Leiden
Lucas van Leijdenstraat 38
€ 679.000,- k.k.
Beschrijving

‘Een prachtige en energiezuinige 6-kamer tussenwoning in nieuwbouwwijk Groenoord met maar liefst 5 slaapkamers en een zonnige achtertuin’

Voor alle leuke (jonge) gezinnen die opzoek zijn naar een unieke woning, geïnspireerd op de oude grachtwoningen in een modern jasje, bieden wij een nieuwbouwhuis (2015) in de moderne woonwijk ‘Groenoord’ in Leiden aan. De rustige Lucas van Leijdenstraat is gemakkelijk bereikbaar. Binnen tien minuten wandel je naar de charmante binnenstad met winkels, supermarkten, musea, ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte124 m²
Perceeloppervlakte98 m²
Aantal kamers6 kamers
Aantal slaapkamers5 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Een prachtige en energiezuinige 6-kamer tussenwoning in nieuwbouwwijk Groenoord met maar liefst 5 slaapkamers en een zonnige achtertuin’

Voor alle leuke (jonge) gezinnen die opzoek zijn naar een unieke woning, geïnspireerd op de oude grachtwoningen in een modern jasje, bieden wij een nieuwbouwhuis (2015) in de moderne woonwijk ‘Groenoord’ in Leiden aan. De rustige Lucas van Leijdenstraat is gemakkelijk bereikbaar. Binnen tien minuten wandel je naar de charmante binnenstad met winkels, supermarkten, musea, het Centraal Station en een grote diversiteit aan horecagelegenheden. Bovendien heeft de Leidse wijk Groenoord een centrale ligging ten opzichte van Schiphol, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en de prachtige kustplaatsen Noordwijk en Katwijk.

INDELING

Begane grond:
Deze charmante tussenwoning is heerlijk licht en biedt alle ruimte om fantastisch te wonen. Na de voordeur ligt de hal waar een garderobe is, een toilet met fonteintje, meterkast met stadsverwarming, de trapopgang naar de eerste etage en de deur naar de lichte woonkamer met openkeuken. Vanuit de woonkamer biedt de grote achterpui met openslaande deuren een fraaie aanblik op de tuin. De tuin gerichte uitgebouwde woonkamer is voorzien van vloerverwarming en heeft een praktische trapkast met veel extra opbergruimte. Het vele licht zorgt voor een ruimtelijk gevoel. De open keuken heeft diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koel/vriescombinatie, oven, magnetron en een 4-pits inductiekookplaat.

Eerste etage:
De eerste etage heeft drie slaapkamers waarvan één aan de voorzijde en twee aan de achterzijde gelegen. Naast de slaapkamer aan de voorzijde met kastenwand ligt de nette badkamer met heerlijke inloopdouche, vrij hangend toilet, ligbad, handdoekradiator en een wastafel. De 2 andere slaapkamers liggen aan de achterzijde.

Tweede etage:
De tweede etage beschikt over twee slaapkamers met dakkapellen. Onder de schuine kanten is veel opbergruimte achter de knieschotten. Op de zolder is tevens een aparte ruimte voor de wasmachine, droger en mechanische ventilatie. De eerste en tweede etage zijn beiden voorzien van een laminaatvloer.

Buiten:
De grotendeels betegelde achtertuin is voorzien van een fietsenberging en achterom. Er ligt een mandeling afgesloten terrein achter de woning met een speelplaats waar kinderen veilig en beschermd kunnen buitenspelen. Dit terrein is alleen toegankelijk voor de bewoners en de VVE kosten bedragen €50,00 per jaar voor gemeenschappelijk onderhoud.

Voor iedereen die opzoek is naar een lichte, charmante en goed afgewerkte tussenwoning in een jonge en kindvriendelijke wijk met alle voorzieningen in de omgeving; speeltuinen, winkels, scholen, kinderopvang, uitvalswegen, Centraal Station Leiden en diverse sport- en recreatiemogelijkheden zoals park het Leidse Hout, wijkpark Merenwijk met grote kinderboerderij, strand van Noordwijk en Katwijk, maar ook de Kagerplassen en de Klinkerbergerplas, kom deze woning bezichtigen.

Kom kijken en laat je verrassen!

Kenmerken:
– Bouwjaar van deze woning is 2015
– De woonoppervlakte bedraagt 124 m2
– De perceeloppervlakte is 98 m2
– Energielabel A++
– 8 zonnepanelen
– Gelegen in een zeer kindvriendelijke en centrale wijk
– 5 slaapkamers
– Grote zolder met 2 dakkapellen
– Dichtbij scholen, de binnenstad en speeltuintjes
– Praktische indeling
– Fijne, zonnige achtertuin met berging en achterom

Vraagprijs: € 679.000,- k.k. oplevering is overleg

NEN 2580 meetrapport is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Lucas van Leijdenstraat
Huisnummer
38
Postcode
2316 AV
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 679.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 5.476
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
7 weken
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
2015
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
124 m²
Perceeloppervlakte
98 m²
Inhoud
483 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 toilet

Energie

Label
A++
Label einddatum
24-05-2034
Isolatie
volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
achtertuin
Oppervlakte
38 m²
Tuin
northwest
Media

Vergelijk objecten