Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiderdorp
Poortwacht 9
€ 575.000,- k.k.
Beschrijving
Moderne, volledig geïsoleerde, ruime gezinswoning met een 14 meter diepe achtertuin. De woning ligt aan de rand van Leiderdorp in de gewilde en jonge woonwijk “De Leyhof”, is meer dan goed onderhouden en heeft een woonoppervlakte van 137 m2. Deze keurige en onder bijzondere architectuur (Griekse stijl) gebouwde woning kenmerkt zich verder door de ruime en lichte woonkamer, een moderne keuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers en een verzorgd aangelegde achtertuin. Deze woning behoort tot de
Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte137 m²
Perceeloppervlakte167 m²
Aantal kamers6 kamers
Aantal slaapkamers5 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Moderne, volledig geïsoleerde, ruime gezinswoning met een 14 meter diepe achtertuin.
De woning ligt aan de rand van Leiderdorp in de gewilde en jonge woonwijk “De Leyhof”, is meer dan goed onderhouden en heeft een woonoppervlakte van 137 m2. Deze keurige en onder bijzondere architectuur (Griekse stijl) gebouwde woning kenmerkt zich verder door de ruime en lichte woonkamer, een moderne keuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers en een verzorgd aangelegde achtertuin. Deze woning behoort tot de grote type woningen aan de Poortwacht.

De woning ligt op loopafstand van een supermarkt, kinderopvang, speelparken, polderpark ‘Boterhuispolder’ en de sportaccommodaties van het park “De Bloemerd”. In de nabije omgeving zijn basis en middelbare scholen en winkelcentrum “De Winkelhof”. Het centrum van Leiden ligt op een kwartiertje fietsen. Uitvalswegen richting Schiphol, Amsterdam en Den Haag liggen achter de wijk. De bus richting Leiden Centraal stopt in de straat. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid direct bij de woning.

Indeling

Begane grond:
Entree, ruime hal met mooie vloertegels, vernieuwde meterkast, modern toilet (2018) met fontein. Trap naar de 1e etage, onder de trap de trapkast. Ruime woonkamer met deels laminaatvloer en deels vloertegels in het keuken gedeelte. Via openslaande deuren toegang tot de diepe achtertuin. De keuken met kookeiland en bar (2016) ligt aan de voorzijde en is echt een plaatje. De design keuken (Barthen keukens) is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: Combi-oven (Miele), vaatwasser (Miele), aparte vriezer, grote koelkast (2022), inductie kookplaat (2020) met zwevende rvs-afzuigkap, spoelbak met Quooker en afgewerkt met een hardstenen werkblad. Echt een WOON-keuken.

1e verdieping:
Ruime overloop, de 1e slaapkamer ligt de voorzijde een heeft een erker. met daardoor veel lichtinval. De ruime badkamer ligt eveneens aan de voorzijde, deze is volledig betegeld met een separaat ligbad, douchecabine, wastafel, 2e toilet en designradiator. De 2e slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van airco. De 3e slaapkamer is tevens aan de achterzijde. Deze gehele etage is voorzien van een nette laminaatvloer.

2e verdieping:
Ruime overloop met opstelplaats wasmachine, droger, cv-ketel, en vaste bergkast aan de achterzijde. Door het plaatsen van een tussenwand zijn de 4e en 5e slaapkamer gecreëerd. De 4e slaapkamer met erker ligt aan de voorzijde en heeft vloerbedekking. De 5e slaapkamer met groot Veluxraam heeft veel bergruimte achter de knieschotten. De 2e badkamer maakt het helemaal af. Deze is voorzien van modern wastafelmeubel en inloopdouche. Op de overloop en 5e slaapkamer ligt wederom een nette laminaatvloer.

Buiten:
Aan de voorzijde heeft u een klein stukje eigen grond en nog een ruime groenstrook met voetpad (gemeentegrond) voordat u bij de parkeerplaatsen en de doorgaande weg komt. De ruime achtertuin is gelegen op het noordwesten. In deze tuin kun je vanaf vroeg in de middag tot in de avond van de zon genieten er is een zonnescherm aanwezig over de gehele breedte van de woning. Achterin de tuin staat de houtenberging met een achterom naar de poort.

Goed om te weten:
– Mechanische ventilatie vervangen in (2019)
– Split airco in grote slaapkamer (2020)
– Platte daken huis vervangen (2021)
– Schilderwerk buiten (2018)
– Meterkast vervangen (2018) met 2 fase
– Voorzien van Ring alarm en 3 camera’s, Ubiquiti WiFi, nest rookmelders

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1997
– Woonoppervlak: 137 m2
– Inhoud: 437 m3
– Perceel: 167 m2
– CV ketel: Nefit 2019 hybride (Eigendom)
– Volledig dubbel glas
– Energielabel A

Vraagprijs: € 575.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Poortwacht
Huisnummer
9
Postcode
2353 EA
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 575.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.198
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
11 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1997
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
137 m²
Perceeloppervlakte
167 m²
Inhoud
437 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 2 douches, 1 toilet

Energie

Label
A
Label einddatum
30-03-2033
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Nefit 9000i hybride
Boiler jaar
2019
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
106 m²
Tuin
northwest
Media

Vergelijk objecten