Leiden
Utrechtse Jaagpad 54
€ 419.000,- k.k.
Beschrijving

‘Leuke knusse woning aan het water van de Rijn met een open indeling, 2 slaapkamers en een zonnige voortuin’

Deze sfeervolle en verrassende tussenwoning met een fantastische ‘voortuin’ ligt aan het charmante Utrechtse Jaagpad in Leiden. Dat dit een geliefde woonomgeving is heeft meerdere redenen; op slechts 15 wandelminuten van de Leidse binnenstad, het water van de Rijn en de rust van de omgeving. Allemaal elementen die dit een fantastisch huis maken.

...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte80 m²
Perceeloppervlakte75 m²
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Leuke knusse woning aan het water van de Rijn met een open indeling, 2 slaapkamers en een zonnige voortuin’

Deze sfeervolle en verrassende tussenwoning met een fantastische ‘voortuin’ ligt aan het charmante Utrechtse Jaagpad in Leiden. Dat dit een geliefde woonomgeving is heeft meerdere redenen; op slechts 15 wandelminuten van de Leidse binnenstad, het water van de Rijn en de rust van de omgeving. Allemaal elementen die dit een fantastisch huis maken.

INDELING

Begane grond:
Via de zonnige voortuin van bijna 6.5 meter diep mét zitgelegenheid volgt de karakteristieke voordeur. De bescheiden hal biedt toegang tot een toilet met fonteintje, de meterkast en de lichte woonkamer. Aan de voorzijde is plek voor een eettafel met uitzicht op het groen in de voortuin. Aan de achterzijde is een aangename zitopstelling mogelijk waarbij de verbinding tussen de eet- en zithoek behouden blijft. De trap naar de eerste etage vormt een mooie, subtiele scheiding en biedt tevens opbergruimte in de kast eronder. De eenvoudige keuken in L-vormige opstelling grenst aan de achtertuin. Hij heeft veel licht, een deur naar de tuin en ruimte voor diverse apparatuur.

Eerste etage:
De overloop geeft toegang tot alle vertrekken op deze etage. Aan de voorzijde van de woning is een mooie slaapkamer gesitueerd met twee grote ramen met uitzicht op het water. Aangrenzend is, centraal geplaatst, de badkamer. Deze is uitgevoerd in een neutrale combinatie van witte tegels en marmer en is voorzien van een douche, 2e toilet (niet werkzaam op dit moment) en een wastafel. Aan de achterzijde van de woning treft u een tweede slaapkamer met toegang tot de vliering met beperkte stahoogte, maar die uitstekend dienst zou kunnen doen als slaapzolder.

Buiten:
Ruime voortuin met een prachtig uitzicht op het water en met fietsenberging, aan de zonnige achterzijde een kleine tuin/plaats zonder achterom.

Kortom, wilt u op loop/fietsafstand wonen van de historische binnenstad, maar toch de voordelen hebben van rust en natuur? In een verrassend leuk huis met veel mogelijkheden? Met de prachtige schouwburg, museum de Lakenhal, heerlijke restaurants en gezellige terrassen allemaal slechts een paar straten verderop? Dichtbij verschillende winkels, scholen, het Centraal station, diverse sportmogelijkheden en meerdere uitvalswegen?

Goed om te weten:
Verkopers hebben een bouwtechnische keuring laten uitvoeren en deze is beschikbaar in de presentatie van de woning.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kom kijken en laat u verrassen!

Kenmerken:
– Bouwjaar 1915
– Woonoppervlakte 80m2
– Perceel oppervlakte 75m2
– Verrassende woning met 2 slaapkamers
– Smaakvolle, ruime living met veel licht
– Aan verkeersarme, rustige kade
– Dicht bij het water van de Nieuwe Rijn
– Alle winkels, ook voor de dagelijkse boodschappen, zijn op loop- of fietsafstand
– De diverse uitvalswegen A4, A44 en N11 zijn binnen enkele autominuten te bereiken

Vraagprijs: € 419.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Utrechtse Jaagpad
Huisnummer
54
Postcode
2313 LA
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 419.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 5.238
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
2 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1915
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²
Perceeloppervlakte
75 m²
Inhoud
272 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 douche, 1 toilet

Energie

Label
C
Label einddatum
05-06-2034
Isolatie
dakisolatie, dubbel glas
Type ketel
Nefit topline
Boiler jaar
2011
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg
Tuin
voortuin
Oppervlakte
34 m²
Tuin
northeast
Media

Vergelijk objecten