Oegstgeest
Aert van Neslaan 345
€ 269.000,- k.k.
Beschrijving

Dit fijne 2-kamer appartement is zeer gunstig en fraai gelegen! De woning is praktisch opgezet en heeft een heerlijk balkon op het oosten waar u kunt genieten van het vrije uitzicht. De woning ligt op de derde etage en ligt in een aantrekkelijke, groene woonomgeving en is op loopafstand van het winkelcentrum Lange Voort. Hier kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. Het bruisende en historische stadcentrum van Leiden, het Centraal station en ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte53 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers2 kamers
Aantal slaapkamers1 slaapkamer
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Dit fijne 2-kamer appartement is zeer gunstig en fraai gelegen! De woning is praktisch opgezet en heeft een heerlijk balkon op het oosten waar u kunt genieten van het vrije uitzicht. De woning ligt op de derde etage en ligt in een aantrekkelijke, groene woonomgeving en is op loopafstand van het winkelcentrum Lange Voort. Hier kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. Het bruisende en historische stadcentrum van Leiden, het Centraal station en het LUMC-ziekenhuis, bevinden zich op slechts zo’n 12 minuten fietsafstand. Voor een heerlijke wandeling kunt u terecht in het stadspark ‘Leuke Hout’ & ‘Hofbrouckerpark’ welke beiden in de nabije omgeving zijn. Daarnaast bent u op korte rijafstand van Katwijk aan Zee en watersportgebieden zoals de Kagerplassen. Met diverse winkels, scholen, het OV, een park, sportclubs en uitvalswegen (A44) in de nabije omgeving is de woonruimte op een perfecte locatie gelegen! Rondom het appartementencomplex bevinden zich bovendien gratis parkeerplaatsen.

Indeling

Begane grond:
Gemeenschappelijke overkapte entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en lift. Daarnaast de gezamenlijke berging voor de fietsen en EIGEN privé berging.

3e verdieping:
Entree appartement met naast voordeur de meterkast (4 gr. + 2x ALS). Ontvangsthal met vaste kast en garderobe. Tussenhal met toilet en fontein. Via deze hal bereikt u de slaapkamer welke aan de voorzijde van het appartement is gelegen. Deze slaapkamer heeft een vaste kast met de opstelplaats voor de boiler (Daalderop 80 liter) en de wasmachineaansluiting. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de nette badkamer v.v. inloopdouche, wastafelmeubel en mechanische ventilatie. De ruime en lichte woonkamer beschikt over een fraaie laminaat vloer. Via de woonkamer heeft u toegang tot het heerlijke balkon gelegen op het oosten met een vrij uitzicht over het naastgelegen park. De nette keuken in L-opstelling is v.v. een koelkast, 4-pits gaskookplaat, vaatwasser en een leuke bar.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure via Funda om met de link naar deze website te gaan.

Kom kijken en laat je verrassen!!!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1965
– Woonoppervlakte: 53 m2
– Inhoud: 166 m3
– Elektrische boiler eigendom (80 liter)
– Lift aanwezig
– Gemeenschappelijke fietsenberging
– Eigen separate berging
– Rondom het complex is voldoende parkeergelegenheid
– Blokverwarming
– Er is een huismeester aanwezig
– Zeer actieve VVE, bijdrage € 243,76 per maand, inclusief voorschot stookkosten en water.

Vraagprijs: € 269.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdomsclausule en asbestclausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Aert van Neslaan
Huisnummer
345
Postcode
2341 HN
Stad
Oegstgeest

Overdracht

Vraagprijs
€ 269.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 5.076
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
2 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1965
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
53 m²
Inhoud
166 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 douche

Energie

Label
F
Label einddatum
23-05-2032
Media

Vergelijk objecten