Zoeterwoude
Jan Albert de Gravenlaan 12
€ 650.000,- k.k.
Beschrijving

‘Verrassend leuke, robuuste tweekapper met 5 slaapkamers, een grote garage en een ruimtelijke indeling gelegen aan het water’

Deze lichte en verrassend leuke twee-onder-een-kapwoning staat in een gemoedelijke straat in de kindvriendelijke en charmante wijk Westwout aan de rand van Zoeterwoude. Dit is dan ook het perfecte huis voor iedereen die opzoek is naar een centraal gelegen, ruim en bijzonder keurig afgewerkt huis met alle voorzieningen in de omgeving; winkels, basisscholen, kinderopvang, speeltuintjes, ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte142 m²
Perceeloppervlakte273 m²
Aantal kamers7 kamers
Aantal slaapkamers5 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Verrassend leuke, robuuste tweekapper met 5 slaapkamers, een grote garage en een ruimtelijke indeling gelegen aan het water’

Deze lichte en verrassend leuke twee-onder-een-kapwoning staat in een gemoedelijke straat in de kindvriendelijke en charmante wijk Westwout aan de rand van Zoeterwoude. Dit is dan ook het perfecte huis voor iedereen die opzoek is naar een centraal gelegen, ruim en bijzonder keurig afgewerkt huis met alle voorzieningen in de omgeving; winkels, basisscholen, kinderopvang, speeltuintjes, uitvalswegen en sport- en recreatiemogelijkheden.

INDELING

Begane grond:
Bij binnenkomst door de voordeur via de eigen oprit aan de zijkant van het huis is direct duidelijk dat dit huis aantrekkelijk ruim van opzet is. Zo is er na de voordeur ruimte voor een grote garderobe en is er, onder de open trap, ruimte voor bijvoorbeeld een kinderwagen of sportartikelen. Verder is er in de hal toegang tot een smaakvol toilet, naar de zeer lichte living en naar de separate keuken. De sfeervolle ruime L-vormige living heeft een centraal geplaatste hout gestookte haard en diverse mogelijkheden voor het creëren van een heerlijke zithoek en een gezellige, tuingerichte eethoek. De keuken aan de achterkant van het huis heeft uitzicht op de tuin en geeft bovendien toegang tot de grote, praktische bijkeuken (met aansluiting voor de wasmachine en droger) vandaaruit is de garage bereikbaar. De keuken beschikt over een vaatwasser, koelkast, combioven en een 5-pitsgaskookplaat. De tuin is een mooie combinatie van kunstgras, beplanting en straatwerk waarbij het water van de Lange Miening het uitzicht bepaalt. Een aantrekkelijk en zonnig geheel met veel charme.

Eerste etage:
De eerste etage heeft twee aantrekkelijk ruime slaapkamers en een kleinere kamer. De slaapkamers zijn allen sfeervol afgewerkt waarbij creatief gebruik is gemaakt van de ruimte. De badkamer is ruim en beschikt over een wastafel, extra opbergruimte, er is een ligbad met handdouche, toilet en een separate douche. Op de overloop is een handige bergkast gerealiseerd. De gehele etage, met uitsluiting van de badkamer, is voorzien van een mooie, lichte laminaatvloer. Alle slaapkamers op deze etage zijn voorzien van elektrische rolluiken.

Tweede etage:
De tweede etage heeft nog eens twee slaapkamers waarvan de grootste beschikt over veel daglicht door de brede dakkapel. Ook heeft deze kamer een eigen wastafel. De kleine slaapkamer en raam op de overloop zijn ook voorzien van elektrische rolluiken. De voorzolder heeft de mogelijkheid om te gebruiken als aanvullende opbergruimte, hier is ook de opstelplaats van de Cv-ketel en de omvormer van de zonnepanelen.

Dit fijne huis heeft een zonnige achter- en voortuin, een eigen oprit en een garage die voldoende opbergruimte biedt voor bijvoorbeeld fietsen, tuinkussens en gereedschap, maar ook goed dienst zou kunnen doen als hobbyruimte of werkplaats.

Kom kijken en laat je verrassen!

Kenmerken:
– Bouwjaar 1971
– Oppervlakte 142m2
– Perceeloppervlakte 273m2
– Gelegen in een zeer kindvriendelijke en gewilde wijk
– Robuuste twee-onder-een-kapwoning met veel ruimte en licht
– 5 slaapkamers
– Achtertuin aan het water
– 9 Zonnepanelen
– Verrassend veel woon- en opbergruimte
– Dichtbij scholen, winkels, speeltuintjes en sport- en recreatiemogelijkheden

Vraagprijs: € 650.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Jan Albert de Gravenlaan
Huisnummer
12
Postcode
2381 TB
Stad
Zoeterwoude

Overdracht

Vraagprijs
€ 650.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.578
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
4 weken
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1971
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
142 m²
Perceeloppervlakte
273 m²
Inhoud
487 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
7 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche, 1 toilet

Energie

Label
C
Label einddatum
08-07-2034
Isolatie
dubbel glas, HR-glas
Type ketel
Atag Q38C
Boiler jaar
2012
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan water, in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Tuin
east

Garage

Capaciteit
1
Media

Vergelijk objecten