Leiderdorp
Willem de Zwijgerlaan 57
€ 695.000,- k.k.
Beschrijving

‘Uniek uitgebouwde en zeer charmante hoekwoning met een grote tuin en garage op een gewilde locatie in Leiderdorp’

Over deze woning kunnen we niks anders dan lovend zijn! Dit unieke huis op de ideale locatie in Leiderdorp, dat goed onderhouden is, komt in de verkoop. Dit is het perfecte huis voor iedereen die alleen de verhuisdozen wil uitpakken en direct wil genieten van alles wat deze prachtig uitgebouwde hoekwoning te bieden heeft. ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte163 m²
Perceeloppervlakte289 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Uniek uitgebouwde en zeer charmante hoekwoning met een grote tuin en garage op een gewilde locatie in Leiderdorp’

Over deze woning kunnen we niks anders dan lovend zijn! Dit unieke huis op de ideale locatie in Leiderdorp, dat goed onderhouden is, komt in de verkoop. Dit is het perfecte huis voor iedereen die alleen de verhuisdozen wil uitpakken en direct wil genieten van alles wat deze prachtig uitgebouwde hoekwoning te bieden heeft. Het huis is met veel inzicht en liefde ingericht. Kosten noch moeite zijn gespaard om er een heerlijk woonhuis van te maken, en dat is meer dan gelukt.

INDELING

Begane grond:
Eenmaal de voordeur door trekt het licht, dat aan de andere kant van de hal door de binnendeur met glas komt, de aandacht naar de fraaie, lichte eetkamer en de aangrenzende groene achtertuin. Vanuit de eetkamer is de zithoek aan de voorzijde bereikbaar. De mooie, open ruimte heeft een prachtige lichtinval door de grote raampartij aan de voorzijde waar een mooi uitzicht is op het groen en het water aan de voorkant. De separate keuken is geplaatst in de uitbouw waardoor een aangename extra leefruimte is ontstaan. De keuken die is voorzien van een breed fornuis met 6 kookpitten en een oven, afzuigkap, een vaatwasser, combimagnetron, Amerikaanse koelkast en een tweede eethoek, voelt als het gezellige hart van dit heerlijke huis. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Hier staan de wasmachine en droger en is er toegang tot de tuin. Ook vanuit de eetkamer is er, middels openslaande deuren, toegang tot de comfortabel aangelegde achtertuin. De sfeer van het huis is absoluut doorgetrokken naar de tuin. Rekening houdend met de jaargetijden en de stand van de zon zijn er op verschillende plekken in de U-vormige tuin heerlijke zitmogelijkheden gecreëerd. Er is vanuit de tuin toegang tot de garage met achterom aan de straatzijde. De garage met elektra is ruim en biedt veel opbergmogelijkheid.

Eerste etage:
De eerste etage heeft dezelfde hoogwaardige uitstraling als de rest van het huis. Er zijn drie ruime, gelijkwaardige slaapkamers met veel licht. De slaapkamer aan de voorzijde heeft uitzicht op het water in de straat en ligt naast de tweede badkamer. Deze beschikt over een douche en een wastafel met opbergmeubel. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een grote vaste kledingkast. De badkamer geeft een ‘wellness’ gevoel met een ligbad met handdouche onder het raam, een separate douche, een vrijhangend toilet, inbouwverlichting en een dubbele wastafel met modern meubel. De derde slaapkamer, door de huidige bewoners in gebruik als werkplek, is gecreëerd in de uitbouw. De kamer beschikt over een raam in de zijgevel wat veel extra licht geeft en over de toegang tot een ruime berging.

Tweede etage:
De zolder is voorzien van een vierde, verrassend ruime, slaapkamer met een dakkapel aan de achter- én aan de voorzijde. Ook is op de voorzolder een praktische ruimte voor de cv-installatie gecreëerd en is er opbergruimte onder de schuine delen van het dak.

Omgeving:
Deze zeer ruime hoekwoning staat in de gewilde Oranjewijk in Leiderdorp. De wijk die zich onderscheid door de hoeveelheid groen, kindvriendelijkheid en het rustige karakter. Toch ligt alles in de directe omgeving, waaronder diverse scholen, sportfaciliteiten, winkels, horeca en ziekenhuis Alrijne Leiderdorp. Ook het charmante, historische centrum van Leiden ligt slechts op 15 minuten fietsen. De uitvalswegen naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag (A4 en N11) zijn snel te bereiken.

Bent u opzoek naar een huis met ruimte en licht, een hoogwaardige afwerking, waar met veel liefde en inzicht ingericht is, een tuin die zo is aangelegd dat het voelt als een heerlijk verlengstuk van het huis, de extra ruimte van een garage, in een kindvriendelijke en groene omgeving?

Kom kijken en laat je verrassen!

Kenmerken:
– Bouwjaar 1956
– Woonoppervlakte 163m2
– Perceeloppervlakte 289m2
– 4 grote slaapkamers
– 2 badkamers
– Gelegen in een groene en gewilde wijk
– Dichtbij winkels, scholen, sport- en recreatievoorzieningen
– Met veel liefde bewoond en onderhouden
– Ruime garage
– U-vormige zonnige tuin met meerdere terrassen
– Klaar om de verhuisdozen uit te pakken!

Vraagprijs: € 695.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Willem de Zwijgerlaan
Huisnummer
57
Postcode
2351 RC
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 695.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.264
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
3 weken
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1956
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
163 m²
Perceeloppervlakte
289 m²
Inhoud
665 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 2 douches, 1 toilet

Energie

Label
C
Label einddatum
13-08-2034
Isolatie
dakisolatie, dubbel glas, HR-glas
Type ketel
Remeha Avanta
Boiler jaar
2015
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, open ligging
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin
Oppervlakte
202 m²

Garage

Capaciteit
1
Media

Vergelijk objecten