Leiderdorp
Machteld van Brabantplaats 36
€ 589.000,- k.k.
Beschrijving

‘Modern hoekhuis in de wijk Leyhof in Leiderdorp met 4 slaapkamers, een zonnige tuin en een zeer riante begane grond’

Het is alsof deze moderne hoekwoning op een groot eiland aan de rand van Leiderdorp staat. De wijk ‘Leyhof’ is een prachtige wijk, ingesloten door water, uniek poldergebied en het wijkpark de Bloemerd. Rustig, vrij en omringd door natuur, ligt dit hoekhuis met zonnige achtertuin op een toplocatie dichtbij alle benodigde voorzieningen.

<...
Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte129 m²
Perceeloppervlakte161 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Modern hoekhuis in de wijk Leyhof in Leiderdorp met 4 slaapkamers, een zonnige tuin en een zeer riante begane grond’

Het is alsof deze moderne hoekwoning op een groot eiland aan de rand van Leiderdorp staat. De wijk ‘Leyhof’ is een prachtige wijk, ingesloten door water, uniek poldergebied en het wijkpark de Bloemerd. Rustig, vrij en omringd door natuur, ligt dit hoekhuis met zonnige achtertuin op een toplocatie dichtbij alle benodigde voorzieningen.

INDELING

Begane grond:
Na de groenstrook, het brede trottoir en de voortuin ligt de voordeur van deze moderne hoekwoning gebouwd in 1996. Aan de ruime hal ligt de meterkast, een toilet met fonteintje, ruimte voor een garderobe, de trapopgang naar de eerste etage en de toegang tot de woonkamer met open keuken. De tuingerichte, royale woonkamer met een totaalbreedte van bijna 8 meter, is voorzien van een houten vloer en heeft een schuifpui naar de fraai aangelegde, zonnige achtertuin. De woonkamer is ruim en biedt, mede door de verrassende breedte, de mogelijkheid voor veel verschillende zitmogelijkheden en een meer dan riante eethoek. Grenzend aan de voortuin ligt de open, moderne keuken. Deze heeft een weldoordachte, U-vormige opstelling waardoor er veel werk- en kastruimte is. Uiteraard is alle benodigde (inbouw)apparatuur aanwezig, waaronder een 4-pits gaskookplaat, een combi-oven en een vaatwasser. In de doorloop tussen woonkamer en de hal biedt een trapkast veel extra bergruimte voor de alledaagse spullen. De tuin, waar een mooie combinatie is gemaakt van bestrating en beplanting, heeft een goede ligging en beschikt over een achterom. Er zijn twee bergingen aanwezig voor bijvoorbeeld fietsen, tuinspullen en gereedschap.

Eerste etage:
De ruime overloop is te bereiken via de trap vanuit de hal en biedt toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. De frisse, moderne badkamer in groen, antraciet en wit uitgevoerd, heeft een heerlijke douche, een wastafel, handdoekradiator, ligbad en een toilet. De slaapkamer aan de voorzijde is riant en beschikt over veel daglicht door de ramen aan twee zijden van het huis. De twee slaapkamers aan de achterzijde hebben een goed formaat en uitzicht op de achtertuin. Op de overloop is een vaste kast gerealiseerd waar de wasmachine en droger een plek hebben gekregen.

Tweede etage:
De trap naar de tweede verdieping komt uit bij de vierde slaapkamer van het huis. Deze kamer is ruim en licht door de grote raampartij aan de voorzijde die grenst aan het balkon. Het balkon is een uitgelezen plek om met veel privacy te genieten van het buitenleven.

OMGEVING
Wonen op slechts enkele minuten fietsen van winkelcentrum de Winkelhof, de sportfaciliteiten van park de Bloemerd, medisch centrum Ommedijk en toch omringd door de rust van de natuur? Ideaal gelegen ten opzichte van (basis)scholen, diverse sport- en recreatiemogelijkheden, winkelcentra, uitvalswegen A4, A44 en N11. In de wijk, op loopafstand, bevindt zich een supermarkt. Dit heerlijke hoekhuis gelegen aan de Machteld van Brabantplaats heeft het allemaal.

Kom kijken en laat je verrassen!

KENMERKEN
– Bouwjaar 1996
– Woonoppervlakte 129m2
– Perceeloppervlakte 161m2
– Energielabel B
– Zeer ruime begane grond met open indeling
– Zonnige achtertuin en balkon op de tweede etage
– 6 Zonnepanelen aanwezig (2019)
– Rustig gelegen in woonwijk de Leyhof
– 4 slaapkamers
– Kindvriendelijke en centrale gelegen woonomgeving
– Dichtbij scholen, supermarkten, winkels, horeca, uitvalswegen

Vraagprijs: € 589.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Machteld van Brabantplaats
Huisnummer
36
Postcode
2353 DL
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 589.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.566
Status
Te koop
Aangeboden sinds
3 dagen
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1996
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
129 m²
Perceeloppervlakte
161 m²
Inhoud
446 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 toilet

Energie

Label
B
Label einddatum
23-08-2034
Isolatie
dakisolatie, vloer, HR-glas
Type ketel
Remeha Tzerra
Boiler jaar
2016
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, open ligging
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
85 m²
Tuin
northeast
Media

Vergelijk objecten