Leiden
Fuchsiadal 23
€ 475.000,- k.k.
Beschrijving

‘Fijn familiehuis met zonnige tuin, nu met 3 slaapkamers en genoeg mogelijkheden om het helemaal “eigen” te maken. De woning is gelegen op een TOP locatie aan de rand van de kindvriendelijke en groene Merenwijk met fantastisch uitzicht op de Zijl’

Wonen in de kindvriendelijke en groene ‘Merenwijk’ in Leiden is een goede keuze. Deze wijk heeft werkelijk alles om het een fijne woonomgeving te maken. Zo is er het centraal gelegen winkelcentrum ‘...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte130 m²
Perceeloppervlakte126 m²
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Fijn familiehuis met zonnige tuin, nu met 3 slaapkamers en genoeg mogelijkheden om het helemaal “eigen” te maken. De woning is gelegen op een TOP locatie aan de rand van de kindvriendelijke en groene Merenwijk met fantastisch uitzicht op de Zijl’

Wonen in de kindvriendelijke en groene ‘Merenwijk’ in Leiden is een goede keuze. Deze wijk heeft werkelijk alles om het een fijne woonomgeving te maken. Zo is er het centraal gelegen winkelcentrum ‘Kopermolen’, de gezellige weekmarkt op vrijdag, meerdere basisscholen, kinderdagverblijven, het wijkpark met een grote kinderboerderij en een ideale ligging ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer. Bovendien is het historische centrum binnen 10 fietsminuten te bereiken.

Indeling

Begane grond:
In de straat valt direct op dat er weinig doorgaand verkeer is en dat er veel groen in de omgeving ligt. Wat zeker opvalt is het uitzicht op veel groen, de waterpartijen en doorgaand water van de Zijl, dit zal nooit vervelen. Ideaal voor nieuwe bewoners met opgroeiende kinderen, maar natuurlijk voor iedereen die opzoek is naar rust, ruimte en een huis dat geheel naar eigen inzicht gemaakt kan worden. Na de voordeur ligt een L-vormige hal waar de trapopgang naar de eerste etage en een toilet met fonteintje zijn gesitueerd. De meterkast is vanaf buitenaf bereikbaar. De hal komt uit in de bijzonder lichte woonkamer met openkeuken. De tuingerichte woonkamer is een aangename ruimte met een openhaard, een ruime trapkast, een brede schuifpui naar de achtertuin en een mooie verbinding met de keuken aan de voorkant. De nette keuken is voorzien van: 4-pits inductie kookplaat, koel/vries combinatie, vaatwasser, combi-oven, veel bergruimte en afgewerkt met een natuurstenen werkblad. De keuken heeft een fantastisch uitzicht richting het water en het groen van de oevers van een vertakking van de Zijl.

Eerste etage:
Aan de ruime, vierkante overloop op de eerste etage liggen twee zeer ruime slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn vergelijkbaar qua afmeting en beschikken beide over veel vaste kasten. De badkamer is uitgevoerd in neutrale kleuren. De indeling is praktisch met een groot hoek-bad, een douche, een toilet en een dubbele wastafel.

Tweede etage:
Op de tweede etage ligt een zeer ruime voorzolder en een derde, grote slaapkamer. Op de voorzolder is een ruimte gecreëerd voor de wasmachine en droger, hangt de Cv-ketel en is veel opbergmogelijkheid. De zolderkamer beschikt over veel licht door de dakkapellen en heeft bovendien een wastafel.

Buiten:
Aan de voorzijde een eigen oprit en stenenberging aan de achterzijde een ruime tuin gelegen op het zuidwesten met een achterom.

Dit fijne familiehuis heeft opvallend veel ruimte en potentie. De mogelijkheden om het geheel eigen te maken zijn grenzeloos, mede doordat er meer slaapkamers te realiseren zijn en de woning een moderne update verdient. Deze woning is klaar voor een nieuw hoofdstuk.

Goed om te weten:
Verkopers hebben een bouwtechnische keuring laten uitvoeren en er is ook een vloerkeuring/inspectie uitgevoerd. Deze rapporten zijn beschikbaar in de presentatie van de woning.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kenmerken:
– De woonoppervlakte 130m2
– De perceeloppervlakte 126m2
– Bouwjaar 1974
– Energielabel C
– Gelegen aan de rand van de zeer kindvriendelijke en gewilde wijk ‘De Merenwijk’
– Eigen oprit met schuur
– Dichtbij winkels, scholen, speeltuintjes en sport- en recreatiemogelijkheden
– Fantastisch uitzicht aan de voorzijde van de woning
– 3 slaapkamers, mogelijkheid om een vierde/vijfde te creëren
– Ruime achtertuin met achterom
– Op fietsafstand van de historische binnenstad van Leiden en het CS

Vraagprijs: € 475.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

– NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

– Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom- en asbest-clausule.

– Nimmer bewoon clausule is van toepassing

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Fuchsiadal
Huisnummer
23
Postcode
2317 HR
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.654
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
3 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1974
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²
Perceeloppervlakte
126 m²
Inhoud
409 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche, 1 toilet

Energie

Label
C
Label einddatum
25-10-2033
Isolatie
dubbel glas
Type ketel
ATAG
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, open ligging
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
75 m²
Tuin
southwest
Media

Vergelijk objecten