaar
2018
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin
Oppervlakte
103 m²
Tuin
southeast
Media

Vergelijk objecten