Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Zoeterwoude
van Swietenstraat 5
€ 520.000,- k.k.
Beschrijving
Prachtige, recentelijk gemoderniseerde hoekwoning met uitbouw en grote achtertuin. Op loopafstand van het centrum van Zoeterwoude Dorp, ruime HOEKWONING met een grote woonkamer, uitgebouwde woonkeuken, 5 flinke slaapkamers, een moderne badkamer, een voortuin en diepe en verzorgd aangelegde achtertuin op het zonnige westen met berging en een achterom. De woning prima verzorgd en ca. 1½ jaar gelegen geheel gemoderniseerd. Er is prettige lichtinval door de grote raampartijen en de gunstige ligging ten opzichte van de
Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte139 m²
Perceeloppervlakte208 m²
Aantal kamers6 kamers
Aantal slaapkamers5 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Prachtige, recentelijk gemoderniseerde hoekwoning met uitbouw en grote achtertuin.

Op loopafstand van het centrum van Zoeterwoude Dorp, ruime HOEKWONING met een grote woonkamer, uitgebouwde woonkeuken, 5 flinke slaapkamers, een moderne badkamer, een voortuin en diepe en verzorgd aangelegde achtertuin op het zonnige westen met berging en een achterom. De woning prima verzorgd en ca. 1½ jaar gelegen geheel gemoderniseerd. Er is prettige lichtinval door de grote raampartijen en de gunstige ligging ten opzichte van de zon.

De woning ligt op loopafstand van het centrum van Zoeterwoude Dorp. Rondom dit pittoreske dorp ligt het fraaie en groene polderlandschap van Zuid-Holland waar u bijvoorbeeld kunt fietsen en wandelen. Het historische centrum van Leiden met o.a. restaurants, musea, winkels en vele terrassen is ook met ca. 15 minuten fietsend te bereiken.

Uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag (A4) en Utrecht (N11) zijn eenvoudig te bereiken, evenals het NS-station Leiden Lammenschans. Er is tevens een snelbusverbinding bereikbaar met verbinding tussen Leiden CS en Zoetermeer. Parkeergelegenheid is er in de straat bij de woning aan de openbare weg.

Indeling
Entree, hal met meterkast en garderoberuimte, in neutrale kleurstellingen betegeld modern toilet met fonteintje. Ruime uitgebouwde woonkamer met schuifdeuren, vloertegels met vloerverwarming, ruime woonkeuken aan de achterzijde met openslaande deuren naar de tuin. De moderne keuken is in een hoekopstelling met composiet aanrechtblad, inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, fornuis met inductiekookplaat en een grote oven (90cm), een afzuigkap, een combioven en veel kast- en opbergruimte. Vanuit deze woonkeuken is er tevens inpandige toegang naar de bijkeukenruimte/berging.

Er is een flinke voortuin, een poort aan de zijkant langs de woning en een diepe achtertuin op het zonnige westen met een tuinhuis, vast groen en sierbestrating.

1e verdieping
Overloop, 1e grote slaapkamer aan de voorzijde, moderne en volledig betegelde badkamer met inloopdouche, modern toilet met groot wastafelmeubel en designradiator. 2e slaapkamer aan de achterzijde en 3e slaapkamer aan de achterzijde (momenteel in gebruik als kast/kledingkamer).

2e verdieping
Overloop bergruimte aan de voorzijde met opstelling cv-combiketel (Vaillant Hr) en aansluitingen voor wasapparatuur. 4e slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel en 5e slaapkamer aan de achterzijde, tevens met dakkapel. In de schuine kanten van de zolder is veel bergruimte achter de knieschotten.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u ook hier terugvinden. Download de brochure via Funda om naar deze website te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar 1969
– Woonoppervlakte: 139m2
– Inhoud: 410m3
– Gelegen op eigengrond (geen erfpacht).
– Cv combiketel Vaillant Hr 2018 en een extra geiser Fasto uit 2000.
– Zonnescherm op de begane grond aan de voorzijde en achterzijde.
– Begane grondvloer van de uitbouw geïsoleerd.
– Dak- en glasisolatie.
– Schilderwerk buitenzijde in 2021.
– Voegwerk gevels in 2014

Vraagprijs: € 520.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
van Swietenstraat
Huisnummer
5
Postcode
2381 TH
Stad
Zoeterwoude

Overdracht

Vraagprijs
€ 520.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.742
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
11 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1969
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
139 m²
Perceeloppervlakte
208 m²
Inhoud
410 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 toilet

Energie

Label
C
Label einddatum
28-07-2030
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Vaillant Ecotec Plus HR
Boiler jaar
2018
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, open ligging
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
133 m²
Tuin
west
Media

Vergelijk objecten