Leiden
Lavendeltuin 19
€ 569.000,- k.k.
Beschrijving

‘Bijzonder aangenaam, licht familiehuis in een rustige groene omgeving met 5 slaapkamers in de Merenwijk’

Waarom de Lavendeltuin 19 in Leiden? Omdat dit zeer complete en goed onderhouden familiehuis met maar liefst 5 slaapkamers klaar is voor nieuwe bewoners. Bovendien is de omgeving ruim van opzet, heel kindvriendelijk en opvallend groen; een dorpsachtige sfeer aan de rand van Leiden dus. De Merenwijk heeft een eigen winkelcentrum met diverse supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, een levendige ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte138 m²
Perceeloppervlakte128 m²
Aantal kamers6 kamers
Aantal slaapkamers5 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Bijzonder aangenaam, licht familiehuis in een rustige groene omgeving met 5 slaapkamers in de Merenwijk’

Waarom de Lavendeltuin 19 in Leiden? Omdat dit zeer complete en goed onderhouden familiehuis met maar liefst 5 slaapkamers klaar is voor nieuwe bewoners. Bovendien is de omgeving ruim van opzet, heel kindvriendelijk en opvallend groen; een dorpsachtige sfeer aan de rand van Leiden dus. De Merenwijk heeft een eigen winkelcentrum met diverse supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, een levendige weekmarkt, vers- en speciaalzaken en meerdere basisscholen en kinderdagverblijven. De charmante, levendige binnenstad ligt op 10 fietsminuten.

INDELING

Begane grond:
De Lavendeltuin 19 ligt aan een aangenaam pad waar uitsluitend voetgangers toegang tot hebben. Dit geeft rust en biedt veel veiligheid voor kinderen. Na de voordeur ligt een ruime hal waar de trapopgang naar de eerste etage, een garderobe en een toilet met fonteintje zijn gesitueerd. De meterkast is geplaatst in een kast naast de voordeur. De hal komt uit in de bijzonder lichte woonkamer met open keuken. De uitgebouwde woonkamer met vloerverwarming en PVC-vloer heeft een mooie verbinding met de achtertuin door de grote glazen pui met schuifdeuren. De achtertuin met een diepte van bijna 12 meter is een rustige plek met veel privacy door het ontbreken van directe achterburen. Er is een sfeervolle combinatie gemaakt van terras en groene borders. Ook is er een achterom en een praktische berging. Vanuit de woonkamer is de keuken aan de voorkant van de begane grond toegankelijk. De moderne, lichte keuken is zeer volledig en beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, combimagnetron en een combioven. Onder de trap is een kast gecreëerd voor extra opbergruimte.

Eerste etage:
Aan de overloop op de eerste etage liggen twee zeer ruime slaapkamers, een derde slaapkamer en een badkamer. De grote (ouder)slaapkamer aan de achterzijde heeft uitzicht op de tuin en een toegangsdeur naar het overdekte balkon. De keurige badkamer (2023) is uitgevoerd in een mooie mix van kleuren en materialen en beschikt over een goeddoordachte indeling met een ligbad, een riante inloopdouche, een toilet, handdoekradiator en een dubbele wastafel met meubel en spiegelkast. De overige twee slaapkamers zijn beiden licht en door de huidige bewoners in gebruik als kinderkamers.

Tweede etage:
De tweede etage is bijzonder goed ingedeeld met nog eens 2 slaapkamers en een aparte waskamer met de aansluiting voor de wasmachine en droger en een wastafel met opbergmeubel. De Cv-ketel heeft een plek op de voorzolder. De vierde én vijfde slaapkamers op deze etage beschikken beide over veel licht en opbergruimte onder het schuine deel van het dak. De kamer aan de achterzijde heeft een dakkapel.

Omgeving:
In de Merenwijk is werkelijk alles voor de dagelijkse benodigdheden op loop- of fietsafstand. Zo is er het centraal gelegen winkelcentrum ‘de Kopermolen’, de gezellige weekmarkt op vrijdag, meerdere basisscholen, kinderdagverblijven, het wijkpark met een grote kinderboerderij en een gezondheidscentrum met diverse medische disciplines. Ook heeft de wijk een ideale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer. Bovendien is het historische centrum van Leiden binnen 10 fietsminuten te bereiken en is parkeren hier nog vergunning vrij.

Goed om te weten:
Verkopers hebben een bouwtechnische keuring laten uitvoeren en deze is beschikbaar in de presentatie van de woning.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kom kijken en laat je verrassen!

Kenmerken:
– Woonoppervlakte van deze woning is 138m2
– Perceeloppervlakte is 128m2
– Bouwjaar is 1976
– Zeer rustig gelegen
– Gelegen in de zeer kindvriendelijke en gewilde wijk ‘De Merenwijk’
– Dichtbij winkels, scholen, speeltuintjes en sport- en recreatiemogelijkheden
– 5 ruime en lichte slaapkamers
– Veel bergruimte
– Diepe achtertuin met veel privacy, achterom en berging
– Op fietsafstand van de historische binnenstad van Leiden en het Centraal Station

Vraagprijs: € 569.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Lavendeltuin
Huisnummer
19
Postcode
2317 NB
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 569.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.124
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
2 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1976
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
138 m²
Perceeloppervlakte
128 m²
Inhoud
436 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 toilet

Energie

Label
B
Label einddatum
05-06-2034
Isolatie
dakisolatie, dubbel glas
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
60 m²
Tuin
east
Media

Vergelijk objecten