Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiderdorp
Van der Valk Boumanweg 214
€ 899.000,- k.k.
Beschrijving
Stijlvol wonen in een 2-onder-1-kap 5-kamer woning met een prachtig uitzicht op de Oude Rijn en Leiden. Dit is nu mogelijk. De woning is voorzien van 6 zonnepanelen, een zonneboiler en heeft energielabel C. Er zijn nog veel originele details aanwezig zoals: Granito-vloeren, paneeldeuren, sierlijsten en het trappenhuis. De woning heeft een ruime voortuin en een zeer grote achtertuin van maar liefst 29 meter! Er zijn 4 slaapkamers aanwezig. De woning verkeerd in een goede
Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte159 m²
Perceeloppervlakte410 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Stijlvol wonen in een 2-onder-1-kap 5-kamer woning met een prachtig uitzicht op de Oude Rijn en Leiden. Dit is nu mogelijk. De woning is voorzien van 6 zonnepanelen, een zonneboiler en heeft energielabel C. Er zijn nog veel originele details aanwezig zoals: Granito-vloeren, paneeldeuren, sierlijsten en het trappenhuis. De woning heeft een ruime voortuin en een zeer grote achtertuin van maar liefst 29 meter! Er zijn 4 slaapkamers aanwezig. De woning verkeerd in een goede staat van onderhoud. Het historische stadscentrum van Leiden bereikt u in ca. 10 minuten fietsen. Door de centrale ligging van Leiderdorp in de randstad en de gunstige afstand tot de snelweg A4, is dit ook een ideale locatie om eenvoudig met de auto Den Haag, Schiphol of het centrum Amsterdam te bereiken. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de straat. Kortom: een prachtige woning met een fantastisch uitzicht op het water.

Indeling

Begane grond:
Ruime en brede voortuin, entree woning met stijlvolle voordeur en toegang tot de vestibule met moderne meterkast en garderobe. Via openslaande deuren toegang tot de hal, deze is heerlijk licht door de grote raampartijen aan de zijkant van de woning. Er ligt hier een originele granito-vloer. Onder de trap bevindt zich het toilet en een voorraadkast. Via het fraaie trappenhuis heeft u toegang tot de 1e etage. Vanuit de hal komt u in de klassieke (op maat gemaakte) keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: Vaatwasser, koel/vries combinatie, 4-pits kookplaat met afzuigkap, spoelbak en een vrijstaand AGA fornuis met meerdere ovens. Echt een plaatje. De werkbladen zijn van natuursteen. Via tuindeur toegang tot de achtertuin. De woonkamer is ook bereikbaar vanuit de hal. Er ligt een fraaie houtenvloer (recent nog geschuurd en gelakt). Aan de voorzijde ligt de erker en in dit gedeelte is ook een houtkachel aanwezig. Aan de achterzijde is een serre aangebouwd en deze is zeer recent nog voorzien van nieuwe glasplaten. Hier heeft u via openslaande deuren toegang tot de riante achtertuin.

1e Verdieping:
Op deze verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig, waarvan 2 met inbouwkasten. De badkamer ligt aan de achterzijde en biedt toegang tot het dakterras. De badkamer is voorzien van separaat ligbad, 2e toilet, douche en wastafel.

2e verdieping:
Via vaste trap toegang tot de zolderetage. Dit is nu 1 grote ruimte, maar deze ruimte kan anders worden ingedeeld om er nog een extra slaapkamer te creëren. Er is een dakkapel geplaatst aan de achterzijde. Er is veel kastruimte aanwezig met ook de opstelplaats van de wasmachine, droger en de zonneboiler.

Buiten:
Ruime voortuin met aan de zijkant van de woning toegang tot de achtertuin. Er is een overkapping geplaatst en vandaar uit komt u op het terras direct gelegen achter de woning. De diepe achtertuin van 29 meter heeft meerdere terrassen en achter in de tuin staat nog een groot tuinhuis. Via de vlizotrap heeft u toegang tot de zolderruimte. Deze ruimte kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt en dan moet u denken aan: Kantoor aan huis, atelier, berging of extra slaapgelegenheid.

Kom kijken en laat je verrassen.

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1929
– Woonruimte: 159m2
– Inhoud: 446m3
– AGA fornuis met 4 ovens
– Energielabel C
– Cv-ketel Remeha 2021 (eigendom)
– Zonneboiler
– 6 zonnepanelen
– Glaspanelen serre recent vervangen
– Schilderwerk binnen en buiten recent uitgevoerd

Vraagprijs: € 899.000,- k.k.| Oplevering in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Van der Valk Boumanweg
Huisnummer
214
Postcode
2352 JG
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 899.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 5.655
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
10 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1929
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
159 m²
Perceeloppervlakte
410 m²
Inhoud
446 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche, 1 toilet

Energie

Label
C
Label einddatum
21-12-2032
Isolatie
dakisolatie, dubbel glas
Type ketel
Remeha Avanta
Boiler jaar
2021
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
open ligging
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin
Oppervlakte
331 m²
Tuin
northeast
Media

Vergelijk objecten