Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Zoeterwoude
Jan Albert de Gravenlaan 36
€ 450.000,- k.k.
Beschrijving
Ruime, aan de rand van Zoeterwoude gelegen 5-kamer drive-in woning met vliering, voortuin/oprit en lekkere achtertuin en een balkon op de 2e etage. De ruime, zeer centraal gelegen gezinswoning is de ideale uitvalsbasis met op korte afstand Leiden, A4 (Amsterdam-Den Haag), Zoetermeer, openbaar vervoer en het Groene Hart. De woning is de vierde woning in een rij van slechts 9 ten opzichte van elkaar verspringende woningen, hetgeen een speels effect geeft. De woning is de
Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte127 m²
Perceeloppervlakte115 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Ruime, aan de rand van Zoeterwoude gelegen 5-kamer drive-in woning met vliering, voortuin/oprit en lekkere achtertuin en een balkon op de 2e etage. De ruime, zeer centraal gelegen gezinswoning is de ideale uitvalsbasis met op korte afstand Leiden, A4 (Amsterdam-Den Haag), Zoetermeer, openbaar vervoer en het Groene Hart. De woning is de vierde woning in een rij van slechts 9 ten opzichte van elkaar verspringende woningen, hetgeen een speels effect geeft. De woning is de laatste jaren compleet aangepakt en verkeert in goede staat van onderhoud.

Indeling

Begane grond:
Oprit/voortuin met toegang tot de inpandige garage. Entree woning, vernieuwede meterkast (13 gr.) gang met toegang tot de garage en toilet met fontein. In de garage is een kleine pantry geplaats en hier is ook de opstelling van de wasmachine, droger en omvormer van de zonnepanelen. Via een 2e hal toegang tot de 1e etage en de 1e slaap/werkkamer met toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
U stapt direct de ruime woonkamer binnen, wat meteen opvalt zijn de grote raampartijen (kunststof) waardoor er veel natuurlijk lichtinval aanwezig is. De woonkeuken ligt aan de achterzijde en is ook heerlijk licht. De keuken in L-opstelling is echt van alle gemakken voorzien met de volgende inbouwapparatuur (alles Siemens): 5-pits inductie kookplaat, rvs-afzuigkap, Quooker kraan, combi-oven, vaatwasser, koelkast en afgewerkt met een modern werkblad.

Tweede verdieping:
Overloop, met direct aan de linkerzijde een bergkast met opstelplaats Cv-ketel. Er zijn 2 slaapkamers aan de voorzijde van woning beide met kunststof kozijnen, waarvan 1 slaapkamer met vaste kast. De 3e (ouder) slaapkamer ligt aan de achterzijde en biedt toegang tot het balkon. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet, wastafel met meubel, vloerverwarming en Veluxraam. (deze is elektrisch bedienbaar). Vanaf de overloop is via een vlizotrap de (berg)vliering bereikbaar die over de gehele lengte van de woning doorloopt met circa 1 meter nokhoogte.

Buiten:
Ruime voortuin/oprit gelegen op het zuiden. De achtertuin is bereikbaar vanuit de slaap/werkkamer en ligt op noorden. Er is een achterom aanwezig.

Goed om te weten:
2017 nieuwe keuken
2017 nieuwe meterkast
2019 rolluiken 2 slaapkamers aan de voorzijde
2019 nieuwe tuin
2020 nieuwe badkamer + dakraam
2021 nieuw kozijn tuinkamer
2021 schilderwerk buiten
2022 12 zonnepanelen (november)

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1973
– Woonoppervlak: 127 m2
– Inhoud: 405 m3
– Perceel: 115 m2
– Energielabel C
– Volledig dubbel glas
– 12 Zonnepanelen

Vraagprijs: € 450.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Jan Albert de Gravenlaan
Huisnummer
36
Postcode
2381 TC
Stad
Zoeterwoude

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.544
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
10 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1973
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
127 m²
Perceeloppervlakte
115 m²
Inhoud
405 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
4 woonlagen
Voorzieningen
1 douche, 1 toilet

Energie

Label
C
Label einddatum
03-05-2023
Isolatie
dakisolatie, dubbel glas
Type ketel
Remeha Avanta 35C
Boiler jaar
2012
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
74 m²
Tuin
south

Garage

Capaciteit
1
Media

Vergelijk objecten