Zoeterwoude
Zuidbuurtseweg 56
€ 729.000,- k.k.
Beschrijving

‘Robuuste 7-kamer hoekwoning met veel woonoppervlakte, een verrassende indeling en maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers op een idyllische plek in Zoeterwoude’

Aan de rustige en kindvriendelijke Zuidbuurtseweg aan de rand van Zoeterwoude Dorp staat dit fijne woonhuis. Deze degelijk gebouwde hoekwoning beschikt over verrassend veel woonruimte verdeeld over drie etages, over een garage én een oprit met overkapping voor meerdere auto’s. Omringd door groen en met oneindig veel mogelijkheden, is dit ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte182 m²
Perceeloppervlakte254 m²
Aantal kamers7 kamers
Aantal slaapkamers5 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Robuuste 7-kamer hoekwoning met veel woonoppervlakte, een verrassende indeling en maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers op een idyllische plek in Zoeterwoude’

Aan de rustige en kindvriendelijke Zuidbuurtseweg aan de rand van Zoeterwoude Dorp staat dit fijne woonhuis. Deze degelijk gebouwde hoekwoning beschikt over verrassend veel woonruimte verdeeld over drie etages, over een garage én een oprit met overkapping voor meerdere auto’s. Omringd door groen en met oneindig veel mogelijkheden, is dit huis klaar voor nieuwe bewoners.

INDELING

Begane grond:
Bij binnenkomst is direct de comfortabele en functionele indeling van deze woning voelbaar; een echt familiehuis. De hal geeft toegang een keurig afgewerkt toilet met fonteintje, de meterkast, een trapkast en de trapopgang naar de eerste etage. De zonnige woonkamer biedt fraai zicht op zowel de groene achtertuin, als de voortuin en het water. Hier is ruimte voor een riante zithoek en een grote eettafel bij het raam. De gezellige openhaard vormt de verbinding tussen de twee leefruimtes. De fijne leefkeuken, het warme hart van het huis, is bereikbaar via de tussenhal waar ook een deur naar het terras in de achtertuin geplaatst is. De praktische opstelling van de lichte keuken biedt royaal kast- en werkruimte en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, koelkast, magnetron, een Boretti oven en een gaskookplaat met vijf branders. Vanuit de keuken heeft u bovendien een prachtig, vrij uitzicht over het water en het aangrenzende grasveld én is de garage bereikbaar waar de aansluiting voor de wasmachine en droger zijn. De ruimte is zo ingedeeld dat ook hier plek is voor een grote eettafel. Naast de keuken is een werkkamer ingericht die bovendien toegang geeft tot een grote, bovengelegen kamer. Deze twee multifunctionele ruimtes bieden veel mogelijkheden en creëren extra veel woonoppervlakte.

OMGEVING
Met voorzieningen als een basisschool, diverse winkels, uitvalswegen (A4 en N11) en sport– en recreatiemogelijkheden op zeer korte afstand is dit familiehuis uitermate geschikt voor mensen die willen wonen in een charmant, landelijk dorp in de Randstad. De gezellige, historische binnenstad van Leiden is binnen 15 minuten fietsen bereikbaar.

Eerste etage:
De eerste etage heeft twee slaapkamers, een separaat toilet en twee badkamers. De slaapkamer aan de achterzijde, met uitzicht op de tuin, is de grootste van de twee en momenteel in gebruik als ouderslaapkamer. De aangrenzende badkamer is voorzien van een douche, ligbad, een dubbele wastafel met modern meubel in houtlook, een handdoekradiator en twee opbergkasten. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een prachtig vrij zicht op het voorgelegen water en het groen. Vanaf de overloop is ook de tweede badkamer bereikbaar die is voorzien van een zitbad met douchegelegenheid, een handdoekradiator en een wastafel met opbergmeubel.

Tweede etage:
De zolderetage is opnieuw voorzien van twee slaapkamers. Beide kamers hebben een dakkapel wat zorgt voor veel daglicht en extra ruimte. Ook zijn er praktische vaste kasten gemaakt en is er veel bergruimte onder de schuin weglopende delen van het dak. Naast de slaapkamers op deze etage hangt op de voorzolder de cv-ketel en is er toegang tot twee bergruimtes.

Buiten:
De tuin, van bijna 20 meter diep en ruim 10 meter breed, is een heerlijke plek om te genieten van de zon, de rust en het buitenleven in dit gemoedelijke dorp. Er is een terras tegen de achtergevel, een achterom, prachtig aangelegde borders, een speels gevormd looppad tussen het gras door en een berging. Er is altijd een plek te vinden in de zon, óf de schaduw.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kom kijken en laat je verrassen!

KENMERKEN
– Bouwjaar 1965
– Woonoppervlakte 171m2
– Perceeloppervlakte 190m2
– Landelijk gelegen hoekwoning met uitzicht op water en groen
– Garage en oprit met overkapping voor meerdere auto’s
– Veel woonoppervlakte met een goede indeling
– Bijzonder veel bergruimte
– 5 slaapkamers en 2 badkamers
– Kindvriendelijk en centraal gelegen woonomgeving dichtbij Leiden
– Goed aangelegde achtertuin

Vraagprijs: € 729.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Zuidbuurtseweg
Huisnummer
56
Postcode
2381 AC
Stad
Zoeterwoude

Overdracht

Vraagprijs
€ 729.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.006
Status
Te koop
Aangeboden sinds
1 week
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1965
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
182 m²
Perceeloppervlakte
254 m²
Inhoud
624 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
7 kamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 2 douches

Energie

Label
C
Label einddatum
13-09-2034
Isolatie
dubbel glas
Type ketel
Nefit Topline
Boiler jaar
2009
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
open ligging
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
198 m²
Tuin
west
Media

Vergelijk objecten