Hazerswoude-rijndijk
Chopinlaan 25
€ 399.000,- k.k.
Beschrijving

Zie je jezelf al wonen in deze charmante woning aan de Chopinlaan 25 in Hazerswoude-Rijndijk? Een perfecte mix van ruimte en gemak, deze woning biedt een heerlijke zonnige woonkamer, een halfopen keuken met apparatuur, maar liefst 5 slaapkamers en een mooie zonnige achtertuin op het zuiden.

Hazerswoude-Rijndijk verwelkomt je met open armen. Hier combineer je het comfort van wonen in een rustige en groene omgeving met het gemak van uitstekende voorzieningen en bereikbaarheid. Supermarkten, ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte133 m²
Perceeloppervlakte128 m²
Aantal kamers6 kamers
Aantal slaapkamers5 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Zie je jezelf al wonen in deze charmante woning aan de Chopinlaan 25 in Hazerswoude-Rijndijk? Een perfecte mix van ruimte en gemak, deze woning biedt een heerlijke zonnige woonkamer, een halfopen keuken met apparatuur, maar liefst 5 slaapkamers en een mooie zonnige achtertuin op het zuiden.

Hazerswoude-Rijndijk verwelkomt je met open armen. Hier combineer je het comfort van wonen in een rustige en groene omgeving met het gemak van uitstekende voorzieningen en bereikbaarheid. Supermarkten, scholen, recreatiegebieden en ook een weekmarkt vind je op loopafstand.

Hazerswoude-Rijndijk is centraal gelegen ten opzichte van Zoetermeer, Leiden en Alphen aan den Rijn. In Hazerswoude-Rijndijk zijn diverse sportaccommodaties, een voetbal- en tennisvereniging, scholen, winkels en openbaar vervoer naar Leiden, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn. Met de auto ben je zo via de N11 op de uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht, Leiden en Den Haag. In de directe omgeving zijn ook diverse busverbindingen.
Dit maakt deze locatie echt ideaal.

Verder is er een planning voor het bouwen van een NS-station in Hazerswoude Rijndijk, dit schijnt vermoedelijk in 2026 of 2027 gereed te kunnen zijn.

Indeling
Entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, zeer ruime L-vormige woonkamer met houtenvloerdelen en knusse en sfeervolle zithoek met hoog plafond met balken tot in de nok in het zicht en rond de open haard gesitueerd. De woonkamer heeft een zeer gunstige lichtinval en is lekker ruim met voldoende mogelijkheden voor een flinke eethoek, ruime zithoek en opberg- en wandkasten. Ook is er een handige opbergkast onder de trap Vanuit de woonkamer is er toegang naar de achtertuin. De halfopen keuken is aan de voorzijde van de woning met een rechte keuken opstelling en losse apparatuur.

1e verdieping;
Overloop met handige kasten en opbergruimte, 1e slaapkamer aan de voorzijde met fraai hoog plafond met balken in het zicht, 2e slaapkamer tevens met gedeeltelijk een hoog plafond en balken in het zicht. Een keurige ruime badkamer met vloer- en wandtegels, een modern toilet, een douchecabine, handig natuurstenen badkamerblad met wastafel en spiegel en een handdoekradiator. 3e slaapkamer en 4e slaapkamer aan de achterzijde, beide tevens met hoge plafonds.

2e verdieping
Overloop, 5e grote slaapkamer aan de voorzijde en aan de achterzijde een handige inpandige bergruimte met aansluitingen voor wasapparatuur, opstelling cv-combiketel en toegang tot de extra bergruimte boven de 5e slaapkamer.

Buiten Flinke achtertuin op het zuiden voorzien van sierbestrating en borders en vaste groene beplanting. De achtertuin is met een achterom te bereiken. Aan de zijkant is tevens een gedeelte van de tuin met terrasje. De grote berging (ca. 11m2) ligt aan de zijkant naast de woning en biedt voldoende handige opslag en ruimte voor het stallen van meerdere fietsen. Kom kijken en laat u verrassen.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u ook hier vinden. Download de brochure via Funda om naar deze website te gaan.

Kenmerken
– Woonoppervlakte: 133,6m2
– Inhoud: 693,8m3
– Bouwjaar: 1977
– Energielabel C
– Water water en centrale verwarming via cv combiketel Nefit Proline NXT HR 2016
– Sfeervolle woning met 5 ruime slaapkamers
– Flinke berging van ca 11m2
– Gunstige ligging van de achtertuin op het zonnige zuiden.
– Ideale ligging centraal in de randstad.

Vraagprijs: € 399.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Chopinlaan
Huisnummer
25
Postcode
2394 GK
Stad
Hazerswoude-rijndijk

Overdracht

Vraagprijs
€ 399.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.000
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
2 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1977
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
133 m²
Perceeloppervlakte
128 m²
Inhoud
694 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 douche, 1 toilet

Energie

Label
C
Label einddatum
17-06-2034
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Nefit Proline NXT HR
Boiler jaar
2016
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
achtertuin, zijtuin
Oppervlakte
65 m²
Tuin
south
Media

Vergelijk objecten